Cum arata cel mai mare picnic din lume. Alfie Powell este un pusti de cinci ani care a pozat pentru cel mai mare picnic comestibil din lume. Acesta a fost amplasat in Kensington Gardens din Londra, Anglia, si marcheaza lansarea serialului "Man vs. Food", care va rula pe postul Good Food. Integral in Libertatea.

Faze TariFoto: Hotnews

Au aparut chilotii inspirati de Robert Pattinson. Producatorul de haine Marks and Spencer a scos pe piata o pereche de chiloti barbatesti, inspirati de actorul Robert Pattinson, oricad de ciudat ar suna acest lucru. Potrivit Female First, lenjeria e dedicata reprezentantilor sexului tare ce poarta blugi stramti sau pantaloni din stofa, subtiri. Din pacate, Pattinson a refuzat sa participe la campania de promovare a chilotilor, dar producatorul e convins ca fanii actorului britanic se va inghesui sa cumpere cate o pereche. Integral in Libertatea.

A fost data jos din avion din cauza unei tinere prea grase. O pasagera a ramas socata cand a fost data afara din avion astfel incat o adolescenta de 14 ani sa ocupe doua locuri, scrie News.com.au. Femeia, o pasagera a zborului Las Vegas - Sacramento al companiei Southwest Airlines, care a dorit sa ramana anonima, a povestit ca a fost ridicata de pe scaun si rugata sa coboare din avion din cauza unei tinere obeze, care avea nevoie de un scaun in plus. "Nu mi s-a parut just sa-mi parasesc locul pentru cineva care a platit doar un bilet de avion", a declarat ea pentru Sacramento Bee. Integral in Click.

Cea mai grasa britanica a murit mancand pe ascuns. Numele acesteia este Sharon Mevsimler in varsta de numai 40 de ani, mama a patru copii. Femeia cantarea aproximativ 285,6 kilograme, potrivit The Sun. Greutatea ii punea atat de multa presiune pe inima si plamani, incat Sharon nu mai putea respira decat cu ajutorul unei masti de oxigen. Sotul ei, Tyler, isi petrecea aproape tot timpul in spital, alaturi de ea. Sursa citata sustine ca Sharon a decedat in urma unui infarct si ca isi implora membrii familiei sa ii aduca, pe ascuns, mancare nesanatoasa in spital, desi se afla la o dieta stricta. Integral in Click.

Cei mai batrani miri din Marea Britanie. Cuplu. Henry Kerr, in varsta de 97 de ani, si sotia lui, Valerie, in varsta de 87 de ani, formeaza cel mai batran cuplu de proaspat casatoriti din Marea Britanie. Cei doi, care locuiesc intr-un azil de batrani din nordul Londrei, s-au cunoscut in 2006, cand au descoperit ca ii uneste pasiunea pentru calatorii si literatura. Integral in Cancan.