ULUITOR! Un caine a inghitit un mop de 1,5 metri! Un pitbull i-a uimit pe medicii veterinari americani. Patrupedul a inghitit batul de un metru si jumatate de la mopul stapanilor. Medicii veterinari s-a straduit sa scoata obiectul din gatul patrupedului si au reusit sa-l salveze fara sa-l raneasca. Animalul este acum in afara oricarui pericol, informeaza Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

A ajuns la spital dupa ce i-a cazut o capra in cap. Un alpinist din Austria a avut nevoie de cateva zile de spitalizare dupa ce a fost lovit de o capra de munte in cadere libera scrie Metro.co.uk. Walter Kaiser, in varsta de 59 de ani, s-a prabusit 15 metri intr-o prapastie, dupa ce s-a trezit lovit de o capra de munte care alunecase de pe o stanca. Barbatul a fost transportat de urgenta la un centru medical din Filzmoos, insa animalul nu a patit nimic si a fugit de la locul accidentului. Desi ranile lui Kaiser nu erau grave, acesta a fost mutat cu elicopterul la un spital mai bun, anunta Click.

Au castigat 666.666 dolari la loto. Un cuplu din Bunbury, Australia, a trait duminica cea mai frumoasa zi: cei doi au castigat fabuloasa suma de 666.666 de dolari australieni la tragerea loto de weekendul trecut. "Dupa ce am castigat marele premiu i-am sunat pe cei din familie si pe prieteni, dar nimeni nu ne-a crezut, toti au crezut ca este o gluma", a spus femeia. In plus tinerii soti vor scapa de ratele la casa, pe care ar fi trebuit sa le achite in urmatorii 17 ani. "Vom avea proprietatea noastra la 30 de ani, ni se pare o nebunie", scrie Libertatea.

A intrat cu masina in restaurant! A zdrobit totul in calea lui! Un sofer a pierdut controlul volanului, intrand cu masina intr-un restaurant plin cu oameni care luau pranzul. Imaginile de groaza au fost surprinse de camera de supraveghere din incinta restaurantului. Ca prin minune, nimeni nu a fost ranit, informeaza Cancan.

Cu asta se masturbau femeile preistorice. Oamenii de stiinta din Suedia au descoperit cel mai vechi obiect sexual din lume care e facut din corn de cerb. Falusul din Epoca de Piatra seamana izbitor de mult cu cele actuale, semn ca cele cateva mii de ani care au trecut de atunci nu si-au adus prea mult contributia in materie de satisfacere sexuala. Obiectul a fost realizat in anul 4.000 i. Hr. si are 15 centimetri lungime si doi centimetri latime. "Mai mult ca sigur ca cei care traiau in perioada in care falusul a fost facut erau capabili sa distinga forma penisului la fel ca si noi astazi", a declarat arheologul Martin Rundkvist. Jucaria sexuala a fost dezgropata intr-un sit mezolitic din Motala, Suedia, bogat in artefacte antice produse intre anii 4.000-6.000 I. Hr, anunta Click.

Arestat dupa ce s-a batut cu un personaj imaginar. Un american a fost arestat duminica, dupa ce politistii l-au vazut batandu-se cu... aerul. De fapt, barbatul din Montgomery, mort de beat, se lupta cu un personaj imaginar. Mai intai, americanul a urinat pe un zid, dupa care s-a oprit in mijlocul drumului si a inceput sa se certe de mama focului cu cineva, iar mai apoi s-a luat la bataie cu oponentul sau invizibil. Potrivit cotidianului Dayton Daily News, autoritatile au sarit si au "oprit lupta" inainte ca unul dintre cei doi sa fie ranit, iar pe batausul vizibl l-au arestat. Din pacate, cel invizibil... a disparut fara sa-l vada cineva, scrie Libertatea.

Amendata pentru ca a zis ca sotul ei e impotent. O femeie din India a fost amendata cu 2.750 de lire sterline pentru ca a divortat de sot pe motiv ca era impotent. Un judecator din Madhya Pradesh, India, a decis ca femeia care si-a acuzat sotul in mod public de impotenta va trebui sa plateasca o amenda. Acesta a luat decizia deoarece sotul cu disfunctii erectile a devenit astfel in imposibilitate de a se mai casatori si ranit in orgoliu masculin". Amenda este mai mare decat venitul anual al multor indieni, informeaza Cancan.