Aroganta pe timp de criza: pantofi de aur de 100.000 de lire sterline. Pantofii din imaginile de mai sus sunt construiti din aur solid si numara nu mai putin de 2.200 de diamante, astfel fiind cea mai scumpa pereche de incaltari din lume. Cotati la 100.000 de lire sterline, pantofii au fost creati de Christopher Michael Shellis, un renumit bijutier din Birmingham, Anglia. Acestia au o garantie de 1.000 de ani, iar pana acum deja s-au vandut cinci perechi. Unele surse spun ca Paris Hilton, Victoria Beckham si Cheryl Cole ar fi trei dintre cei cinci clienti, insa informatia nu a fost confirmata de creator, care a dorit sa pastreze anonimatul clientilor sai. Integral in Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Drum pavat cu Swarovski. Drumul dintre statiunile bulgare Sozopol si Primorsko va fi marcat cu vopsea care contine cristale Swarovski, liniile devenind astfel foarte vizibile, chiar si in conditii de ploaie torentiala sau ceata densa, relateaza site-ul Novinite.com. Asociatia bulgara "Siguranta Drumurilor" a dat aproape 30.600 de euro pentru a imbunatati conditiile pe drumul dintre cele doua orase de pe litoralul bulgar. Integral in Cancan.

Buretii de mare seamana cu oamenii. Mai exact, potrivit unui studiu realizat recent de cercetatorii australieni si publicat in revista "Nature", genomul buretilor de mare contine 70% din totalul genelor umane. Dupa secventierea genomului buretilor din Marea Bariera de Corali, savantii au ajuns la concluzia ca acestia au in comun cu oamenii inclusiv genele asociate cu declansarea cancerului si a altor boli grave. Potrivit cercetatorului Bernard Degnan de la Universitatea Queensland, coordonatorul studiului care a durat mai bine de cinci ani, aceasta descoperire va permite realizarea unor progrese notabile in domeniul cercetarii asupra cancerului si a celulelor susa. Integral in Cancan.

Un bulldog francez este DJ! Un bulldog francez este cel mai talentat caine - mixeaza pe negative rap. Nu poarta blinguri si nici blugi largi, dar are o pasiune comuna cu stapanul lui. Articolul integral in Cancan.

Obama a jucat baschet cu "Dream Team". Dupa ce si-a sarbatorit miercuri aniversarea a 49 de ani alaturi de prietenii sai la Chicago, presedintele SUA, Barack Obama, s-a intors la Washington duminica. Aici, el si-a etalat calitatile in sportul sau preferat, baschet, jucand timp de doua ore si jumatate alaturi de un "Dream Team" format din unele dintre cele mai mari vedete din NBA din toate timpurile. Conform serviciului de presa de la Casa Alba, Obama a aruncat la cos alaturi de LeBron James, cel mai bun jucator al NBA, dar si de legendarul Earvin "Magic" Johnson, ajuns acum la 50 de ani. Integral in Click.

Caracatita Paul va inregistra un album cu melodiile lui Elvis. Dupa succesul de la mondiale si in industria publicitara, caracatita Paul isi incearca norocul si in muzica. Caracatita-oracol Paul, devenita faimoasa pentru prezicerea mai multor meciuri ale Campionatului Mondial de Fotbal, inclusiv finala, va deveni acum imitatoarea lui Elvis Presley, potrivit Realitatea.net. Animalul va fi transformat intr-un Elvis de catre agentul sau Chris Davies, scrie Click.