Un american a atacat cu sperma cinci femei. Un american de 28 de ani a bagat groaza in femeile din Washington, dupa ce cinci tinere au fost improscate de obsedatul sexual... cu sperma. Barbatul strangea lichidul seminal timp de cateva zile si apoi iesea pe strada si-si lua la tinta victimele, la intamplare. Din fericire, agresorul a fost arestat, dar nu a putut sa explice motivul pentru care le-a atacat cu sperma pe femei, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Record: un american de 78 de ani a facut 4.000 de curse cu montagne russe. Un american de 78 de ani din regiunea Pittsburgh a atins cifra record de 4.000 de curse cu montagne russe, dupa ce, intr-o singura zi, a efectuat 90 de asemenea curse. Vic Kleman a petrecut aproape 5 ore intr-un parc de distractii din West Mifflin, Pittsburgh. El a mentionat ca foloseste acest montagne russe inalt de 26 de metri din 1959 si ca, de obicei, cu prilejul unei vizite in parcul de distractii, se da de vreo 20 de ori. Potrivit Agerpres, Vic Kleman este si membru al unei asociatii ce reuneste entuziasti de montagne russe din Statele Unite. Integral in Libertatea.

Ai manca pizza cu praf de aur si omleta la 1000 de dolari? Printre cele mai scumpe feluri de mancare din lume se gasesc o omleta care costa 1.000 de dolari si o pizza al carui pret depaseste 4.000 de dolari. Omleta, spre exemplu, are in compozitie sase oua, homar si caviar, iar pizza contine praf de aur, caviar, homar, somon marinat in coniac si mozzarella, potrivit Relaitatea.net. In restaurantul Parker Meridien din New York sunt cateva persoane care isi permit sa manance la micul dejun o omleta de 1.000 de dolari, scrie Click.

Un urs a stat 10 zile cu capul intr-un borcan. Chinuri de nedescris pentru un ursulet din Florida. Cautand cu disperare dupa hrana, animalul a ramas cu capul intepenit timp de 10 zile intr-un borcan, fiind salvat cand abia mai respira. Winnie, un pui de urs de numai sase luni, a fost la un pas de moarte dupa ce a ramas cu capul intepenit intr-un borcan. Bietul animal a scotocit impreuna cu mama lui prin gunoaie, cand a dat peste recipientul de plastic cu urme de dulceata. Integral in Click.

Un indian are parul din ureche de 28 de centimetri. Parul sau crescut in urechi masura atunci 13,2 centimetri. Nu a trecut mult si concetateanul lui, Anthony Victor, a revendicat acelasi record, dovedind ca parul sau din ureche masura 18,1 centimetri. Radha Kant Bajpai nu s-a descurajat. A asteptat linistit pana ce parul sau din ureche a atins lungimea de 28 de centimetri si a scris din nou o scrisoare expertilor de la Cartea Recordurilor. De asta-data, recordul lui a fost omologat fara retinere. Integral in Click.

Mii de albine, nici o intepatura. Tibor Szabo, din orasul canadian Guelph, a fost, fara doar si poate, vedeta unui concurs pentru apicultori desfasurat in Aylmer, Canada. Barbatul si-a lasat capul acoperit de mii de insecte si a rezistat asa timp de cateva minute fara sa fie intepat nici macar o data. Integral in Cancan.