Isi creste tigrul in sufragerie. Are 19 luni de viata si se comporta ca un copil mic, in ciuda gabaritului de 150 de kilograme. Este Panjo, tigrul care traieste in apartamentul sud-africanului Goosey Fernandes. Panjo a fost abandonat de mama sa la scurt timp de la nastere si a fost adoptat de familia Fernandes care locuieste intr-un apartament, in plin centrul orasului Pretoria. Desi s-a gandit initial sa redea tigrul bengalez junglei din care a venit, Goosey Fernandes nu s-a incumetat. Integral in Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Copilul cu doua capete a fost operat. Un bebelus din China, care s-a nascut cu o tumoare imensa a fost operat pentru indepartarea celui de-al "doilea cap", scrie Quirky China News. Yuan Yuan a venit pe lume cu o excrescenta de marimea unui mar pe cap. "S-a vazut la ecografie ca are o umflatura pe cap. Oamenii imi ziceau sa avortez, dar n-am putut sa fac asta", a declarat mama Chen Mou. Cu toate acestea, atat femeia cat si personalul medcal au ramas socati cand l-au vazut pe micut la nastere. Integral in Click.

A murit sufocata de gunoaie. Billie Jean James, o americanca pe care sotul o daduse disparuta de la domiciliu de patru luni, a fost descoperita fara suflare in propria locuinta sub un munte de gunoaie. Se pare ca femeia a decedat in casa la sfarsit lunii aprilie si nu a fost gasita din pricina harababurii care domnea in apartamentul cuplului. Imediat dupa disparitie, Billie a fost cautata chiar si de caini politisti, dar acestia au dat gres din pricina mirosurilor grele din locuinta. Integral Cancan.

Vreti sa populati satul Castelnou din Spania? Primarul va da case gratis. Satul Castelnou din Spania are o oferta de nerefuzat pentru romanii care vor sa emigreze pe meleagurile sale. Autoritatile ofera locuinte gratis, terenuri si reduceri de taxe, plus bone pentru copii. Si toate acestea pentru ca numarul locuitorilor din acest sat, situat in regiunea Aragon, scade de la an la an, din cauza tinerilor care hotarasc sa- si paraseasca locurile natale, preferand viata la oras. Astfel, media de varsta a celor 109 locuitori ai satului Castelnou este de 53 de ani, iar cei ramasi aici, impreuna cu primarul, doresc sa schimbe radical situatia. Cum scoala este inchisa din anul 2001, iar terenurile arabile sunt parasite, autoritatile au decis sa le ofere o serie de facilitati celor care vin sa populeze satul. Integral in Libertatea.

Cinci tinere au violat o femeie pentru ca o considerau rivala. Patru adolescente si o tanara de 27 de ani au fost acuzate de violarea unei femei de 29 de ani la domiciliul sau din nordul Frantei, pentru ca o considerau rivala. Cea mai mare dintre agresoare, in varsta de 27 de ani, ii reprosa victimei faptul ca i-ar fi furat iubitul. Aceasta a fost inchisa in arest preventiv, alaturi de inca o agresoare in varsta de 16 ani. Celelalte trei agresoare cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani, au fost plasate sub control judiciar, iar doua dintre ele au fost inchise intr-un centru de reeducare pentru minori. Integral in Libertatea.