Un vagabond a sunat la politie din jacuzzi solicitand prosoape si o imbratisare. Un homeless din Statele Unite a patruns prin efractie intr-un hotel si apoi s-a denuntat singur la politie. Mark Eskelsen, un vagabond din Portland, s-a instalat comod in jacuzzi si apoi a sunat de pe telefonul sau mobil la politie pentru a se da drept seriful districtului Washington si pentru a cere asistenta medicala. Ulterior, acesta a recunoscut ca nu este serif si a informat dispecera ca tipa de o ora si jumatate, insa nimeni nu-l ajuta. Vagabondul a povestit apoi ca se afla in cada de zece ore si nu are cu ce sa se stearga. Apoi a solicitat cateva prosoape, o cana cu ciocolata calda si o imbratisare. Integral in click.

Faze TariFoto: Colaj foto

A fost fulgerat de cinci ori si inca traieste. Un fermier din Cuba a supravietuit dupa ce a fost fulgerat de cinci ori in noua ani. Jorge Marquez, din satul La Julia, provincia Las Tunas a povestit ca a fost fulgerat pentru prima oara pe 5 iulie 1982, in timp ce conducea tractorul. "Mi-a perforat timpanul, mi-a ars pielea de pe spate si mi-a smuls plombele din gura", a declarat fermierul. Cubanezul a mai fost lovit de doua ori in 1987 si o data in anul urmator. In 1991, acesta a patit-o din nou. "Cred ca sunt un magnet. Oamenii care sunt fulgerati mor de obicei, insa corpul meu poate suporta aceasta putere divina, chiar daca il afecteaza destul de rau", a mai spus Marquez. Integral in click.

Are 70 de centimetri la 24 de ani. Columbianul Edward Nino Hernandez este, conform Guinness Book, cel mai mic om din lume. La 24 de ani, el masoara 70 de centimetri si cantareste 10 kilograme. Hernandez n-a mai crescut deloc de la varsta de doi ani. Precedentul record a fost detinut de chinezul He Pingping, de 75 de centimetri, care a murit in luna martie. Integral in Cancan.

O femeie din Coreea de Sud si-a luat permisul de conducere la a 960-a incercare. Cha Sa-soon, in varsta de 69 de ani, si-a luat permisul de conducere la a 960-a incercare, stabilind astfel un record mondial in domeniu. Numele femeii inseamna autovehicul, in coreeana. Ea a sustinut primul examen pentru obtinerea permisului de conducere in aprilie 2005 si, timp de trei ani, a dat testul o data pe zi, cinci zile pe saptamana. Apoi, entuzasmul femeii s-a mai domolit, sustinand examenul doar de doua ori pe saptamana. Cha Sa-soon a picat examenul teoretic de fiecare data, la cel practic descurcandu-se foarte bine, spune instructorul protegonistei, linistindu-i astfel pe ceilalti participanti la trafic. Integral in Cancan.

Gonflabila leita cu iubita moarta. Indurerat de moartea subita a iubitei sale, un om de afaceri a comandat o papusa gonflabila realizata dupa chipul si asemanarea tinerei. Barbatul de 50 de ani, care si-a pierdut iubita intr-un incendiu devastator, a apelat la serviciile unui sex-shop pentru a-i realiza o papusa care sa semene cat mai bine cu aceasta. Italianul le-a prezentat angajatilor mai multe fotografii ale tinerei si le-a cerut sa iasa totul perfect, indiferent de costul lucrarii. Integral in Click.

Cel mai lung sandvis din lume: 40.8 metri. Mancarea traditionala mexicana, taco, a stabilit un nou record mondial. Daca pana acum acest fel atragea atentia prin iutimea sa, acum produsul socheaza prin lungime. 40 de metri si 80 de centimetri este marimea lui, sandvisul intrand astfel in Cartea Recordurilor. Imensul taco a fost gatit in Piata Colombia Garibaldi din capitala Ciudad de Mexico. Recordul anterior apartinea unui taco de "doar" 37,5 metri. Integral in Click.