Campionat de sex fara partener. Competitia competitiilor! Au inceput inscrierile la Campionatul Mondial de sex, care incepe la 9 octombrie in SUA. Participantii sunt asteptati la Williamsburg, o suburbie a New York-ului. Exista multe concursuri ciudate in lume, dar Campionatul Mondial de sex in aer liber parca le intrece pe toate. Participantii trebuie sa mimeze actul sexual atat de bine, incat juriul sa fie convins ca este suta la suta real. Perechile trebuie sa se comporte nu numai ca si cand ar face sex cu adevarat, ci si ca si cand s-ar bucura din plin de orgasm. Castigatorii se vor califica pentru faza finala, care va avea loc la Austin, statul Texas. Din juriu vor face parte actori, muzicieni si alti artisti, care vor alege trei din cele mai reusite acte sexuale, pe baza unor factori stabiliti, cum ar fi "realismul, umorul, abilitatea de a satisface publicul", scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Si-a pus silicoane la 61 de ani. O vanzatoare sexagenara din Germania a dat 6.000 de euro ca sa aiba bustul mult visat. De la sutiene cupa 75A, ea poarta acum sutiene cupa 80C. Monika, o femeie din oraselul german Bodensee, a suferit enorm in tinerete din cauza ca nu avea sani. Pentru a scapa de complexe, femeia, care lucreaza ca vanzatoare, si-a pus silicoane la 61 de ani, interventia chirugicala costand-o 6.000 de euro. In urma maririi de bust, nemtoaica a ajuns sa poarte sutiene cupa 80C. "Toata viata am fost aproape plata. Purtam sutiene cupa 75A. Sufeream enorm pentru ca nicio bluza sau rochie nu se aseza cum trebuie pe mine. Acum imi permit sa imbrac orice, fiindca am un decolteu minunat", a povestit Monika, care a adaugat ca, dupa ce si-a pus silicoane, se simte cu cel putin zece ani mai tanara, anunta Cancan.

Doi magicieni au stabilit un nou record mondial, levitand trei ore. Doi magicieni din Chile, frati gemeni, au uimit o lume intreaga dupa ce au levitat mai bine de trei ore. Reprezentatia lor a avut loc la Santiago si a atras o multime impresionanta. Unii spun ca recordul lor ar fi un numar bun de iluzionism. Nicolas si John Paul au stat 200 de minute in aer la sapte metri deasupra multimii de curiosi. Gemenii au dedicat recordul lor aniversarii a 200 de ani de la crearea statului Chile, marcata pe 18 septembrie. Levitatia lor incredibila a putut fi urmarita pe un ecran gigant. Cei mai multi s-au declarat uimiti de prestatie. Altii, insa, cred ca a fost doar o iluzie optica si ca gemenii aveau sub haine bare metalice cu care erau agatati de stalp. Totusi, acestia au stat absolut nemiscati timp de 200 de minute, informeaza Libertatea.

Intemnitati dupa ce au muscat doi baietei de penisuri. Un cuplu din Anglia a fost condamnat la doi ani de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de abuzarea fizica si psihica a doi baietei mai mici de patru ani, scrie The Sun. Kristina Davies, 20 de ani, si Ricky Winter, 23 de ani, din Kent, au pledat nevinovati la opt capete de acuzare, dar tribunalul din Canterbury i-a gasit vinovati si i-a trimis dupa gratii pentru doi ani de zile. Acuzatiile se refera la perioada din iulie 2009, cand cei doi au avut grija de doi baietei cu varste mai mici de patru ani. Atunci, micutii au suferit numeroase rani inclusiv oase fracturate, vanatai si muscaturi in partile intime. In plus, Davies si Winter obisnuiau sa-i forteze sa stea intr-un colt cu mainile pe cap pentru perioade foarte lungi de timp, in timp ce ei le tipau in fata, scrie Click.

Au facut bungee jumping la nunta. Un cuplu de belgieni s-a casatorit pe o platforma situata la 50 de metri inaltime, deasupra orasului Bruxelles. Imediat dupa ce si-au jurat credinta eterna, mirii au facut bungee jumping. Jeroen si Sandra Kippers, de 25 de ani, au vrut o nunta iesita din comun, care sa ramana multa vreme in memoria invitatilor. Cei doi tineri din Belgia si-au spus "da" pe o platforma aflata la 50 de metri inaltime deasupra orasului Bruxelles, alaturi de ei, la fericitul eveniment, fiind 20 de invitati. Si, pentru ca nunta sa fie si mai spectaculoasa, Jeroen si aleasa lui, Sandra, au facut bungee jumping imediat dupa ce au fost cununati de preot. Proaspat-casatoritii, legati in corzi, au plonjat in gol, lasandu-si invitatii cu gura cascata. "Cred ca am avut o nunta de-a dreptul spectaculoasa, exact asa cum trebuie sa fie o astfel de ceremonie ca sa nu poata fi uitata prea usor. In plus, atat eu, cat si Jeroen suntem innebuniti dupa sporturile extreme, iar la nunta noastra am avut parte de adrenalina din belsug", a declarat mireasa belgiana, anunta Cancan.

Au crescut un dovleac de 528,9 kilograme. Un dovleac gigant, ce cantareste 528,9 kilograme si a fost cultivat de trei fermieri din Gorlitz, Germania, a castigat concursul international de crescut dovleci organizat de orasul german Hassloch. Castigatorul de anul trecut, un cultivator belgian, nu a putut concura si in acest an pentru ca dovleacul sau s-a spart. Echipa din orasul Gorlitz a castigat acest concurs datorita dovleacului de 528,9 kilograme ce a fost prezentat, intact, juriului. La editia din acest an au participat 23 de cultivatori de dovleci, informeaza Agerpres, iar castigatorii competitiei au imparti premiul de 3.200 de euro si faima de a avea cei mai mari dovleci din lume, informeaza Libertatea.

A fost descoperit somnul care mananca lemne. Cercetatorii de la US National Science Foundation au fasut o descoperire incredibila luna trecuta in Peru. Ei au descoperit o noua specie de somn care se hraneste cu lemne. Pestele are o lungime de 70 de centimetri si are dinti in forma de lingura care il ajuta sa "roada" bustenii care cad in apa, potrivit The Telegraph. Sursa citata sustine ca bastinasii acelei zone consuma regulat carnea pestelui care a fost capturat viu abia acum de catre specialisti. "Specimenele pe care le-am prins ne vor oferi foarte multe date pretioase. Se pare ca este foarte dificil sa prinzi un astfel de peste pentru ca se hraneste cu lemn si nu se pot folosi momeli obisnuite la pescuitul lor, spre exemplu", a declarat Paulo Petry, profesor de zoologie la Universitatea Harvard, scrie Click.