A cazut cu avionul, s-a ridicat, s-a sters si si-a vazut de drum. 15.000 de oameni au fost tinuti cu sufletul la gura in cadrul unui eveniment aviatic, din Sussex, care era cat pe-aici sa se transforme intr-o tragedie. Pilotul Mike Newman, de 35 de ani, a constatat in aer ca avionul sau, Swift S-1, nu mai raspundea la comenzi si a hotarat sa aterizeze. El a reusit totusi sa miste alternativ, dintr-o parte in alta, aparatul de zbor astfel ca acesta sa se prabuseasca precum o frunza care cade dintr-un copac. Ca atare, impactul nu a fost nimicitor, Newman reusind sa se salveze. El chiar a coborat pe picioare din cabina rupta-n doua. Lovitura i-a fracturat cateva vertebre, dar medicii au spus ca-si va reveni in intregime, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

A furat un taxi complet dezbracata si a adormit in el. Incidentul a avut loc in Louisiana, in jurul orei 2 dimineata, cand femeia a rugat un taximetrist sa o duca in Michigan. Acesta a refuzat cursa, intrucat ar fi trebuie sa conduca aproximativ 2.000 de km. Femeia a fost nemultumita asa ca a inceput sa se dezbrace, in semn de protest. Soferul a rugat-o sa coboare, insa aceasta a refuzat. Drept urmare, taximetristul a condus pana la prima statie de politie, insa din nefericire pentru el, a uitat cheile in contact. Blonda a furat masina chiar de sub ochii taximetristului, insa nu a ajuns prea departe pentru ca politistii au gasit-o la cateva blocuri distanta de sectia de politie, dormind dezbracata pe bancheta din spate a masinii. Fata de 23 de ani a fost arestata pentru furt si pentru expunere, anunta Cancan.​

Un parc din Anglia este iluminat cu excremente de caine. Un parc din Cambridge, Marea Britanie, este iluminat cu ajutorul cainilor, mai exact cu... ce lasa in urma. Dispozitivul, denumit 'Park Sark', transforma excrementele in gaz iluminant pentru lampile din parc. Stapanii care isi plimba patrupezii prin acest parc sunt indemnati sa stranga excrementele, sa le puna in pungute biodegradabile si apoi sa le arunce in dispozitiv. Acesta le transforma in gaz metan cu ajutorul unor bacterii anaerobe, iar gazul este folosit mai departe la luminarea parcului. Bacteriile sunt pastrate intr-un container subteran, iar metanul ajunge la lampi prin conducte. 'Park Sark' a fost creat de artistul conceptual Matthew Mazzotta. Echipa sa spera ca metanul furnizat sa aiba destula energie cat sa lumineze lampile, astfel ca proiectul sa poata fi implementat si in alte zone, informeaza Libertatea.

Arestat pentru poze cu un barbat facand sex cu o gorila. Un englez a fost arestat dupa ce politistii au gasit in posesia lui 79.000 de poze indecente, inclusiv cateva in care o persoana intretine relatii sexuale cu o gorila, scrie The Sun. Oamenii legii au organizat o perchetie la domiciuliul lui John Ridley, in varsta de 32 de ani, si au descoperit mii de imagini obscene in calculatorul acestuia, majoritatea infatisand copii. Printre ele se aflau cateva fotografii socante in care un barbat facea sex cu o gorila. Barbatul a aparut in fata magistratilor marti fiind acuzat de posesie de fotografii indecente, scrie Click.

Accent frantuzesc, dupa o migrena. Britanica Kay Russella , de 49 de ani, a inceput sa vorbeasca cu accent frantuzesc dupa o migrena puternica, devenind astfel unul dintre cele 60 de cazuri de "sindrom al accentului strain" diagnosticate pe plan mondial pana in prezent. Modificarea pronuntiei poate fi permanenta si nu se cunoaste deocamdata niciun tratament. Desi multe persoane o invidiaza pe britanica pentru accentul ei francez, femeia nu e deloc fericita. Si-a pierdut jobul in domeniul vanzarilor din cauza acestui "defect" de vorbire, anunta Cancan.

Va fi lansata Biblia pe ritmuri de rap. Vaticanul a fost de acord cu ideea de a transpune cele mai cunoscute versete din Biblie pe ritmuri de rap. Astfel reprezentantii bisericii spera ca pot apropia tinerii de invataturile sfinte si le poate reda credinta. In Italia s-a lansat versiunea de buzunar a Bibliei, care costa 7,90 euro si poate fi gasita atat in benzinarii si aeroporturi, dar si in supermarket. Potrivit Realitatea.tv, acest lucru s-a realizat la intiativa revistei catolice Famiglia Cristiana care sarbatoreste 50 de ani de la o mare operatiune comerciala: "Biblia la 1000 de lire" (echivalentul a 50 de eurocenti). Vaticanul s-a declarat incantat de ideile progresiste de popularizare a Bibliei, sperand ca astfel tinerii vor reveni la credinta si se vor apropia de biserica, informeaza Libertatea.

Dulaul Joe, star la categoria grea. Peste 4.000 de spectatori au urmarit cu sufletul la gura concursul de surf pentru catei. Cea de-a V-a editie a competitiei s-a desfasurat recent pe plaja Del Mar din California (SUA). Vedeta show-ului a fost dulaul Joe, care a concurat la categoria grea. Desi cantareste peste 30 de kilograme, patrupedul a dat dovada de un talent iesit din comun in timp ce infrunta valurile uriase. A facut giumbuslucuri pe placa de surf, sub aplauzele frenetice ale publicului, scrie Click.