Astronautii au vazut OZN-uri! Mai multi astronauti NASA au povestit, recent, in presa americana, ca in timpul diferitelor misiuni avute in spatiu au observat OZN-uri care supravegheau ce se intampla in zona. Astfel, Eugene Cernan, comandantul misiunii Apollo 17, a declarat ca a simtit prezenta altor civilizatii in spatiu, iar Scott Carpenter, alt astronaut NASA, a precizat ca echipa sa nu a fost singura: "Intotdeauna am fost supravegheati in spatiu de OZN-uri". Alti doi astronauti ai NASA, James Lovell si Frank Borman, au confirmat prezenta unor Obiecte Zburatoare Neidentificate in apropierea navelor cu care se aflau in misiune. Integral in Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un angajat de la Zoo a cultivat canabis in tarcul rinocerilor. Un ingrijitor de la o gradina zoologica din Austria a fost concediat, dupa ce s-a descoperit ca folosea tarcul rinocerilor pentru a cultiva canabis. Potrivit directorului gradinii zoologice, angajatul de 59 de ani a cultivat 30 de plate de marijuana in tarc. Plantele nu au fost vazute de nimeni, intrucat numai ingrijitorul avea acces la tarcul rinocerilor, noteaza Antena 3. Se pare ca activitatea barbatului a ajuns la urechile autoritatilor, dupa ce un client al cultivatorului de canabis a anuntat politistii. Ingrijitorul a fost concediat si plantele sale au fost distruse. Integral in Libertatea.

Mananca chistoace de jos incontinuu. Un tanar de 25 de ani din Anglia sufera de o afectiune foarte rara, numita Pica: nu se poate opri din mancat chistoace de pe jos. Jay Easthope are dificultati de invatare, nu poate vorbi si are obiceiul sa alerge printre masini pentru a aduna de pe jos chistoacele de tigara. Traseul pe care il face zilnic pana la centrul pentru persoane cu dizabilitati este o adevarata aventura, pentru ca tanarul pur si simplu nu se controleaza, sare in fata autoturismelor si cauta disperat chistoace. Integral in Click.

Kansai - singurul aeroport din lume construit pe o insula artificiala. Unic in lume pentru modul in care a fost amplasat, aeroportul international Kansai este situat pe o insula artificiala in mijlocul golfului Osaka si este singura aerogara din lume care se deschide in functie de ceas. Legatura dintre superbul aeroport si Osaka este asigurata prin intermediul unui tren special, denumit Haruka, acesta fiind mijlocul de transport care ii aduce pe calatori spre aerogara sau spre oras. Garnitura leaga Aeroportul International Kansai de statia Kioto in aproximativ 75 de minute. Integral in Click.

Un contorsionist turc incape intr-o valiza. lker Cevik este un contorsionist celebru pentru felul in care isi poate indoi mainile si picioarele, dand dovada de o flexibilitate iesita din comun. Turcul, care da impresia ca nu are oase, este supranumit barbatul de guma si omul din plastilina. In cadrul unui show pe care l-a sustinut recent la Hong Kong, Ilker si-a innodat trupul in fel si chip si a dovedit ca se poate strecura intr-o valiza de mici dimensiuni. Integral in Cancan.

S-a culcat pe canapea in timp ce jefuia o casa. Un hot din Malaezia s-a culcat pe canapeaua din casa din care vroia sa jefuiasca ceasuri si bijuterii. Proprietarul a ramas blocat cand s-a intors acasa si l-a descoperit pe infractor dormind linistit in patul sau. Daca nu ar fi adormit si nu ar fi fost descoperit, hotul ar fi facut o paguba de 3.200 de dolari. Cu toate acestea talharul a reusit sa fuga pe ferestra insa a fost urmarit, prins si arestat. Acesta inca nu a fost pus sub acuzatie, scrie Cancan.