ONU va numi un ambasador care va comunica cu extraterestrii. Mazlan Othman, o astrofiziciana din Malaiezia, va fi primul "ambasador spatial" oficial al planetei Pamant. Potrivit "The Telegraph", Mazlan Othman va fi purtatorul de cuvant al oamenilor atunci cand, sau daca, vom fi contactati de extraterestri. Ea va vorbi despre detaliile noii ei sarcini la o conferinta in Buckinghamshire care va avea loc saptamana aceasta. Mazlan Othman are varsta de 58 de ani si este directoarea Departamentului pentru Afaceri Spatiale al ONU. Ea a fost numita in noua functie dupa ce au fost descoperite nenumarate planete care orbiteaza in jurul unor stele asemanatoare cu Soarele nostru, lucru care sporeste sansele ca viata pe alte planete sa existe cu adevarat, informeaza Adevarul.

faze tariFoto: Colaj foto

A intrat in biserica complet dezbracat! Un barbat din Baia Mare a oferit un spectacol indecent intr-o biserica din localitate, dupa ce a intrat gol pusca in lacasul Domnului. Barbatul a fost vazut de cativa oameni cum alerga gol pe strada cu talpile pline de rani. Dupa ce si-a terminat sprintul a intrat in biserica si a inceput sa urle, speriindu-i pe cei aflati inauntru. Autoritatile au ajuns in scurt timp la fata locului si tanarul a fost imobilizat cu greu de un jandarm si de doi politisti. Protagonistul ciudatei intamplari a fost preluat de medici pentru un control amanuntit, scrie Cancan.

Chinezul Li Liuqun a infulecat cel putin 30.000 de scorpioni. Chinezul Li Liuqun a devenit dependent de scorpioni vii, pe care ii infuleca fara teama. Mananca intre 20 si 30 de vietati zilnic, alti oameni putand paraliza de la veninul lor. Li Liuqun, in varsta de 58 de ani, din provincia Hunan, socheaza intreaga lume. Chinezul sustine ca este dependent de consumul de scorpioni vii. El a calculat ca a mancat cel putin 30.000 de vietati veninoase in ultimii 30 de ani. Barbatul a capatat dependenta de scorpioni vii dupa ce a fost muscat de unul urias in timp ce hoinarea prin munti, anunta Click!.

Angajata a CBS surprinsa cand se scarpina in nas si baga in gura. Studiourile de televiziune unde redactorii se vad in spatele prezentatorilor au dat nastere multor momente penibile de-a lungul timpului. In aceasta galerie a intrat si tanara din spatele prezentatoarei CBS Dorothy Tucker. Fara sa-si dea seama ca reportajul s-a terminat si ca sunt din nou in direct, aceasta face... "curat in sufragerie". Pur si simplu visatoare sau crezand ca nu este prinsa in cadru, tanara merge mai departe si... baga discret in gura ce avea pe deget. La un moment dat pare sa-si dea seama ca nu este singura care stie ce a facut si revine la indatoririle ei, prefacandu-se ca nimic nu s-a intamplat, informeaza Libertatea.

S-a tatuat degeaba. Teapa. David Jonathan Winkelman, un american in varsta de 48 de ani, s-a ales cu un tatuaj permanent pe frunte dupa ce DJ-ul unui post local de radio a facut o farsa. El a fost incredintat ca prezentatorul nu minte atunci cand a anuntat ca va oferi o suma cu sase cifre celui care isi va tatua pe frunte numele statiei si a procedat in consecinta. Cand, insa, David s-a prezentat la radio pentru a intra in posesia premiului, acesta a fost anuntat ca totul nu a fost decat o gluma si nu va primi niciun ban, relateaza Cancan.

Tiganii se masturbeaza pe acoperis. In ciuda masurilor de discriminare pozitiva, rromii din Piata Traian au ramas tot tigani. Tiganeala se numeste si atmosfera care domneste in jurul pietei, aleile si blocurile capatand noi functionalitati: de wc, de container sau de casinouri. Apogeul tupeului si nesimtirii a fost atins recent, cand trei pui de rrom s-au urcat pe acoperisul pietei in care munceau parintii lor si au inceput sa faca treaba mare si sa... se masturbeze. "Unu isi facea nevoile pe acoperis iar doi faceau chiar niste gesturi obscene. Mai exact se masturbau. Cand am vazut m-am socat", a declarat un locatar, care a imortalizat momentul cu un aparat foto, direct din balconul blocului sau, scrie Libertatea.

Da 2 milioane $ sa ii faca un copil. In 1993, pelicula "Propunere indecenta", in care Demi Moore primeste de la Robert Redford un milion de dolari pentru a face sex cu el" a facut furori in intreaga lume. Acum, dupa 17 ani, povestea se repeta la Hollywood, numai ca de aceasta data nu este vorba despre un film. "Actorii" principali: controversata Lindsay Lohan si un miliardar japonez. Suma: doua milioane de dolari. Miza: un copil, relateaza ziarul National.

Extraterestrii s-au stabilit pe Terra in urma cu sapte ani. Mai multi piloti militari americani si britanici au dezvaluit pentru ziarul britanic Daily Telegraph ca, in urma cu sapte ani, extraterestrii s-au stabilit pe planeta noastra si s-au implicat, chiar, in operatiuni de neutralizare a armelor, in special a celor nucleare. "Eram de serviciu cand am vazut un OZN care s-a postat deasupra hangarului din statul Montana, unde eu pazeam mai multe rachete nucleare care apoi nu au mai putut fi activate nicicum, pentru verificarea periodica", a povestit pilotul american Robert Salas, anunta Libertatea.