A lasat un bilet de adio de 1905 de pagini. Un barbat in varsta de 36 de ani, care s-a impuscat in apropierea Universitatii Harvard, in urma cu o saptamana, a lasat in urma un bilet de adio de 1905 de pagini, un document online la care a lucrat ultimii cinci ani din viata sa. Mitchell Heisman s-a impuscat pe 18 septembrie 2010, iar familia si prietenii lui au primit mesajul de 1905 de pagini imediat dupa ce s-a sinucis. In bilet, Heisman a scris ca sinuciderea sa face parte dintr-un experiment in domeniul nihilismului. Documentul contine 1.433 note de subsol, 20 de pagini biografice, peste 1.700 referiri catre Dumnezeu si 200 catre filozoful german Friedrich Nietzsche, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Si-a omorat sotul, incercand sa-i arda penisul. Gelozia bat-o vina! O australianca si-a omorat sotul incercand sa-i mutileze penisul pentru ca nicio alta femeie sa nu se mai uite la organul sexual al barbatului ei. Un martor a declarat ca femeia a provocat un incendiu, dupa ce a aruncat cu petrol peste sotul sau si i-a dat foc. Femeia sustine ca ii pare foarte rau pentru cele intamplate, dar ea nu vrut decat sa-i arda penisul sotului ei care a inselat-o. "Imi pare rau, s-a inteles gresit. Sotul meu avea o aventura. Nu am vrut decat sa-i ard penisul. Voiam sa-i mutilez penisul astfel incat nicio femeie sa nu mai vrea sa se uite la el", a declarat australianca, scrie Libertatea.

Au facut sex salbatic mai bine de o ora in parcarea unui magazin. Doi americani, bine trecuti de prima tinerete, au fost retinuti de politie dupa ce au facut sex salbatic mai bine de o ora in parcarea unui supermarket. Nici politistii nu i-au putut opri. Brendei Carole Prothero, in varsta de 48 de ani, si lui George William Pomfret, de 49 de ani, nu le-a mai pasat ca afara e lumina si ca sunt inconjurati de oameni in momentul in care poftele trupesti au pus stapanire pe ei. Acestia s-au lasat dusi de val si au facut sex timp de o ora in vazul tuturor. Cei doi nu l-au bagat in seama nici pe ofiterul de politie deplasat la fata locului, abia dupa ce acesta a strigat foarte tare la ei, amorezii s-au oprit, informeaza Cancan.

Hotelul care-si prajeste clientii. Sute de oaspeti ai unui hotel din Las Vegas s-au ales cu diferite boli grave de piele provocate de arsuri. Acestia nu au folosit "solarul" si nici nu au stat prea mult la soare. Doar ce s-au balacit cateva minute in piscina complexului. Misterul a fost elucidat dupa indelungi cercetari. Soarele se reflecta in scutul de oglinzi al fatadei cladirii si razele de soare, extrem de periculoase, ajungeau fix in piscina, scrie Click.

Un magar a fost retinut pentru contrabanda cu tigari. Politistii de frontiera bulgari au retinut un magar pe care l-au prins in timp ce traversa singur granita cu Macedonia, purtand in spate trei baxuri de tigari. Se pare ca animalul stia drumul si mergea singur printr-o trecatoare prin muntii Ograjden. Patrupedul venea dinspre orasul macedonean Berovo si cel mai probabil urma sa ajunga in satul bulgaresc Susita, unde trebuia sa lase cele 150 de pachete de tigari. Potrivit Agerpres, politistii care l-au prins pe magar nu au stiut cum sa procedeze initial, deoarece Codul Penal nu prevede nicio pedeapsa pentru animalele care au incalcat legislatia. In cele din urma, anchetatorii l-au fotografiat pe infractorul patruped, au intocmit un raport si dupa aceea au decis ca acesta provine din Macedonia, deoarece potcoavele lui nu semanau cu cele din Bulgaria, anunta Libertatea.

A fost regina frumusetii un minut. Kelsey Martinovich, o tanara in varsta de 19 ani, a fost anuntata in mod gresit drept castigatoarea unei competitii care avea ca scop descoperirea celui mai bun viitor topmodel din Australia. Doar 60 de secunde, atat a durat bucuria lui Kelsey Martinovich, o tanara in varsta de 19 ani, care a participat la concursul "Australia's Next Top Model". Kelsey a fost anuntata ca fiind marea castigatoare de prezentatoarea Sarah Murdoch si a avut parte de doar un minut de glorie. Motivul este foarte simplu. Murdoch, la randul ei model, a citit gresit de pe lista numele invingatoarei. In realitate, Kelsey pierduse titlul, marele premiu fiind castigat, de fapt, de Amanda Wade, in varsta de 18 ani. Anuntata in casca de faptul ca a facut o gafa de proportii, prezentatoarea competitiei a fost la un pas sa izbucneasca in hohote de plans. A reusit, insa, sa isi tina firea si sa indrepte greseala de mai devreme. Cat despre cele doua tinere, cam bulversate, acestea au refuzat sa comenteze incidentul, informeaza Cancan.

Americanii au terminat substanta pentru injectia letala. Termenele de executie in unele state americane au fost amanate intrucat una din substantele folosite pentru prepararea injectiilor letale a fost epuizata. Substanta se numeste tiopental de sodiu si este produsa, in Statele Unite ale Americii, de o singura companie farmaceutica numita Hospira, potrivit BBC. Substanta are rolul de a induce starea de inconstienta in timpul executiei prin injectie letala. Reprezentantii companiei au declarat ca urmatorul lot de productie va fi gata abia in 2011. Cu toate acestea, noua dintre cele 35 de state care folosesc injectia letala au planificat 17 executii pana la sfarsitul lunii ianuarie, scrie Click.

Un fost clovn, candidat la alegerile parlamentare, trebuie sa demonstreze ca nu e analfabet. Un fost clovn care are mari sanse sa castige un loc in parlamentul brazilian nu-si va putea exercita mandatul pana cand nu va promova un test care sa demonstreze ca stie sa scrie si sa citeasca. Francisco Silva, un artist de circ transformat in comic de televiziune si cunoscut sub numele de scena 'Tiririca' este acuzat ca se numara printre cei 10% dintre conationalii sai care sunt analfabeti. Alegatia ar putea insa sa-l impiedice sa-si ocupe locul in congres, desi sondajele il crediteaza cu mai multe voturi decat orice candidat, intrucat constitutia braziliana cere ca toti politicienii sa stie sa citeasca. "Mai rau de atat nu se poate!' sau 'Ce face un deputat? Va spun sincer ca nu stiu. Dar votati-ma si veti afla!", este sloganul fostului clovn, anunta Libertatea.