Studentii cehi fac curat goi ca sa aiba bani pentru facultate. Mai multi studenti din Cehia, care au probleme financiare, au gasit o metoda inedita prin care sa faca rost de bani pentru a-si plati studiile: fac curat in pielea goala. Astfel, agentia de... menajere are angajati de ambele sexe, care fac curat in lenjerie intima, topless sau chiar goi. "Este relaxant sa vezi pe cineva care face curatenie, cand tu vii obosit de la serviciu. Mai ales daca arata bine", a declarat una dintre studente. Cand au fost acuzati ca de fapt fac parte dintr-o retea de prostitutie, studentii cehi au declarat ca este vorba despre o echipa de tineri care fac curatenie pentru a avea bani ca sa urmeze cursurile universitare si nimic mai mult. O sedinta de curatenie costa 150 de euro, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

O editura din Marea Britanie a publicat instructiuni pentru nava din Star Trek! Manualul contine schitele amanuntite si detalii tehnice ale navei USS Enterprise. Editura britanica l-a angajat chiar pe designerul grafic Michael Okuda, cel care a elaborat un manual tehnic pentru scenaristii serialului. Cartea are 160 de pagini, anunta Cancan.

Noua metoda a teroristilor Al-Qaida: indoapa caini cu explozibil. Teroristii au gasit noi metode de a plasa bombe in avioane. La Bagdad au fost descoperiti caini in care au fost implantate bombe, care ar fi trebuit sa fie imbarcati in avioane. Norocul persoanelor aflate la bordul aeronavei in care au fost urcate animalele a fost ca cei care le-au implantat explozibilul, au cusut prost cainii, care au murit. Personalul care se ocupa cu imbarcarea acestora a observant ca patrupezii murisera si i-au pus deoparte, astfel fiind evitata tragedia. Veterinarii care au efectuat autopsiile cainilor au descoperit explozibilul puternic, legat la un detonator. Un criminolog, expert in domeniul aerian, a afirmat despre intamplare ca "ilustreaza ambitia activistilor Al-Qaida de a se sustrage controalelor antiteroriste prin orice mijloc", informeaza Libertatea.

A sculptat de Halloween cel mai mare dovleac. Americanul Scott Cully a fost nevoit sa-si "caute" forma intr-un dovleac urias, greu de 816 kilograme. Sculptorul si-a facut de mult un nume in zona operelor realizate cu ajutorul dovlecilor giganti din momentul in care a intrat, in 2005, in Cartea Recordurilor cu cel mai mare dovleac cioplit si luminat. Anul acesta a incercat altceva doar de dragul artei. I-a luat doua zile ciopartirea dovleacului adus in New York tocmai din Wisconsin. Va vine sa credeti sau nu, Scott detesta placinta de dovleac, scrie Click.

Un adolescent din Rusia a fugit din orfelinat si s-a ascuns in trenul de aterizare al unui avion. Un adolescent in varsta de 16 ani din Rusia a fugit dintr-un orfelinat din regiunea Irkoutsk (Siberia) si s-a ascuns in trenul de aterizare al unui avion. Adolescentul si un alt baiat de 14 ani au fugit din orfelinat, din localitatea Erbogatchen. Ei au reusit apoi sa ajunga la aeroportul local, unde baiatul de 14 ani a fost prins. Adolescentul de 16 ani s-a ascuns in trenul de aterizare al unui avion AN-24, a povestit complicele sau fortelor de ordine. Baiatul de 16 ani a fost recuperat de catre politie la sosirea aparatului de zbor, la 400 de kilometri distanta, in orasul Kirensk. "In urma examenului medical detaliat, s-a stabilit ca baiatul a suferit consecintele lipsei de oxigen si degeraturi", a declarat un reprezentant al politiei care a precizat ca adolescentul a fost retrimis in orfelinatul de unde a fugit, anunta Cancan.

Americanii din Denver vor sa fomeze o comisie pentru extraterestri. Marti este o zi mare pentru locuitorii din Denver, care vor vota formarea unei comisii ce se ocupa de studierea extraterestrilor, anunta postul american de televiziune ABC News. Astfel, daca va fi aprobata, aceasta comisie va studia modul in care oamenii pot sa ia legatura cu locuitorii de pe alte planete, cum va fi influentata viata lor in cazul unei invazii extraterestre, care sunt problemele si ce au de castigat locuitorii din Denver intr-o astfel de situatie. Oricat de ciudat pare, Jeff Peckman, unul dintre initiatorii proiectului e de parere ca lumea ar trebui sa fie pregatita in cazul in care "omuletii verzi" vor veni pe Pamant. Mai mult, pentru a nu-i deranja pe locuitorii orasului, proiectul nu va fi finantat din bani publici. Daca ideea se va bucura de sustinerea locuitorilor si va intra in vigoare, exista posibilitatea ca si in alte orase americane sa se formeze comisii asemanatoare. Primul pe lista ar putea sa fie chiar New York-ul, informeaza Libertatea.