Promoveaza topless sicrie. Compania italiana Cofani Funebri, specializata in comercializarea de articole pentru inmormantari, se pregateste intens pentru intrarea in anul 2011. Recent, aceasta a lansat pe piata un calendar erotic, cu ajutorul caruia isi promoveaza cele mai noi modele de sicrie. Pe fiecare din cele 12 pagini, apar tinere imbracate in lenjerie intima de matase sau chiar topless care se sprijina gratios ori se tolanesc de-a dreptul pe cosciugele cu pricina. Pretul unui astfel de calendar este de 3,20 de euro, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ai face sex cu papusa gonflabila Obama? Desi americani au demonstrat la alegeri ca nu se mai dau in vant dupa Barack Obama, chinezii inca il simpatizeaza pe presedintele american. Atat de mult, incat au decis sa produca o papusa gonflabila dupa infatisarea lui, informeaza The Telegraph. Papusa, care "poarta" un costum albastru si cravata rosie, a fost expusa recent in cadrul Festivalului de Cultura Sexuala din Guangzhou. Ea a fost fotografiata alaturi de alte papusi gonflabile "de sex" feminin. Papusa gonflabila nu este singurul obiect inspirat din infatisarea lui Obama. Chinezii au produs si tricouri imprimate cu chipul presedintelui american, anunta Click.

Un american s-a tatuat in... ochi. Matt Gone ( 40 de ani) din Oregon, SUA, un infocat al tatuajelor, a impins pasiunea pana la extrem. El a reusit, de-a lungul a 20 de ani, sa isi acopere cu fel de fel de desene 98% din suprafata corpului. Matt si-a tatuat pana si limba si organele genitale, iar zilele trecute si-a injectat si vopsea colorata in ochi, intr-unul verde si in celalalt albastra. Barbatul a inceput sa se tatueze pentru a-si acoperi niste defecte de nastere si a cheltuit aproximativ 80.000 $ in saloanele de specialitate, informeaza Libertatea.

Isi plimba bizonul de 725 de kilograme cu masina. Jim Sautner, din Alberta, s-a atasat atat de mult de uriasul Bailey, incat doarme cu el in casa, il scoate la plimbare regulat cu automobilul decapotabil si il lasa sa ii manance din farfurie. De doi ani, Jim si Linda Sautner, din Alberta, Canada, cresc un bizon. Pana aici, nimic deosebit, doar ca sotii il tin pe rumegator in casa, iar Jim rasfata de parca ar fi copilul lui. Bizonul, pe nume Bailey, se bucura de aceleasi privilegii ca oricare membru al familiei. Se plimba prin casa in voie, mananca din farfuriile stapanilor lui, iar cand are chef de un pui de somn se "culcuseste" in mijlocul sufrageriei. Ba, mai mult de atat, bizonul, care are 725 de kilograme si este considerat cel mai mare animal de companie din lume, este scos la plimbare cu decapotabila lui Jim, un privilegiu de care cockerul familiei nu se bucura decat cand si cand, scrie Cancan.

Iata cum poti deveni invizibil! Oamenii de stiinta din Marea Britanie au descoperit un film flexibil, care reprezinta un pas mare spre "mantia de invizibilitate"a lui Harry Potter. Filmul contine structuri mici care impreuna constituie un "metamaterial", care poate, printre alte trucuri, manipula lumina pentru a face obiectele invizibile. Fizicienii considera aceasta descoperire un mare pas inainte. Metamaterialele intrerup fluxul luminos si il canalizeaza la un nivel fundamental, astfel el este perceput ca o unda de lumina curbata in anumit fel pentru a obtine un anumit rezultat. Marele progres pe care il inregistreaza Metaflex consta in faptul ca, spre deosebire de prototipurile precedente, este flexibil si functioneaza la frecvente de lumina percepute de ochiul uman. "Primul pas este sa iti imaginezi ca toate acestea pot fi puse in practica. Toate rezultatele au fost obtinute folosind suprafete plate si rigide, pentru ca acestea sunt procedurile folosite pentru crearea nanostructurilor", declara autorul studiului Andrea Di Falco, de la Universitatea St. Andrew, anunta Click.

"Omul cu reactie" a sarit de la 2.400 de metri altitudine si a zburat cu aripi motorizate. Elvetianul Yves Rossy, supranumit Omul cu reactie, a zburat ieri si a facut cascadorii la inaltime cu ajutorul unor arpi motorizate. Yves Rossy, in varsta de 51 de ani, a sarit dintr-un balon cu aer cald, de la o altitudine de 2.400 de metri, purtand un costum echipat cu aripi motorizate. Elevetianul a pornit propulsoarele, a facut cateva cascadorii in aer si abia apoi si-a deschis parasuta pentru a ajunge in siguranta la sol. Nu este pentru prima data cand Yves Rossy face astfel de nebunii. In 2008, indraznetul elvetian a traversat Canalul Manecii, informeaza Libertatea.