Barbatii britanici folosesc 60 de porecle pentru penisul lor.Un studiu realizat de cercetatorii britanici a demonstrat ca barbatii sunt foarte inventivi cand vine vorba de penisul lor. Acestia au cel putin 60 de porecle pentru organul lor genital. Specialistii au descoperit ca poreclele variaza in functie de regiune. "Batrane", "Micutul", "Joystick", "Sarpe de pantaloni cu un singur ochi" sau "John Thomas", sunt doar cateva dintre ele, unele datand chiar din secolul 19. Acelasi studiu a mai scos la iveala ca barbatii britanici se rusineaza sa foloseasca cuvinte explicite despre organul lor genital cand merg la doctor insa cand sunt intervievati pentru diverse studii vorbesc foarte degajat despre penisul lor, scrie Cancan.

faze tariFoto: Colaj foto

La 4 ani are un abdomen de 106 centimetri. Are patru ani si sufera de o boala groaznica. Hu Yunxing are un abdomen al carui diametru masoara 106 centimetri. Un raport medical arata ca boala fetitei s-a agravat de la varsta de opt luni. Cu toate astea, medicii nu stiu cum sa denumeasca afectiunea micutei, mentioneaza Click!

O femeie a atacat un politist cu vibratorul. Carolin Bildstan, in varsta de 56 de ani, din Statele Unite a fost arestata dupa ce a atacat un politist cu vibratorul. Femeia a luat cina intr-un restaurant dintr-un orasel din Illinois, apoi a plecat fara sa plateasca ceea ce a consumat. Pentru ca nu era prima abatere a femeii, proprietarii localului au chemat politia. Bildstan a fost prinsa, in stare de ebrietate, in centrul orasului. Pentru ca nu avea bani, femeia a fost escortata pana la locuinta sa. Acolo, intr-un moment de neatentie agentul a fost atacat de hoata cu un vibrator, potrivit site-ului ziare.com. In prezent, Carolin Bildstan este acuzata de atac armat impotriva unui ofiter de politie, relateaza Libertatea.

O femeie s-a casatorit cu Turnul Eiffel! O femeie in varsta de 37 de ani are un fetis pentru diverse obiecte. Recent, Erika a pus ochii pe Turnul Eiffel, pe care a decis sa il ia in casatorie. Ea si-a schimbat si numele de familie, acum purtand numele "sotului" sau. Femeia a lucrat in fortele armate si locuieste in San Francisco. Specialistii sustin ca de aceasta afectiune sufera femeile care simt nevoia sa controleze relatia. "Obiectele pe care le iubesc nu le vor dezamagi. Este o idee foarte tentanta pentru o persoana care adesea se simte foarte singura", a spus un psihoterapeut, citat de Cancan.

Doarme doar in fund sau in picioare de cinci ani. O femeie din China nu s-a mai intins sa doarma in ultimii cinci ani, din cauza unei probleme medicale. Wang Jinfeng, in varsta de 59 de ani, sufera de infarct miocardic. Aceasta afectiune ii este cauzata de cheaguri de sange care i se aduna in vene, insa femeia nu poate lua niciun anticoagulant deoarece este alergica la toate substantele de acest gen. "Imediat cum ma intind, simt ca-mi amorteste pieptul si nu mai pot respira", a povestit Wang, citata de Click!.

Baba Vanga: "In 3797 nu va mai exista viata pe Pamant". Baba Vanga, prezicatoarea bulgaroaica decedata in 1996, care a spus ca luna aceasta va incepe al treilea razboi mondial, a mai facut si alte predictii interesante pentru omenire. Una ditnre acestea priveste disparitia vietii de pe Terra. Potrivit femeii, in anul 3797 nu va mai exista viata pe Pamant, dar acesta nu trebuie sa fie un motv de ingrijorare pentru oamenii care vor trai atunci, pentru ca nu avem de-a face cu un fel de Apocalipsa. Toti locuitorii planetei noastre vor fi mutati pe alte planete, intr-un nou sistem solar. Acolo oamenii vor beneficia de tot ce este necesar pentru o buna desfasurare a vietii, precizeaza Libertatea.

Fundurile femeilor si-au schimbat forma din cauza dietei. Expertii care analizeaza evolutia formei posterioarelor femeilor sustin ca in ultima perioada forma fundurilor doamnelor a inceput sa se schimbe. Acestia sustin ca daca inainte cea mai des intalnita forma era cea de piersica, acum cel mai des intalnite sunt rosia, cartoful sau para. Fundul in forma de rosie a fost descris ca fiind mai rotund si mai placut la atingere, iar cel in forma de cartof , pe care il au 30% dintre femei, este lat, lung si noduros. Mai sunt si posterioarele in forma de para, care este mai ingust in partea de sus si dublu in partea de jos, si cel in forma de nectarina care este rotund, plin si obraznic, potrivit Cancan.