O coafeza cu sani imensi a renuntat la foarfeca pentru modelling topless. Terri Jane Smith, o englezoaica de 21 de ani, a fost nevoita sa renunte la slujba de coafeza, pe care si-a dorit sa o urmeze inca de cand era mica, din cauza bustului sau imens. Terri Smith a marturisit pentru presa britanica ca, desi unele tinere si vedete viseaza la sani imensi si se supun la fel de fel de operatii pentru a-i obtine, pentru ea dimensiunea mare a bustului sau a fost tot timpul o adevarata povara. Englezoaica s-a vazut nevoita sa renunte la meseria de coafeza, la care a visat de cand era mica, deoarece, in timp ce isi tundea clientii, ii lovea, din greseala, cu sanii. Pentru ca bustul ei continua sa se mareasca, Terri s-a gandit sa se reprofileze si a devenit, recent, fotomodel, facand reclama la lenjerie intima pentru femeile care au sani la fel de mari ca ai sai, scrie Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

Promotie la electrocasnice: la fiecare produs primesti bonus o oaie! O firma de electrocasnice din Israel a lansat pe piata o noua campanie menita sa ii creasca vanzarile si notorietatea. Compania respectiva s-a gandit sa profite de apropierea Eid, sarbatoarea sacrificiului pentru musulmani si sa ofere clientilor sai un animal. Astfel, la fiecare frigider, televizor sau calculator cumparat arabii din Israel primeau si o oaie. Din pacate, promotia a durat doar cateva ore deoarece firma respectiva nu era autorizata sa comercializeze animale, anunta Click!.

A aparut un test anti-betie pe Facebook. Pentru a evita situatiile penibile care apar atunci cand esti beat, a aparut un soft care nu iti permite sa te loghezi pe anumite site-uri. Social Media Sobriety Test verifica daca esti sau nu beat si te ajuta sa eviti situatiile neplacute pe care postarile tale le-ar putea crea, informeaza Antena 3. Testul consta in cateva miscari de indemanare pe care trebuie sa le faci cum ar fi: sa faci linii drepte cu mausul, sa scrii alfabetul in sens invers sau sa numeri pana la 30 si apoi sa dai click pe un ceas. Testul poate fi folosit de utilizatorii MySpace, Flickr, YouTube, Facebook si Twitter, scrie Cancan.

Ce majoreta perversa! S-a filmat facand sex pe trambulina! Pe principiul "dai o data, te misti de doua ori", o majoreta si-a invitat iubitul sa se distreze pe trambulina. Un gest copilaresc daca "joaca" nu s-ar fi terminat cu o partida de sex nebun! Cu toate ca inteligenta majoretelor este mereu subestimata, iata cata imaginatie a avut o tanara care si-a invitat iubitul pe trambulina sa se joace putin. Dupa ce au sarit de cateva ori, majoreta si barbatul s-au pus pe treaba. Cei doi au avut parte de o partida de sex "sustinuta", anunta Click!.

Un taximetrist a inselat un milionar cu 800.000 de dolari. Un taximetrist din New York a inselat cu aproape 800.000 de dolari un milionar din Hong Kong, maestrul feng-shui Tony Chan, faimos pentru relatia pe care o avut-o cu una dintre cele mai bogate femei din Asia, Nina Wang. Bogatasul a fost inselat de Peter Rahhaoui, soferul taxiului, care l-a dus pe Chan de la aeroportul Teteboro, din New Jersey, spre insula Manhattan, potrivit documentelor prezentate in fata justitiei nord-americane. Taximetristul a utilizat timp de mai multe luni cartea de credit a lui Chan pentru a face cumparaturi, care s-au ridicat la 19.000 de dolari intr-o singura luna. Milionarul din Hong Kong nu a descoperit ca Rahhaoui i-a subtilizat sute de mii de dolari pana cand nu a fost anuntat de un specialist in securitate bancara cu privire la cheltuielile dubioase facute cu cartea sa de credit. Cheltuielile au ajuns in final la suma de 749.986 de dolari, iar taximetristul new-yorkez a fost retinut de politie, relateaza Libertatea.

A slabit 41 de kilograme pentru ca nu i-a placut cum arata pe Google Street View. Un barbat din Marea Britanie s-a ingrozit de silueta sa, vazuta pe Google Street View, si a decis sa slabeasca. Britanicul cantarea 130 de kilograme si a reusit intr-un an sa dea jos peste 41 de kilograme. "Eram imens. Stomacul meu iesea in evidenta si paream enorm. Daca eu am putut, atunci toata lumea poate sa faca acest lucru. Acum sunt intr-o forma mult mai buna", a declarat Rob Mewse, citat de Cancan.

Incredibil! A scapat din falcile hipopotamului. Un medic veterinar, Markus Hofmeyr, a fost cat pe-aci sa fie mancat de catre un hipopotam agresiv in Crocodile River, Kruger National Park din Africa de Sud. Incidentul a avut loc dupa ce hipopotamul a fost impuscat cu un tranchilizant in incercarea medicilor de a testa un produs chimic nou pentru sedarea animalelor. Dupa ce animalul a fost sedat si parea adormit, doctorii s-au apropiat de el in graba, fiindu-le teama sa nu se inece deoarece capul ii alunecase sub apa, informeaza Click!

Biciuiti si deportati pentru ca au facut sex fara sa fie casatoriti. Doi tineri care lucrau in Emiratele Arabe Unite au platit foarte sump pentru faptul ca au intretinut relatii sexuale fara a fi casatoriti. Femeia, o filipineza, a fost biciuita, iar iubitul ei, originar din Bangladesh, a fost biciuit si bagat in inchisoare. Potrivit editiei electronice a publicatiei Gulf News, femeia era menajera si se indragostise de barbatul care a mers intr-o seara in casa unde lcura aceasta si a facut sex cu ea. Proprietarul locuintei i-a descoperit pe cei doi in timp ce intretineau relatii amoroase si a anuntat autoritatile, deoarece in EAU este ilegal sa faci sex daca nu esti casatorit, precizeaza Libertatea.