Fostul candidat pentru postul de vice-presedinte din partea republicanilor la alegerile din 2008, Sarah Palin, a gafat in cadrul unui interviu radio, spunand ca SUA ar trebui sa fie alaturi de "aliatii nord-coreeni", relateaza Daily Telegraph. Presa americana scrie ca Palin, fost guvernator de Alaska, intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale din 2012.

Foto:

Intrebata cum ar trata, ca presedinte al SUA, o situatie ca cea a conflictului dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud de acum 2 zile, Palin a raspuns "Evident, trebuie sa fim alaturi de aliatii nostri nord-coreeni."

Ioan Neculaie: "Da-l dracului pe Vama!" Cu Dinu Gheorghe presedinte, Brasovul nu a avut nici o performanta, desi intreaga "distractie" l-a costat pe omul de afaceri aproape 8 milioane, dintre care 3,5 investiti intr-o baza sportiva pe care i-au solicitat-o "Vama" si Razvan Lucescu.

Cum meciul cu Rapid bate la usa, Neculaie pastreaza tonul iritat cand vine vorba de Gheorghe: "Nu vreau sa mai vorbesc de Vama, ia mai da-l dracului!".(Click)