Am fost in satul grozaviilor sexuale. Copiii se violeaza intre ei, iar parintii abuzeaza de odrasle. Trei intamplari aproape ireale, petrecute intr-un an si trei luni la Cumpana, au pus satul de langa Constanta pe harta imoralitatii extreme. In viata de zi cu zi a locuitorilor, pe langa blestemul taierii pensiilor, s-au strecurat violul copiilor si incestul filmat cu camere video... Din vara anului trecut, unii au luat-o razna in coltul asta aspru al Dobrogei, batut de vanturi si de un soare sec. Prin iulie, o mama si-a fortat baietelul sa intretina cu ea relatii sexuale, in timp ce era filmata de concubin, apoi un tata si-a violat fiica vitrega, pentru ca, acum cateva zile, o fetita de 12 ani sa violeze un baiat de 6 ani, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Rochie din sapte metri de material. Pentru a-si transpune in realitate imaginatia, studentii de la Arte au petrecut zeci de ore lucrand. "Am stat la atelierul scolii o zi pentru rochie si trei zile pentru accesoriul vestimentar de metal. Am indoit fiecare sarma cu mana mea. Rochia este facuta din sapte metri de material, iar gulerul cantareste cinci kilograme", ne-a explicat Miriam Sarbu (21 de ani), o tanara in anul II la profilul Moda. Nici baietii nu s-au lasat mai prejos, acestia fiind costumati in printi din epoca chineza, scrie Cancan.

Spionul care a trait jumatate din viata deghizat in femeie. Unul dintre cele mai ciudate episoade de spionaj din istorie l-a avut ca protagonist pe Charles d'Eon, ramas in amintirea posteritatii sub titulatura de "cavaler d'Eon". Atat timp cat a trait, a persistat misterul in privinta identitatii sale. "Cavalerul d'Eon" era femeie sau barbat? Adevarul s-a aflat dupa moartea sa. Era barbat si a trait jumatate din viata deghizat in femeie, scrie Click.

Trei avioane ale Germanwings au fost alimentate cu combustibil in loc de apa. Pasagerii din trei avioane ale companiei Germanwings au fost la un pas sa serveasca o cafea cu kerosen, sambata. Din cauza unei erori umane, rezervoarele de apa potabila ale celor trei avioane au fost completate cu combustibil. Fiind convins ca le umple cu apa, un angajat de 21 de ani al companiei a bagat combustibil de avion in respectivele rezervoare. Eroarea a fost depistata abia dupa ce aeronavele au decolat de pe aeroportul berlinez Schonefeld catre Zweibrucken, Koln si, respectiv, Munchen, scrie Libertatea.

"Sunt vedeta! Dau autografe pe strada". Angajata Ministerului Administratiei si Internelor despre care CANCAN a dezvaluit recent ca face furori pe internet si infierbanta masculii folosind un limbaj "colorat" este mandra de ispravile ei. "Ei oricum stiau de fotografii, ca le am de mult timp pe hi5. Am ajuns sa dau autografe pe strada", a declarat "politista" Ioana pentru CANCAN. In timp ce functionara publica se lauda cu "realizarile" ei, conducerea MAI accepta tacit un asemenea comportament. Intrebati de reporterii nostri daca s-a aplicat vreo sanctiune in cazul angajatei "jucause", reprezentantii ministerului au refuzat sa dea un raspuns.

O chinezoaica a adoptat 1.500 de maidanezi. Ha Wenjin a renuntat la slujba sa, la casa, masina si bijuterii pentru a le oferi o viata mai buna celor 1.500 de maidanezi pe care i-a adoptat. A inceput ca o pasiune, cu cativa caini, dar, la un moment dat, timpul si spatiul nu i-au mai permis sa lucreze. Asa ca a renuntat la slujba, si-a vandut tot ce avea si a inchiriat un loc unde sa poata sta cu toti maidanezii. In plus, in apropiere a pus bazele unui alt centru unde tine si 200 de pisici. 10 muncitori o ajuta sa aiba grija de caini si alti doi lucreaza cu pisicile, scrie Libertatea.