Inchisoare si amenda pentru femeile care stau pe plaja in costum de baie. Unii deputati kuweitieni vor ca femeile care fac baie la plaja fara val sa fie pedepsite exemplar. Daca Arabia Saudita impune reguli vestimentare stricte, nu acelasi lucru se intampla in statul vecin Kuweit, unde pe plaja se pot vedea femei fie drapate in valul traditional, fie in costum de baie. Cinci deputati, vizibil iritati de coabitarea celor doua feluri de costume pentru femeile care merg la plaja propun interzicerea tinutelor apreciate ca licentioase. Ei doresc pedeapsa cu un an de inchisoare si o amenda de 3.500 dolari pentru femeile care poarta costum de baie. Amendamentul mai propune pedepsirea femeilor cu decolteu sau apropierile prea intime pe plaja sau la piscinele din tara. Acceptarea acestei legi ar constitui, potrivit unei deputate liberale kuweitiene, o "incalcare a Constitutiei", scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Au facut sex cu 5.485 de parteneri. Sarah Moore si Geoff Daniels, o britanica si un american care sunt impreuna de 19 ani, sunt detinatorii unui record incredibil, ce-i drept neomologat de Guinness Book. De-a lungul relatiei lor, cei doi au facut sex cu 5.485 de persoane, mai exact, Sarah - cu 3.323 de barbati, iar Geoff - cu 2.162 de femei. Cei doi, care cer intre 150 si 300 de euro pentru o partida de amor, considera ca nu se prostitueaza si nici nu sunt imorali. "Ajutam oamenii care au probleme sexuale sa si le rezolve", au explicat cei doi, anunta Cancan.

Iata un hotel unic in lume, construit pe o platforma petroliera. Malaezia detine cel mai popular loc pentru scunfundari din Oceanul Pacific: Seaventures Dive Resort. Apele care inconjoara o platforma petroliera ar fi ultimul loc in care s-ar gasi recifi de corali si o viata marina foarte diversificata, formata din sute de specii de pesti tropicali frumos colorati, broaste testoase si alte creaturi minunate. Dar aceasta platforma este de fapt un hotel unde scafandrii din toate colturile lumii fac rezervari pentru o camera, in dorinta de a fi aproape de Insula Sipadan, recunoscuta pentru peisajele subacvatice incredibile. Hotelul situat in Marea Celebes este detinut de Suzette Harris, o femeie de afaceri singaporeza a carui socru a cumparat monstrul de otel in 1988. Ea spune ca in Singapore poti cumpara o platforma veche la fel de usor cum poti achizitiona o barca uzata. Vizitatorii nu trebuie sa se astepte la conditii de cinci stele. Camerele sunt curatele dar micute. Nu exista spatiu prea mult pentru dulapuri, iar aerul e impregnat de mirosul combustibilului care arde pentru producerea energiei electrice, informeaza Click.

O firma de pompe funebre din Polonia isi face reclama printr-un calendar erotic. In Polonia a fost pus in vanzare noul calendar erotic pe 2011 al firmei de pompe funebre locale Lindner. In acest mod mai putin obisnuit, compania de servicii funebre isi face publicitate printre potentiali clienti. Calendarul erotic pe 2011 are firmei Lindner are ca tema sexul, reglarile de conturi de tip mafiot si, evident, sicrie. Astfel, fiecare luna calendaristica este reprezentata de o tanara aproape goala intr-un sicriu sau pe fundalul obiectului, iar unele dintre ele apar chiar cu coasa in mana. Acest tip de calendar erotic nu este o noutate pe piata de profil, un calendar de acelasi tip fiind editat anterior de firma italiana Cofani Funebri, specializata in sicrie. Recent, oameni de afaceri germani, patronii unui birou de pompe funebre din Koln, au prezentat sicrie special concepute pentru minoritatile sexuale. Principala caracteristica a sicrielor gay consta in reprezentarea unor imagini erotice de natura homosexuala, scrie Libertatea.

Autoritatile spaniole vor sa interzica guma de mestecat prea lipicioasa! Spaniolii vor sa interzica guma de mestecat prea lipicioasa pe motiv ca aceasta se curata foarte greu de pe strazi. Tocmai de aceea, ibericii au de gand sa modifice ingredientele folosite la producerea gumei. Pe lista se va regasi poliacetatul de vinil. "Se prinde mai putin, ceea ce face si curatarea mai usoara", a declarat ministrul sanatatii. Aceasta initiativa nu este agreata de anumite voci, unii medici sustinand ca aceasta subsanta este cancerigena, anunta Cancan.

Ai locui aici? O biserica din Olanda, transformata in vila de lux. Biserica Sfantului Jakobus este un sanctuar al crestinatatii din anul 1870, iar recent a fost trasformata intr-o casa de locuita care este scoasa la vanzare. Neobisnuita locuinta este localizata in Utrecht (Olanda) si este singura biserica din oras construita din rigips in stilul gotic. Odata o biserica frumos decorata, acum a ajuns o frumoasa casa, intrand pe mana designerilor de la ZECC. Acestia au reusit sa creeze un spatiul de locuit in care chiar ti-ai dori sa traiesti. Pentru cei care sunt interesati de achizitionarea acestei cladiri e bine de stiut ca ea e evaluata la 2,375 de milioane de euro, informeaza Click.

Vand la gramaj pamantul pe care a calcat Dracula. Romanul e inventiv, atunci cand vine vorba de facut bani, mai ales pe timp de criza, iar omul are nevoie de un banut in plus. O dovedesc inca o data doi bucuresteni care s-au apucat de afaceri cu pamant. Cu pamantul pe care, spun ei, a calcat chiar Dracula, personajul prin care ne facem cunoscuti deseori printre turistii straini. In fapt, e vorba despre pamantul pe care ar fi pasit domnitorul Vlad Tepes, care ar fi inspirat celebrul personaj Dracula. Astfel, pe site-ul www.draculadust.com, doritorii pot da 22 de dolari, suma in care sunt incluse transportul si cateva grame din pamantul pe care, in proportie de 99,99%, a calcat chiar Dracula, dupa cum spun negustorii, scrie Libertatea.