Vizita la domiciliul lui Dumnezeu? Patriarhul rus vrea sa zboare dincolo de ceruri, in spatiu. Acesta are experienta zborului din tinerete, atunci cand s-a aflat la bordul avioanelor de vanatoare rusesti. Acum viseaza sa zboare catre Statia Spatiala Internationala (ISS). In timpul unei vizite in Orasul Stelelor, centrul de formare pentru cosmonautii rusi, patriarhul Kirill "a spus ca i-ar placea sa zboare in spatiu, daca ar avea posibilitatea", a povestit directorul Agentiei spatiale ruse Roskosmos, Anatoli Perminov. "Patriarhul s-a interesat cu meticulozitate despre toate instrumentele de pe ISS, intreband la ce folosesc si cum functioneaza", a adaugat el. "A spus ca zborurile in spatiu corespund vointei divine, in masura in care ii ofera omului posibilitatea de a deveni mai bun", a spus Perminov, la o intalnire cu trei astronauti care urmeaza sa plece spre ISS la 15 decembrie. Directorul Roskosmos s-a declarat surprins de interesul patriarhului pentru un domeniu "care nu pare sa se numere printre activitatile sale profesionale", scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Facebookul dauneaza grav casniciei! 66% dintre divorturi sunt cauzate de reteaua de socializare. Potrivit unui studiu efectuat in SUA, Facebook se face responsabil de cresterea ratei divorturilor. Facebookul se face vinovat de cresterea ratei divorturilor din Statele Unite. Alte doua retele de socializare, MySpace si Twitter, fac victime in randul cuplurilor. 80% dintre divorturile din SUA sunt datorate retelelor de socializare, iar dintre acestea, Facebookul are ponderea cea mai mare, cu 66%. Statistica Asociatiei Americane a Avocatilor de Divorturi a mai aratat in studiul efectuat ca Facebook-ul ofera oportunitatea refacerii unor relatii demult uitate. Pe de alta parte, in reteaua de socializare poti duce o viata virtuala mult mai interesanta si din care lipseste rutina unei casnicii, anunta Cancan.

S-a lasat de fumat la 107 ani. Fumatul dauneaza grav sanatatii. De aceea un barbat de 107 ani, care a sudat tigarile timp de 91 de ani, a hotarat sa se lase de acest viciu. Legenda operetei germane, tenorul Johann Marius Nicolaas Heesters, s-a apucat de fumat la 16 ani. El isi aduce aminte si data: 30 noiembrie 1919. Tocmai din cauza memoriei a hotarat sa-si aprinda ultima tigareta marti. "Simone, minunata mea sotie, (n.r - 61 de ani) m-a facut sa renunt la tutun. O deranja fumul din casa si isi facea griji pentru sanatatea mea. Mai am multe sa-i demonstrez, asa ca i-am facut pe plac", a marturisit Heesters, pentru "Bild". Artistul spune ca a fumat un pachet de tigari pe zi si acest obicei nu i-a afectat nici vocea si nici forma fizica. "Nu sunt un exemplu demn de urmat, dar organismul meu a facut fata cu brio acestui viciu". 664.300 este numarul tigarilor sudate de tenor de-a lungul celor 91 de ani, informeaza Click.

Un ceh stabilit in Romania detine cea mai mare colectie personala.Are masinute de 60.000 de euro. Stefan Burfete, un ceh stabilit in Romania in 1988, colectioneaza masinute inca de cand era copil. Piesele lui, adunate din toata lumea, valoreaza 60.000 euro. Cu telecomanda, din metal sau din plastic, cele 700 de masinute din colectia lui Stefan Burfete (40 de ani) fac o avere - 60.000 de euro. Barbatul, pasionat de automobile, are piese facute chiar si de evreii concentrati in lagarele naziste din Polonia, pe care le-a cumparat din expozitiile internationale. Printre exponate mai sunt primul autobuz cu telecomanda, marca Skoda, o colectie extinsa de "broscute" VW de toate marimile si culorile, masini de curse, automobile de epoca, dar si o Mazda cu telecomanda, care prinde 60 km/h, scrie Libertatea.

Uite capra care bea vodca! Caprita Yuanyuan este dependenta de alcool si, daca nu i se da bautura, impunge pe oricine si face urat. Intra in sevraj si e capabila de atacuri mortale, daca nu bea vodca sau bere. Incredibil, dar adevarat! Capra Yuanyuan i-a speriat pe locuitorii din Linyi (Luozhuan, China) cu dependenta ei de alcool. Bea de stinge si face urat, daca stapanii nu ii dau doza de vodca obisnuita sau cateva sticle de bere pe zi. Caprita e blanda insa, ca o mielusea, cand doamna Yuan se pregateste sa-i verse taria in castron. Incepe sa soarba cu patima inainte ca femeia sa termine de turnat alcoolul din sticla, anunta Click.

La 62 de ani, a facut sex cu cainele adoptat, sub pod. Un barbat in varsta de 62 de ani din Los Angeles (SUA) a fost acuzat de faptul ca a facut sex cu cainele pe care numai ce il adoptase de la un adapost pentru animale. Numele americanului este Wade Strickland si a fost arestat pe 2 ferbuarie anul acesta dupa ce a fost vazut de un martor in timp ce facea sex cu animalul, o femela de Ciobanesc German, sub un pod. La ultimul proces, care a avut loc acum cateva zile, Wade Strickland a pledat vinovat si "a luat" trei ani de supraveghere. Totodata, i-a fost interzis sa mai detina animale de companie, informeaza Click.