S-au casatorit in masina de gunoi. Nick Kearns, in varsta de 45 de ani, si partenera lui de viata, Noreen Quin, in varsta de 43 de ani, din oraselul britanic Swindon, au avut parte de o casatorie iesita din comun. Cei doi englezi si-au unit destinele intr-o masina de gunoi apartinand companiei al carei proprietar este mirele. Insotiti de domnisoarele si cavalerii de onoare, cei doi au spus "da" in fata ofiterului de stare civila care i-a declarat sot si sotie in gunoiera. Ulterior, mirii si alaiul lor au defilat prin tot orasul in "limuzina" lor, atragand atat privirile trecatorilor, cat si ale soferilor aflati in trafic. "Noreen mi-a spus ca ar vrea sa fie adusa intr-o caleasca la starea civila, insa eu m-am gandit sa aleg masina de gunoi, pe care am decorat-o mai ceva ca in povesti. A fost incantata de idee si suntem amandoi fericiti ca nunta nu va fi prea usor uitata nici de noi, nici de invitatii nostri", s-a laudat proaspatul mire, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Isi cara casa in spate. Absolvent al Facultatii de Arhitectura, chinezul Dai Haifei, in varsta de 24 de ani, si-a construit o casa mobila sub forma de ou, fiindca nu are bani ca sa poata sta cu chirie in Beijing. Dai Haifei este un tanar absolvent al Universitatii din Hunan si s-a angajat la o companie de design arhitectural din Beijing. Preturile chiriilor in capitala chineza fiind foarte mari pentru buzunarul sau, Dai a gasit solutia ingenioasa de a-si construi o casa mobila sub forma de ou. Ca materiale de constructie, el a folosit bambus, pungi cu seminte de iarba, pamant si rumegus. In interiorul "oului", tanarul are o canapea extensibila usoara, pentru ca sa poata sa-si care casa in spate, precum melcul. Cand merge la serviciu, Dai Haifei isi pune "coliba pe roti" in parcarea din apropierea imobilului in care functioneaza compania, anunta Click.

Versiunea erotica a povestilor fratilor Grimm: Alba ca Zapada este o nimfomana. Doua edituri chineze au tradus din greseala si au pus in vanzare o versiune erotica a povestilor fratilor Grimm, fiind nevoite apoi sa retraga din librarii cartile foarte libertine. China Friendship Publishing Company si China Media Time au luat ca baza pentru traducere o adaptare libera a povestilor de catre doi autori japonezi. In editia revazuta si adaptata pentru un public adult, Alba ca Zapada este o nimfomana care are relatii sexuale cu tatal ei si cu cei sapte pitici. La moartea ei, un print necrofil se indragosteste de cadavru, informeaza Libertatea.

O papusa Barbie, echipata cu o camera video, motiv de alerta FBI. FBI a lansat o "cyber-alerta" in legatura cu un nou model de papusa Barbie care are o minuscula camera video, jucarie ce i-ar putea atrage pe cei interesati de pornografie. Potrivit acestui avertisment, camera poate inregistra ilegal 30 de minute, imaginile putand fi descarcate intr-un calculator. Acest model, numit "Barbie Video Girl", si fabricat de Mattel Inc, a inceput sa fie vandut din luna iulie in SUA, pentru 50 de dolari. Producatorul acestui model neaga orice risc in a fi ulilizat in scopuri rele. "Fetele pot inregistra si reda clipuri video cu aceasta jucarie multi-card, care contine o camera mica ascunsa", a declarat Mattel pe site-ul sau, scrie Cancan.

Dat afara din echipa dupa ce cainele i-a facut sex oral. Rugbystul australian Joel Monaghan a fost dat afara din echipa Canberra Raiders dupa ce fotografia in care este surprins cu penisul in botul unui caine a ajuns pe Twitter. Rugbystul a incercat sa se justifice ca a fost o joaca nevinovata, o simpla simulare a sexului oral insa atat conducerea echipei cat si sponsorul oficial (Milk Camberra) au cerut imediat suspendarea si scoaterea din viata sportiva a rugbystului, potrivit Goldengate. Joel a recunoscut ca singurul vinovat este doar el si ca in acea seara bause peste masura. Federatia australiana de rugby a reactionat imediat si a cerut sa se ia masuri cat mai severe si deocamdata pentru o perioada lunga si nedeterminata rugbystul sa nu se apropie de stadion, anunta Click.

Un american si-a schimbat numele in Captain Awesome. Douglas Allen Smith Jr din Oregon, SUA, a vrut sa faca o schimbare dar nu si-a cumparat haine noi, nu s-a tuns si nici nu si-a facut vreun tatuaj ci si-a modificat radical numele, inspirandu-se dintr-un serial de televiziune. Douglas a obtinut, in urma unui intreg proces, dreptul de a-si schimba legal numele in Captain Awesome, porecla personajului sau preferat, interpretat de actorul Ryan McPartlin, in serialul Chuck. Dupa ce l-a convins pe judecator ca nu e nebun si ca vrea sa traiasca avand acest nume, americanul a fost declarat legal Captain Aesome. Mai mult, barbatul si-a schimbat, tot oficial, si semnatura. De acum inainte se va iscali cu o sageata si un smiley [n.r. - :) ]. Din pacate, la banca Douglas trebuie sa se semneze cu numele lui nou, nu cu aceste semne, pentru ca acestea pot fi copiate foarte usor, informeaza Libertatea.

In Cartea Recordurilor dupa ce s-au uitat la TV 86 de ore. Trei barbati au intrat in Cartea Recordurilor dupa ce s-au uitat la TV peste 86 de ore. Oamenii nu aveau decat o pauza de 10 minute la fiecare doua ore iar in restul timpului trebuiau sa stea cu ochii pe ecran. Cei trei au fost recompensati cu un cec in valoare de 10 mii de dolari. La acest concurs au participat 100 de persoane, scrie Cancan.