Instrumentul folosit tot mai des in salile de operatii: un creion de la Ikea. Medicii chirurgici din Marea Britanie spun ca au gasit un nou instrument ce nu poate lipsi din sala de operatie atunci cand efectueaza interventii chirurgicale: nu este vorba de un aparat super-performant, ci de un simplu creion de la Ikea. Un raport trimis de Spitalul John Radcliffe din Oxford scrie ca creionul este tot mai folosit de medici atunci cand trebuie sa marcheze taieturile in oasele craniului, scrie Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

Miss grasuta are 104 kg. Grasa si frumoasa, e o vorba de-a romanului. Nimic mai adevarat, ar spune si concurentele care s-au luptat pentru titlul de "Miss Grasa". Ineditul concurs organizat in franta a fost castigat de Marion Bogaert, de 19 ani. Cu o inaltime de 1,62 metri si cu o greutate de 104 kilograme, Marion este femeia ideala pentru foarte multi barbati carora le place sa simta ceva cand strang o domnisoara in brate. "Sunt foarte mandra sa reprezint astazi rotunjimile. Este o mare onoare pentru mine ca am castigat concursul", a declarat, fara pic de complex, Marion Bogaert, Miss Grasuta 2011, citata de Click.

Un australian a filmat de 4 ori extraterestri in curtea casei sale. Un pusti de 16 ani din Australia a facut senzatie, zilele trecute, dupa ce a prezentat niste clipuri video in care aparea o creatura ciudata, despre care spune ca este un extraterestru. Alex Player, din Bilambil Heights a vazut pentru prima data creatura "mica, gri si cu un cap imens" in curtea casei, intr-o noapte cand iesise sa isi caute pisica. Speriat, baiatul a chemat-o pe mama lui si a filmat cu telefonul mobil aratarea. Fiinta ciudata a aparut de inca trei ori in curtea casei, Alex fiind convins ca o data a intrat chiar in sufragerie. Cele patru vizite au avut loc pe 5 si 24 octombrie si pe 20 si 28 noiembrie, anunta Libertatea.

Un chinez face mii de dolari pe an din recuperarea cadavrelor dintr-un fluviu. Pescuirea cadavrelor este o meserie bine cunoscuta in China, inca din vremurile vechi. Pe atunci pescarii isi dedicau timpul recuperarii mortilor din ape si ii inapoiau pe acestia familiilor indurerate. Pe vremea aceea, acest "job" era apreciat si respectat, iar pescarii nu erau recompensati cu bani ci doar cu multa gratitudine. Faceau o favoare. Odata cu evolutia tarii, atat cea econonmica cat si cea demografica, pescuitul de cadavre a devenit rapid o afacere infloritoare pentru majoritatea pescarilor de pe fluviul Galben. Baieti tot mai tineri se ocupa in prezent de aceasta misiune, in fiecare zi, scrie Click.

Sute de Mos Craciuni au invadat centrul Londrei. Sute de Mos Craciuni au invadat sambata centrul Londrei pentru a participa la adunarea anuala a Mos Craciunilor, 'Santacon', conform Associated Press. Mos Craciunii in costumele traditionale rosu cu alb au trecut pe aglomerata artera Liverpool Street inaintand spre Trafalgar Square. Alti mosi au venit in piata centrala dinspre zonele de sud si de vest ale capitalei britanice. Turistii si trecatorii s-au grabit sa pozeze explozia de Mos Craciuni ce defilau pe strazi si sa trimita pozele pe conturile de Twitter si facebook. Organizatorii Santacon au precizat ca acest festival reprezinta 'o celebrare nonprofit, apolitica si areligioasa a Spiritului Craciunului'. Evenimente similare sunt organizate in aceasta perioada a anului la Beijing si New York, potrivit Libertatea.

Scene porno, in direct la "Dansez pentru tine" versiunea din Argentina. Doi participanti la o competitie asemanatoare cu "Dansez pentru tine" de la noi, au intrecut limita cu numarul lor de dans simuland in direct, la o ora de maxima audienta, mai multe ipostaze explicite de sex. Si de parca lucrurile nu s-ar fi complicat destul prin prestatia celor doi, femeia a ramas in sanii goi la finalul numarului de dans. Iar lucrurile nu s-au oprit aici, deoarece prezentatorul emisiunii efectiv si-a iesit din minti si l-a lovit pe partenerul femeii ramase in chiloti, informeaza Click.

Directorul unui spital din Italia le-a cerut angajatilor sa nu mai prizeze cocaina. Directorul unui spital din sudul Italiei le-a cerut angajatilor unitatii sanitare sa nu mai prizeze cocaina in timpul orelor de munca, fapt ce a generat o ancheta interna si sesizarea procurorilor. Totodata, directorul spitalului din Pouilles risca sanctiuni disciplinare, pentru modul neglijent in care a ales sa trateze problema. Medicul a ales sa trimita o circulara dupa ce a primit mai multe plangeri anonime, conform carora medicii si infirmierele Spitalului Santa Catarina Novella di Galatina prizau cocaina in timpul orelor de munca, relateaza Cancan.