Uite asa ar arata Niagara daca ar seca! Imagini nemaivazute cu Niagara au fost facute publice! Fotografiile dateaza din 1969, cand cascada a fost secata timp de 6 luni. In urma cu 41 de ani, cascada Niagara a fost secata de catre ingineri pentru aproape jumatate de an pentru a strange pietrele de la baza ei. Fotografiile cu Niagara seaca nu au fost facute publice decat acum. Imaginile ne arata cum ar arata cascada daca in viitor va seca, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

A fost ucis de un frigider aruncat de la etaj. Un barbat in varsta de 33 de ani, care facea parte dintr-o echipa de muncitori ce renova un apartament in Milwaukee, a murit, marti, strivit de un frigider pe care colegii sai l-au aruncat de la etajul 4 al cladirii. Conform colegilor victimei, barbatul ar fi pasit sub traiectoria frigiderului in timp ce acesta era in cadere. Muncitorii care au aruncat frigiderul de la etaj sustin ca au strigat inainte de a da drumul aparatului electrocasnic, insa nu au primit nici un raspuns si au considerat ca nu era nimeni in apropiere. Politia a deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul, anunta Libertatea.

Un tribunal german i-a interzis unei femei sa viziteze cainele aflat la fostul sot. Un tribunal din Germania a decis astazi ca dreptul de vizita dupa divort nu se aplica si in cazul cainilor. O femeie s-a adresat justitieei pe motiv ca fostul sot nu o lasa sa vada catelul pe care il cumparase impreuna cu el, informeaza AFP. In momentul divortului, cuplu a decis ca sotul sa pastreze cainele. Femeia dorea sa vada patrupedul de doua ore pe saptamana, timp de cateva ore. Potrivit magistratilor de la Curtea de Apel din Hamm, drepturile care se aplica in cazul copiilor nu sunt valabile si intr-o astfel de situatie, informeaza Cancan.

Au facut baie la -36 de grade Celsius. Rusii din Siberia adora senzatiile tari, iar baile reci sunt preferatele lor. Acesti oameni din orasul Kransnoyarsk au plonjat in raul Yenisei la 12 decembrie, zi in care temperatura a coborat cu mult sub 0 grade Celsius. Raul Yenisei izvoraste in Mongolia si strabate de la sud la nord toata Rusia pana la scurgerea in Oceanul Arctic. In drumul lui, aduna o groaza de ape reci din Siberia. Nu se stie cum de reusesc aceste persoane sa se balaceasca intr-o apa ce-ti poate taia respiratia si la o temperatura exterioara de -36 de grade Celsius, insa ei o fac cu destula constiinciozitate, in fiecare an. Parca numai daca te uiti la aceste imagini si te si cuprinde frigul, scrie Click.

40 de carti despre homosexuali si lesbiene au fost distruse cu urina, la Harvard. Intr-una din bibliotecile de la Universitatea Harvard (SUA) au fost distruse carti despre relatiile dintre persoanele de acelasi sex. Incidentul s-a petrecut in data de 24 noiembrie, dar informatii despre acesta au aparut abia acum. Potrivit unor angajati ai bibliotecii, raufacatorii au turnat urina pe aproximativ 40 de volume despre homosexuali si lesbiene, precum si despre casatoriile dintre gay. Cartile distruse au o valoare estimata la cateva mii de dolari. Initial, conducerea universitatii a considerat incidentul drept o manifestare de vandalism si ura fata de minoritatile sexuale. Cu toate acestea, ulterior, in urma unei anchete a rezultat ca urina s-a varsat din "neglijenta" pe cartile cu pricina. Se pare cineva din personal a lasat o sticla cu urina pe un raft, iar aceasta s-a varsat, intamplator, si a distrus cartile. Nu se stie insa cum a ajuns sticla cu urina pe un raft al bibliotecii Harvard si in ce scop, anunta Libertatea.

Soferul unui autobuz a fost concediat pentru ca a dat peste un om de zapada. Un filmulet, haios de altfel, postat pe youtube a starnit reactii dintre cele mai diverse in randul a mii de oameni din intreaga lume. Un om de zapada aflat in mijlocul unei strazi este ocolit de o masina mica ce circula regulamentar, dar spulberat de un autobuz care trece pe contrasens pentru a-si atinge scopul. Consecinta, soferul care conducea autobuzul a fost concediat. In urma acestui deznodamant, pe siteul de socializare facebook, a aparut o pagina "Save the bus driver" (Salvati-l pe soferul de autobuz) prin care se cere reangajarea lui si la care au aderat peste 2.000 de persoane. Filmuletul cuprinde si o serie de experimente cu privire la accidentele care s-ar putea intampla daca intri intr-un om de zapada. Mai mult, reporterii de la CNN cer a-i amenda si pe celelalte persoane care isi bat joc de oamenii de zapada, impuscandu-i in cap, dandu-le foc si alte violente, informeaza Click.

Arestat pentru ca incerca sa fotografieze fantome, dezbracat in cimitir. Un barbat dezbracat, care cutreiera printr-un cimitir, in incercarea de a fotografia fantome, dupa cum a explicat ulterior chiar el, a fost arestat de politie, ieri, in statul american Mississippi. Omul nu este nebun, dar s-a documentat si a aflat ca numai dezbracat ai sansa sa fotografiezi fantome. Vanatorul de stafii a explicat ca la inceput a intentionat sa-si scoata doar camasa si pantalonii, dar ceva l-a impins sa-si dea jos toate hainele. Politia a fost sesizata dupa ce paznicul cimitirului l-a observat pe camerele amplasate in cimitir, destinate depistarii vandalilor. Vanatorul de fantome nu a fost acuzat de vandalism, ci de tinuta indecenta intr-un loc public. El s-a ales cu o amenda de 500 de dolari, scrie Libertatea.