Baietii alaptati la san, mai destepti. Alaptatul la san are un rol deosebit de important in dezvoltarea copilului, se arata intr-un studiu elaborat de cercetatorii australieni de la Universitatea Telethon. Oamenii de stiinta au studiat indeaproape diferentele majore dintre baietii de 10 ani care au fost alaptati cand erau mici si cei care au mancat doar lapte praf. In mod surprinzator, cei care fusesera alaptati aveau o inteligenta iesita din comun, o memorie foarte buna si o sensibilitate pentru logica si matematica, precizeaza Click.

faze tariFoto: Colaj foto

O thailandeza cu 1280 pastile de ecstasy in stomac a fost arestata in Bali. O thailandeza a inghitit peste 1200 de pastile de ecstasy, invelite in pungi de plastic, si s-a suit intr-un avion care zbura in Bali, au informat luni autoritatile vamale indoneziene, citate de AFP. La sosirea, joi, pe aeroportul din Bali, cu cursa de Bangkok, tanara, in varsta de 24 de ani, a fost retinuta de vamesi, carora li s-a parut foarte nervoasa, a declarat la o conferinta de presa seful vamii din Bali. Femeia a fost dusa la spital si i s-au gasit 1280 de pastile de ecstasy in stomac, invelite in 90 de pungi de plastic. Pastilele cantareau in total 402 grame, iar valoarea drogurilor este estimata la 448 milioane de rupii indoneziene (37.700 euro), scrie Libertatea.

L-a calarit in toaleta scolii pana la epuizare! Nevoile sexuale se manifesta din ce in ce mai repede la generatiile tinere si ca dovada la acest lucru stau de multe ori clipurile de pe site-urile virale. De exemplu, doi tineri din Rusia nu s-au mai putut abtine si au decis sa se "iubeasca" in toaleta liceului. Cu toate acestea, nu si-au dat seama ca au fost filmati iar imaginile au ajuns incredibil de repede pe internet. Nu se stie daca autoritatile scolare au luat vreo masura pentru a-i pedepsi pe cei doi, desi parerile sunt impartite in legatura cu "gestul" lor, relateaza Click.

Condamnata la inchisoare pentru o insulta postata pe Facebook. O tanara elvetiana din Saint-Gall a fost condamnata la inchisoare cu suspendare si plata unei amenzi pentru ca a insultat o alta persoana in cadrul retelei de socializare Facebook, o condamnare in premiera absoluta in Elvetia. Acest caz a inceput in primavara acestui an, dupa ce un locuitor din Saint-Gall a obtinut ca localul KuGl sa nu mai poata gazdui concerte pana la ora 5 dimineata, la sfarsit de saptamana. Imediat, un grup impotriva acestei masuri a fost organizat pe Facebook. In cadrul acestui grup, o tanara de 19 ani, l-a caracterizat pe initiatorul demersului impotriva clubului KuGl drept "batut in cap". Acesta din urma s-a adresat justitiei considerandu-se jignit, iar instanta i-a dat dreptate si a condamnat-o pe tanara la o pedeapsa cu inchisoarea de 7 zile, cu suspendare, o premiera in Elvetia, mentioneaza Libertatea.

N-ai fost cuminte?! Mos Craciun va trimite o sexy bruneta cu sani mari sa te sperie in draci! O sexy craciunita apare langa un brad si trezeste imaginatia barbatilor. Craciunita prezenta langa simbolul Craciunului incepe sa se miste languros si sa mai renunte la cate un obiect vestimentar. Dupa ce creste pulsul cu sanii ei apetisanti, dispare din cadru. Reapare in cateva secunde complet schimbata, anunta Cancan.

Beat crita, un sarb a omorat un rechin cu fundul! Un barbat de origine sarba a devenit erou in Egipt, dupa ce a omorat, din greseala, un rechin care in ultimele saptamani a terorizat turistii din statiunea egipteana Sharm el-Sheikh. Aflat intr-o stare avansata de ebrietate dupa o petrecere, Dragan Stevic a vrut sa-si impresioneze prietenii, cu o saritura de pe o trambulina. Sarbul a reusit mai mult decat atat: a ajuns subiect de stire in intreaga lume, dupa ce a aterizat cu posteriorul, pe capul unui rechin, omorandu-l, relateaza Click.