Le-au legat chilotii cu lantul ca sa le vada pasarica. Japonezii sunt cunoscuti pentru faptul ca merg la extrem in emisiunile de divertisment, de multe ori depasind limitele bunului simt. Astfel, la o cunoscuta emisiune de televiziune a fost difuzat un filmulet care a facut inconjurul lumii din cauza naturii sale. In imagini, un individ mascat se napusteste asupra tinerelor de pe strada si le trece prin chiloti un lant antifurt pentru bicileta, cu care le leaga de balustrade. Astfel, singura sansa de a scapa a tinerelor este sa se dezbrace, nestiind ca sunt filmate goale, scrieClick.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un catel a stat noua luni cu o ratusca in stomac. Un patruped din oraselul Johnstone, Scotia, a supravietuit timp de noua luni cu o ratusca din plastic in stomac. Catelusa Jasmine a inghitit jucaria in timp ce se juca in piscina stapanei ei, Nicola Waters. "Am decis sa o duc la doctor pentru ca vomita din ce in ce mai des si slabea pe zi ce trece. Veterinarii au fost socati cand au descoperit ce avea in stomac, scrie Cancan.

A pus 30.000 de beculete pe casa. O stea de aproape doi metri in varful casei, braduti luminati pusi la geamuri si Mosi Craciun agatati de acoperis. Casa familiei Calin e o adevarata atractie pentru locuitorii din Cornetu, judetul Ilfov. Toata comuna o stie, dar cei mai fericiti sunt copiii, care cred ca aici sta Mos Craciun. "De zece ani tot cumpar instalatii. Am vrut sa fac o locuinta cum am vazut in filmul "Singur acasa". Avem mai mult de 30.000 de luminite", ne-a zis Mihai. Nu la fel de bucuros e tanarul cand vede factura la curent. Pentru decembrie anul trecut, el a avut 800 de lei de plata din cauza beculetelor, scrie Libertatea.

Un bebelus din India s-a nascut cu doua capete! O nastere incredibil de ciudata a avut loc in India in orasul Tirupati. Acolo medicii au adus pe lume un baietel care avea doua capete insa micutul a supravietuit doar o ora. Potrivit doctorilor, cel de-al doilea cap s-ar fi format dupa ce geamanul copilului ar fi incetat sa se dezvolte in uter, anunta Crime Time. In urma cu doi ani, intr-un alt oras din India, s-a nascut o fetita care avea patru ochi, doua nasuri si doua guri, scrie Click.

Hai la plimbare cu trasura-limuzina! O familie din Valea Jiului a investit peste 40 de milioane intr-un mijloc de transport pe cat de traditional, pe atat de modern. Atelajul demn de o limuzina i-a lasat pe trecatori cu gura cascata. "M-au dat pe spate semnalizarile. Calul a luat-o la stanga si luminile de pe trasura semnalizau stanga. Este foarte tare!", spune Lucian, unul dintre cei ramasi fara cuvinte la vederea trasurii. Lucretia Galatan, proprietara, spune ca fara investitie nu ai cum sa scoti profit si e tare mandra de "limuzina" ei, scrie Cancan.

Un agricultor din Kentucky ar fi ucis un exemplar Chupacabra. Un locuitor din Statele Unite a impuscat un animal neidentificabil, despre care se presupune ca ar fi miticul Chupacabra, animalul care s-ar hrani cu sangele altor necuvantatoare. Mark Cothren a dezvaluit ca ciudatul animal (foto in colaj) a aparut pe neasteptate pe cand se afla pe veranda. "M-am uitat cu binoclul, dar niciodata nu am mai vazut asa ceva, asa ca am luat pusca si am tras. Nu regret nimic", a declarat acesta. Animalul a fost dus specialistilor pentru a fi cercetat insa localnicii nu exclud posibilitatea ca acesta sa fie o pisica sau un sobolan cu dereglari genetice, scrie Libertatea.

Uite cum se toarna berea in pahare, de jos in sus! O inventie speciala, dedicata in primul rand iubitorilor de bere, face furori de ceva vreme in SUA. Internautii nu s-au putut abtine si au postat cateva videoclipuri cu aparatul care "toarna" berea in pahare de jos in sus. Dozatorul foloseste pahare cu fundul gaurit pe care le umple in ciudata maniera prin intermediul acelei gauri, dupa care o sigileaza. Potrivit celor care au inventat dozatorul, felul acesta de a umple paharele reduce din spuma pe care o face berea si reduce totodata timpul de umplere, scrie Click.