Tatic la 94 de ani. La 94 de ani, indianul Ramajit Raghav a devenit tatic. Partenera sa de viata, Shakuntala, de 55 de ani, i-a daruit un baietel, pe care batranul il considera "darul lui Dumnezeu". Ramajit Raghav, un taran indian din Kharkhoda, localitate situata la 40 de kilometri de New Delhi, a devenit tata la venerabila varsta de 94 de ani. El are acum asigurat un loc in Cartea Recordurilor, drept cel mai batran tatic din lume. Pana in prezent, recordul era detinut tot de un indian, Nanu Ram Jogi, care a devenit tata la 90 de ani, in 2007, cand i s-a nascut cel de-al 22-lea copil. Ramajit Raghav spune ca bebelusul sau este sanatos si a venit pe lume dupa ce s-a rugat mult sa aiba un copil. A fost nascut de o femeie impreuna cu care sta de 15 ani. Vecinii au dezvaluit ca Shakuntala era nomada si a fost gazduita, la inceput, de batran din mila. Raghav nu a avut copii cu prima sa sotie, care a murit acum 20 de ani. Batranul povesteste ca a lucrat ca servitor si fermier, iar acum inca face agricultura si are doua vaci cu lapte, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

A nascut gemeni care au tati diferiti. Incredibil, dar adevarat! O femeie din Polonia, a carei identitate nu a fost facuta publica, a adus pe lume gemeni, o fata si un baiat, care au tati diferiti. Cum a fost posibil asa ceva? Poloneza a ramas insarcinata, dupa ce a avut relatii intime cu sotul si, la o perioada scurta de timp, si cu amantul. Este bine cunoscut faptul ca sperma ramane viabila in aparatul reproductiv al femeii timp de cinci zile, iar daca, in acest rastimp, femeia are relatii intime cu mai multi barbati, dubla paternitate nu este imposibila. Asa s-a intamplat si in cazul polonezei, care, sigura de faptul ca iubitul ei este tatal copiilor, si-a anuntat sotul ca va introduce divort. In fata instantei, aceasta a sustinut ca micutii sunt ai amantului ei, care vrea sa ii recunoasca. Instanta a cerut un test de paternitate, iar, in urma acestuia, femeia si cei doi barbati din viata ei au ramas socati: sotul este tatal baietelului, iar amantul este tatal fetitei. Potrivit presei poloneze, pana cand se va stabili cui va fi incredintata custodia copiilor, femeia s-a mutat la amant impreuna cu gemenii, anunta Libertatea.

Si-a ucis nevasta cand faceau sex. Arthur Sedille, un american in varsta de 23 de ani, a ajuns in spatele gratiilor dupa ce si-a impuscat mortal nevasta in timpul unei partide de sex. In fata politistilor, barbatul a admis crima, precizand insa ca nu a intentionat nicio clipa sa isi ucida partenera de viata, ci doar sa "condimenteze" putin partida de amor. Din nefericire, arma pe care Arthur a folosit-o pentru a-si ameninta in joaca nevasta s-a descarcat, iar femeia a murit pe loc, informeaza Cancan.

A avariat doua masini in timp ce deszapezea strada. Soferul unui utilaj de deszapezire din New York (SUA) a intrat pe o straduta a metropolei pentru a o curata. Numai ca el nu a reusit sa "mature" zapada, ci si masinile parcate. O furtuna de zapada ce a lovit costa de est a SUA a dat mari batai de cap soferilor utilajelor de deszapezit. Unul dintre acestea s-a impotmolit in zapada mare pe o strada a New York-ului, astfel ca a trebuit sa cheme ajutoare pentru a-l tracta, informeaza antena3.ro. Chiar si asa, manevrele soferului nu au fost deloc inspirate, el avariind la iesire doua automobile, scrie Click.

A primit cadou de Craciun o bomba. O femeie din Filipine a murit miercuri, dupa ce i-a explodat in fata o bomba ascunsa intr-un cadou de Craciun. In explozie au fost raniti sotul si fiul de sapte ani, informeaza Agerpres. Politia ancheteaza cazul, dar crede ca este vorba despre o razbunare personala. In urma cu o saptamana, chiar in timpul slujbei de Craciun, 11 persoane au fost ranite de explozia unui dispozitiv despre care se banuieste ca ar fi fost amplasat de extremisti islamisti in incinta unei biserici catolice, anunta Libertatea.

Profesoara de yoga la 6 ani. La varsta de numai 6 ani, indianca Shruti Pandey ii invata yoga pe adulti. Cea mai tanara profesoara din lume a inceput sa antreneze acum doi ani intr-un centru din nordul tarii. Antrenorul Hari Chetan (67 de ani) a fost uluit de talentul micutei Shruti Pandey, in urma cu doi ani si jumatate, cand a inceput s-o invete yoga. In scurta vreme, fetita a invatat atat de bine tainele acestei filosofii indiene, considerate drept un mijloc de desavarsire fizica si spirituala, incat a pus-o sa-i antreneze pe altii. Shruti face lectii acum cu 30 de adulti, care sunt oameni de afaceri, profesori, casnice si pensionari. Unul dintre "elevii" ei are venerabila varsta de 90 de ani. Un alt "invatacel", de 48 de ani, spune ca fetita a avut multa rabdare si l-a invatat cum sa-si stapaneasca mania, informeaza Click.