Vanghelie: Este usor sa ai curaj cand nu-ti este frica.

Foto:

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a folosit, joi, intr-un discurs tinut in fata membrilor organizatiei pe care o conduce si in prezenta presedintelui de onoare, Ion Iliescu, un citat al unui copil de 12 ani, postat pe Youtube - "Este usor sa ai curaj cand nu-ti este frica". "As vrea sa citez un copil de 12 ani - nu stiu daca stiti citatul asta - cam asa am incercat eu sa ma manifest "Este usor sa ai curaj cand nu-ti este frica". Suna foarte frumos, mie mi-a placut citatul copilului de 12 ani - este pe Youtube, cautati-l, o sa vedeti, are peste un milion si ceva de accesari. (Gandul)

Ion Iliescu: Femeile au inventat agricultura, barbatii alergau dupa animale

Ion Iliescu afirma ca paternitatea agriculturii apartine, de fapt, femeilor. "Femeile au inventat agricultura ca activitate umana, barbatii alergau dupa animale", a declarat fostul presedinte al Romaniei, care si-a lansat joi ultima sa carte: "Romania si lumea la confluenta secolelor XX si XXI".

Ion Iliescu a afirmat, citat de Agerpres, ca, stand in pesteri si ocupandu-se de cresterea copiilor, femeile au descoperit ca e mai usor "sa scurmi" in pamant decat sa alergi dupa animale. (HotNews)

Guvernator SUA: "Suntem o natiune de fatalai. Chinezii ne bat la fund in orice domeniu"

Guvernatorul statului Pennsylvania, Ed Rendell crede ca americanii au devenit o "natiune de fatalai", mai ales in comparatie cu poporul chinez, care "ne bate la fund in orice domeniu". Declaratia guvernatorului a fost generata de frustrarea acestuia in fata valului de zapada care s-a abatut asupra Americii, fapt ce a dus la numeroase perturbari ale activitatiilor zilnice. Cea mai mare nemultumire a guvernatorului este, insa, amanarea meciului de fotbal american dintre echipele Philadelphia Eagles si Minnesota Vikings.

"Am devenit o natiune de fatalai. Chinezii ne bat la fund in orice domeniu. Daca am fi fost in China, credeti ca s-ar fi amanat vreun meci? Oamenii ar fi marsaluit spre stadion", a declarat Ed Rendell la un post de radio. (Gandul)