A aruncat la gunoi biletele la loterie, care valorau 9 milioane de euro. Un barbat din Spania si-a dat seama ca biletul pe care l-a jucat la loterie i-a adus castigul cel mai mare, in valoare de noua milioane de euro, doar ca... deja aruncase tichetul la gunoi. Norocul incredibil pe care l-a avut a fost ca a gasit biletul castigator, intr-un cos de gunoi din fata blocului. Ignacio Gonzales a cumparat bilete la loterie alaturi de 14 prieteni. Dupa ce au aflat ca au castigat suma uriasa, si-au dat seama ca de fapt nu mai au biletele pentru ca le aruncasera. In cele din urma, dupa ce au rascolit toata locuinta spaniolului, castigatorii au cautat si in cosul de gunoi din afara casei, unde au dat de biletele aruncate si asa au putut lua banii, pe care apoi i-au impartit in mod egal, informeaza Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

Se insoara a sasea oara la 110 ani! Un malaysian in varsta de 110 ani care isi cauta o nevasta spune ca este pregatit sa se casatoreasca din nou dupa ce o femeie de 82 de ani a acceptat. Totusi, batranelul nu pare sa fie indragostit de viitoarea sa partenera de viata, ci mai mult de specialitatile culinare cu care aceasta il va rasfata. "Nu conteaza cine este atata timp cat poate sa-mi gateasca", a declarat Ahmad Mohamad Isa. Acesta are 20 de nepoti si 40 de stranepoti si a declarat pentru ziarul "Utusan Malaysia" ca isi doreste o nevasta care sa aiba grija de el. Visul sau a fost rapid implinit. Sanah Ahmad, in varsta de 82 de ani, vaduva de 30 de ani, a vazut declaratia barbatului. Femeia si-a rugat copiii sa-i contacteze familia lui Ahmad si sa faca aranjamentele. Ahmad a marturisit ca a fost fericit si surprins ca Sanah i-a contactat familia, anunta Click.

Cel mai gras om din lume a iesit la plimbare dupa ce a slabit 130 kg. Paul Mason a reusit sa slabeasca 130 kg intr-un an de zile, datorita unei interventii chirurgicale. In urma cu un an, barbatul, care a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai gras om din lume, cantarea 380 de kilograme. El a reusit sa faca prima lui plimbare, intr-un carucior. "Tot ce imi doresc este sa umblu din nou si sa fiu un om normal. Mi s-a acordat o a doua sansa si nu am de gand sa o irosesc. Nu vreau sa mai fiu cum am fost. Sunt hotarat sa slabesc in continuare pana cand ajung la o greutate normala", i-a spus Paul unui prieten, relateaza Cancan.

Si-a taiat testiculele, incercand sa-si faca o operatie de schimbare de sex. Un britanic din Chesterfield a vrut ca in noul an sa intre drept femeie, motiv pentru care, cu cateva zile inainte de Revelion a decis sa isi faca o operatie de schimbare de sex acasa, singur. Potrivit cotidianului britanic The SUN, barbatul de 20 de ani, a carui identitate nu a fost facuta publica, si-a taiat testiculele, dupa care a asteptat circa o ora inainte sa mearga la spital. Mai mult, in drum spre unitatea medicala, tanarul a aruncat organele taiate intr-un parc. Ajuns la spital, barbatul a povestit ce a facut si a declarat bucuros ca nu l-a durut atat de mult precum credea. El si-a motivat gestul spunand ca se simte femeie si ca voia sa isi faca o operatie de schimbare de sex si s-a gandit sa se scape singur de "barbatie", scrie Libertatea.

Mama si fiica au violat, 4 ani, un minor. O mama si fiica ei au facut sex timp de patru ani cu un minor fara ca una sa stie de relatia celeilalte cu adolescentul. Baiatul, care acum are 17 ani, a spus ca prima data a fost violat de Susan Brock, de 48 de ani, cand avea 13 ani. Femeia il astepta cu masina in fata scolii, il ducea in locuri izolate unde isi satisfacea cu el toate fanteziile sexuale. Dupa doi ani, de tanar s-a indragostit si Rachel Brock, de 21 de ani. In prima faza, aceasta i-a trimis poze nud care o infatisau, apoi a trecut la fapte. Baiatul le-a reclamat la politie, iar Susan a fost arestata in ultimele zile din decembrie 2010 pentru corupere de minori, potrivit Click.