Sunt gemeni, dar nascuti in ani diferiti. Ashley Fansler si Brandon Lewis, doi parinti din Illinois, nu vor uita cat vor trai intrarea in 2011 si asta pentru ca atunci li s-au nascut gemenii. Ce este mai ciudat este faptul ca Madisen Carin Lewis, fetita cuplului, a venit pe lume in 2010, in vreme ce baietelul, Aiden Everette Lewis, la cateva minute distanta, in 2011. Nasterea la granita dintre ani a fost alegerea parintilor, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Video: La inchisoare dupa ce a facut sex in clasa cu un elev! O profesoara din Statele Unite a fost condamnata la doi ani de inchisoare pentru ca a facut sex cu un elev minor, in clasa, relateaza zanesvilletimesrecorder.com. Bridget Todd, in varsta de 32 de ani, profesoara de istorie in orasul Cambridge, statul american Ohaio, a recunoscut ca a a facut sex, in sala de clasa, cu un elev in varsta de 17 ani, intre mai si septembrie 2010. De asemenea, cei doi au facut schimb de fotografii nud. Ancheta a aratata ca Bridget Todd era o profesoara foarte apreciata care avea o relatie foarte buna cu elevii sai. Dupa ce isi va ispasi pedeapsa, ea nu va mai avea voie sa predea, anunta Click.

A aruncat la gunoi 9.000.000 de euro. Stirea putea suna chiar tragic, daca barbatul care aruncase un bilet la loteria spaniola, in valoare de 9 milioane de euro, nu si-ar fi amintit in ce tomberon si-a golit buzunarele. Norocosul, care jucase alaturi de alti 14 amici, a urmarit extragerea loto si si-a dat seama ca aruncase din greseala biletul la un cos de gunoi de pe strada pe care locuia in orasul Llodio. A mers imediat la pubela, a scormonit bine si s-a imbogatit cu 600.000 de euro, atat cat era partea sa de castig, informeaza Libertatea.

Record mondial de rezistenta la frig! Au stat doua ore ingropati in gheata. Chen Kecai si Jin Songhao au stabilit un record mondial de rezistenta la temperaturi scazute. Cei doi chinezi s-au lasat ingropati pana la gat in cuburi de gheata, imbracati doar in costum de baie, din care nu au mai fost scosi decat dupa doua ore. Chen a inceput sa tremure dupa numai 40 de minute, iar medicii l-au sfatuit sa renunte. Dar el a rezistat pana la durata pe care si-o propusese, adica o ora si 58 de minute. Chen si Jin sunt trecuti de 50 de ani si se antreneaza pentru rezistenta la frig inca din anii '80, scrie Cancan.

S-a maritat cu ea insasi. Incredibil, dar adevarat! Cheng Ching, o terapeuta din Taiwan, s-a casatorit in prima zi a Anului Nou cu ea insasi. Nunta s-a facut in toata regula, cu rochie de mireasa, masa mare si invitati. In varsta de 45 de ani, Chen Ching, o terapeuta care a publicat mai multe carti si locuieste in Mingchien, a hotarat sa se marite cu sine insasi. Nunta a respectat intru totul traditiile taiwaneze. Chen a pregatit timp de doua luni totul, ca sa se asigure ca va avea o cununie ca in povesti. A trimis invitatii la nunta prietenilor si rudelor si si-a comandat rochia de mireasa. Nu a lipsit nici limuzina de fite, care a dus-o din Mingchien in Nantou, unde a avut loc ceremonia de casatorie si un imens buchet de flori pentru mireasa. Emotionata si radiind de fericire, Chen Ching a aparut la bratul mamei ei, declarand ca este fericita ca s-a s-a cunoscut si s-a indragostit de ea insasi! Femeia si-a programat nunta de Anul Nou, cand Taiwanul sarbatoreste 100 de ani de cand a devenit republica. Chen este a doua taiwaneza care s-a maritat cu ea insasi, dupa ce Chen Wei-yiuh, o alta femeie, de 30 de ani, a fost prima persoana care s-a casatorit de una singura, anmunta Click.

Un pusti de cinci ani, care poarta rochii, e "baiatul printesa". Dyson Kilodavis are cinci ani si locuieste in Seattle, SUA. Culoarea lui preferata e roz si ii plac rochiile de printesa. Nu ar fi nimic obisnuit, daca aceasta ar fi povestea unei fetite, dar aici avem de-a face cu un baietel. Parintii lui nu au stiut cum sa procedeze, la inceput, cand baietelul le-a spus ca vrea sa poarte rochii, ca ii plac culorile roz, rosu si mov. Ulterior, insa, si-au dat seama ca daca pustiul este fericit astfel, trebuie sa il lase sa fie asa cum se simte bine. "Ii plac lucrurile dragute", a declarat mama lui, iar tatal lui Dyson spune ca baiatul lui duce o viata fericita. "Joaca fotbal, se urca in copaci, doar ca se imbraca in rochie", informeaza Libertatea.

E profesoara de yoga la doar sase ani. Shruti Pandey, un ghindoc de fetita din nordul Indiei, este autoarea unei performante de-a dreptul incredibile. La doar sase ani, micuta este cea mai tanara profesoara de yoga din lume, dand lectii in fiecare zi la un centru religios din orasul Jhunsi. Desi pare greu de crezut, Shruti are peste 30 de elevi, de la oameni de afaceri, cadre didactice si pana la casnice si pensionari, care ii asculta indicatiile cu religiozitate. Fetita si-a descoperit pasiunea pentru yoga in urma cu doi ani si in sase luni a ajuns sa le dea clasa propriilor profesori, care s-au vazut siliti sa ii recunoasca talentul remarcabil. Pentru a ajunge insa la performanta, Shruti s-a antrenat din greu. Ziua ei de "munca" incepe la cinci dimineata, dar micuta nu considera trezitul devreme un sacrificiu. "Ma simt grozav cand vad ca oamenii imi asculta indicatiile. Am sentimentul ca sunt asemenea unui om mare", a explicat Pandey, scrie Cancan.

Un copil de 12 ani scrie singur o revista, pentru satul sau. In timp ce alti copii de varsta lui se joaca si sunt lipsiti de griji, un baietel de numai 12 ani din Allahabad, India, le ofera consatenilor sai informatii, prin intermediul unei reviste pe care o scrie de mana, saptamanal, si o distribuie gratuit. Potrivit NDTV, Utkarsh Tripathi aduna informatii, zi de zi, si scrie, de mana, o revista, pe care la sfarsitul fiecarei saptamani o distribuie gratuit consatenilor sai. Si nu este vorba despre barfe mondene sau lucruri banale. El scrie despre politica, probleme sociale si alte chestiuni importante pe care de multe ori nici adultii nu le inteleg. Tripathi distribuie revista lui, care are patru pagini, la circa 150 de oameni, bucurosi sa vada ce s-a mai intamplat si cum comenteaza pustiul informatiile. "Ma descurc singur. Adun informatii, apoi le sciru, le corectez si la final, dupa ce e gata o copie a revistei o multiplic si o distribui", a declarat baietelul, anunta Libertatea.