Oamenii de stiinta au creat purcelul care miroase frumos. Desi arata la fel ca un un purcel ordinar si chiar are acelasi gust, patrupedul murdareste si el cocina precum ceilalti confrati ai lui, numai ca, fiind crescut in laborator, poti sa simti in cocina lui, miros de flori. Noul porc a fost numit Ambientoporc, pentru ca este eco friendly. Autoritatile canadiene au aprobat deja inmultirea lui in laborator, dar nu inca si introducerea lui in productia de masa. Geneticienii de la Universitatea Guelph din Ontario, Canada, au reusit sa-l faca sa elimine o cantitate mult mai mica de fosfor in balegar, fosforul fiind cel responsabil cu mirosul porcesc caracteristic, dar si pentru poluarea ingrozitoare a raurilor si fluviilor din jurul unei crescatorii, dupa o munca de peste 10 ani. De fosfor au nevoie pentru dinti si oase puternice, de exemplu, dar oamenii de stiinta i-au adaugat purcelului frumos mirositor o gena de la bacteria E.coli cu care sa-si creeze propria fitaza, necesara digerarii acestuia, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Orgii sado-masochiste intr-o universitate din Danemarca. Un profesor de la Universitatea Aalborg a tinut adevarate petreceri sexuale in subsolul institutiei. Profesorul s-a ales cu un avertisment dupa ce conducerea scolii a pus mana pe cateva fotografii din timpul orgiilor: trei barbati imbracati in calugari faceau sex cu o femeie. Iubitul uneia participante la astfel de petreceri a dat poza autoritatilor, din gelozie, dupa ce a aflat cu ce se ocupa aceasta. Mai mult decat atat, i-a montat si o camera ascunsa, dar imaginile nu au fost date publicitatii. Conform articolelor din presa daneza, orgiile se desfasurau de ceva vreme intr-una dintre salile din subsolul institutiei si erau foarte bine organizate: pregateau camera cu cateva ore si inainte si faceau totul luna si bec, dupa. Culmea, rectorul universitatii nu crede ca profesorul a facut ceva ilegal, motiv pentru care nici nu l-a concediat, dar a chemat totusi politia pentru a ancheta cazul, anunta Click.

A fost arestat de peste 99 de ori in ultimii 30 de ani. Un barbat din Alabama, SUA, a fost arestat de atat de multe ori, incat a devenit subiect de stire. Americanul a fost dus la sectie, din diverse motive, de peste 99 de ori, in ultimii 30 de ani. William Bradley Bankston, in varsta de 47 de ani, nici nu mai stie cand si de ce a fost arestat. Se presupune ca a fost dus la sectia de politie de 99 de ori, dar exista posibilitatea ca acest lucru sa se fi intamplat de chiar mai multe ori, potrivit spuselor "acuzatului". Cel putin o treime dintre arestari s-a facut dupa ce Bradley a baut peste masura si a facut scandal in public, iar de cateva ori a fost ridicat si dus la Sectie pentru violenta domestica, informeaza Libertatea.

Cea mai batrana pisica din lume are 39 de ani. O familie din Marea Britanie a descoperit ca pisica lor de 39 de ani este cea mai varstnica din lume. Pisica Lucy s-a nascut in 1972 si potrivit expertilor, varsta ei reprezinta 172 de ani omenesti. Lucy este inca in forma, arata foarte bine pentru varsta ei si chiar alearga soarecii prin gradina. Stapanul sau Bill Thomas, a mostenit-o pe Lucy cand nasa sotiei sale a murit in 1999. "Veterinarul a spus ca este intr-adevar foarte batrana, insa nu a putut sa ne dea varsta exacta", a spus proprietarul patrupedului. "Am cercetat trecutul lui Lucy si am aflat ca s-a nascut pe Strada Thomas, din Llanelli, South Wales, in Marea Britanie, in 1972. Am vorbit cu oameni care au confirmat ca au vazut-o si in anii '70", a adaugat acesta, scrie Cancan.

Cersetorul cu voce de aur i-a innebunit pe internauti. Ted Williams a fost descoperit de politia din SUA in timp ce cersea pe o autostrada si de atunci a devenit celebru pe internet. Pe o bucata de carton, Ted are scris faptul ca a lucrat pentru o vreme in radio si ca este inzestrat cu o voce divina. Pentru cativa dolari, Williams le vorbeste celor care-l platesc si reuseste sa uimeasca pe toata lumea. "Sunt inzestrat cu o voce divina. Am lucrat la radio apoi m-am apucat de droguri si de bautura. M-am lasat de vicii de doi ani si acum asa reusesc sa imi castig traiul. Orice fel de ajutor puteti oferi este foarte apreciat" le spune Ted celor care vor sa-l asculte. Dupa ce a aparut in imaginile publicate pe You Tube, Ted ar putea sa aiba din nou sansa de a avea un trai decent. El a fost deja contactat de un post de radio dispus sa-i ofere spatiu de emisie intr-o emisiune matinala, anunta Click.

Bizar! I-a crescut un corn in cap! Un barbat din sudul Chinei este foarte mirat de ceea ce i s-a intamplat. Barbatului i-a crescut un corn, care masoara acum 7 centimetri jumatate si nu se opreste aici. Huang Yuanfan, in varsta de 84 de ani, povesteste ca totul a inceput acum doi ani ca o mica umflatura, insa de atunci tot creste. "Am incercat sa il masez, dar nimic, el tot creste, din ce in ce mai mare. Doctorii spun ca nu stie de unde a aparut, insa daca mi-l vor taia, va creste la loc. Il acopar cu palarii, dar creste prea repede si nu voi mai putea" a povestit batranul, informeaza Libertatea.