Chinezii nu mai stiu ce sa mai inventeze! Danseaza breakdance cu buldozerele! Chinezii isi umplu timpul liber dansand breakdance cu buldozerele. Cativa soferi au vrut sa demonstreze ca se pricep de minune sa urneasca utilajele de peste 20 de tone si au si reusit!, scrie Cancan

faze tariFoto: Colaj foto

Mama prostilor a ramas gravida de multe ori! Inconstienta oamenilor nu are limite uneori, asa cum este si cazul tinerilor din imaginile de mai jos. Probabil pentru ca li s-a parut foarte "tare", au decis sa-si filmeze un amic in timp ce acesta se plimba cu bicicleta pe un lac inghetat. Numai ca gheata era destul de subtire si biciclistul indraznet a cazut in apa. Desi era in pericol sa-si piarda viata, cel care a filmat toata scena nici macar nu s-a clintit si a preferat sa-i filmeze pe ceilalti prieteni ai omului care i-au sarit in ajutor. Numai ca gheata s-a rupt si sub greutatea lor si au cazut si ei in apa, scrie Click.

In chiloti la metrou. Obicei. Sute de newyorkezi au infruntat, zilele trecute, pentru a respecta traditia, vremea rea care s-a abatut asupra orasului lor. Incepand din 2002, pe 9 ianuarie, locuitorii New York-ului renunta la pantaloni, rochii sau fuste si calatoresc cu metroul in chiloti, fara sa se teama ca vor raci sau ca vor fi arestati pentru acte de indecenta, scrie Cancan.

Un BMW din caramida costa mai mult decat unul adevarat. Un BMW Z4 facut din sute de caramizi este acum vandut cu 125.000 de dolari. Artistul chinez Dai Geng a petrecut mai mult de un an punand caramida peste caramida si sculptand la aceasta impresionanta replica. Cu exceptia geamurilor, totul este facut din caramizi. Chiar si manerele care permite deschiderea portierelor ca cele reale, de metal, scrie Click.

Vitel cu doua capete nascut in Georgia. Minune intr-un sat din Georgia. O vaca a fatat un vitel cu doua capete. Initial, proprietara rumegatoarei a crezut ca animalul a nascut gemeni. Ulterior a realizat ca este vorba despre un singur vitel, ce are doua capete. Vaca si-a respins puiul, iar atunci femeia l-a luat in grija ei. Il hraneste cu biberonul si face tot posibilul ca micul ciudat sa nu simta ca-i lipseste ceva. Vitelul are patru ochi, trei urechi si, exceptand aceste ciudatenii, este perfect sanatos, scrie Libertatea.

La 94 de ani, face sex de 3 ori pe noapte. Lauda. Indianul Ramjeet Raghav, recunoscut oficial drept cel mai batran tata din lume, sustine ca este inca potent. Barbatul, in varsta de 94 de ani, se lauda ca face sex si de trei ori pe noapte cu sotia lui, Shakuntala, cu 44 de ani mai tanara. Ramjeet si Shakuntala au devenit parinti luna trecuta, cand femeia a adus pe lume un baietel si isi doresc ca ea sa ramana din nou gravida peste sase luni, scrie Cancan.

Mona Lisa, mama urmasului lui Iisus. Dupa ce a descoperit in ochii Mona Lisei un cod secret de cifre si litere, istoricul de arta Carla Glori vine cu o noua ipoteza: tabloul ascunde secretul urmasilor lui Iisus Hristos. Teoria lui Glori se bazeaza pe cartea lui Dan Brown "Codul lui Da Vinci". Conform acestuia din urma, Iisus a fost casatorit cu Maria Magdalena si a avut urmasi. Acest secret a fost aparat cu sfintenie de Biserica pana in prezent. Astfel, conform teoriei lui Brown, "Sfantul Graal", adica potirul lui Iisus din "Cina cea de taina" inseamna "Sange regal", adica urmasul lui Iisus, scrie Click.

Bulgarii scot rachiul "Schengenka" pentru a sarbatori aderarea la Schengen. Desi este incerta data aderarii Bulgariei la Schengen, la fel ca si cea a Romaniei, vecinii nostri deja se gandesc cum sa sarbatoreasca acest eveniment si sa-si promoveze imaginea intr-un mod inedit. Producatorii de bauturi spirtoase din localitatea Vetren dol, se pregatesc sa scoata un nou brand de rachiu, denumit 'Schengenka' in onoarea aderarii Bulgariei la spatiul european fara frontiere, scrie Libertatea.