Si-a impuscat sotul in organele genitale pentru ca nu i-a dat cardul. O femeie din Kansas a fost arestata dupa ce si-a imapuscat sotul in organele genitale. Politistii au stabilit dupa declaratiile vecinilor ca femeie l-a avertizat pe barbat inainte sa traga ca daca nu-i ianpoiaza cardul va apasa pe tragaci. Victima, un barbat de 50 de ani, a declarat oamenilor legii ca s-a impuscat singur in penis cand incerca sa-i arate acesteia pistolul. Femeia, in varsta de 42 de ani a fost arestata, iar barbatul transportat la spital, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

In China au fost vazuti trei sori pe cer. In provincia chineza Jilin, aproape de Changchun, capitala provinciei, locuitorii au observat un fenomen atipic: pe cer au aparut trei "sori", pe 8 ianuarie 2011. Fara a fi vorba despre o halucinatie sau vreo iluzie optica, locuitorii din nordul Chinei au putut observa pe cer Soarele, steaua sistemului nostru solar, alaturi de alte "doua stele gemene", precizeaza MaxiSciences, citat de ziare.com. Fenomenul de "soare fantoma" este totusi unul natural, dar care are loc foarte rar, conform declaratiilor specialistilor chinezi. Este vorba despre un fenomen astronomic, cunoscut si sub denumirea de "aura de gheata", cauzat de refractia atmosferica. Refractia atmosferica s-a datorat cristalelor de gheata care formeaza norii aflati la inaltimi mai mari, des intalniti in timpul iernii, numiti nori cirrus. Nu este prima astfel de observatie si aparitie fenomenului de "soare triplu" pe cerul Chinei. Pe 26 iulie 2010, au mai fost vazuti cei trei "sori" in zona Leshan din provincia Sichuan. Cultura chineza considera ca un "triplu soare" este semnul ceresc care prevesteste fenomene sociale semnificative, anunta Click.

Un britanic a murit si a inviat de noua ori la rand. Un barbat de 66 de ani din Marea Britanie a murit de noua ori la rand si de fiecare data a fost readus la viata de medici. Lui Ray Lecomber i s-a oprit de doua ori inima in locuinta sa si apoi am mai sufeirt cateva stopuri cardiace in drum spre spital. Paramedicii au reusit sa-l resusciteze de fiecare data. Barbatul insa nu a constientizat nici o clipa ca inima sa s-a oprit de mai multe ori, el a crezut ca a dormit. "Cand am vazut medicii de pe ambuilanta am intrebat-o pe sotia mea de ce a chemat salvarea ca eu doar dormeam", a povestit britanicul, informeaza Cancan.

Apa unui rau din Canada s-a facut... fluorescenta. Un rau din Canada a prins o culoare stranie peste noapte: apa s-a facut verde-fluorescenta. Nu este vorba de un dezastru ecologic ce s-a intamplat pe raul Goldstream, orasul Langford, ci autoritatile spun ca a fost mana unor "glumeti', care au turnat o cantitate mare de fluoresceina in apa. Potrivit specialistilor care au efectuat teste, incidentul nu va avea repercusiuni asupra florei sau faunei din zona, insa ii poate inspaimanta pe localnicii care nu stiu despre ce este vorba, scrie Libertatea.

I-a ars penisul din gelozie. Americanca Victoria Bynes a dat foc organelor genitale ale iubitului ei, pentru ca o insela. Femeia i-a aruncat benzina intre picioare si apoi o bricheta aprinsa. Scene cumplite in localitatea Citra din Florida. Victoria Bynes, o femeie de 29 de ani, a dat foc sexului iubitului, Andrew Williams, din gelozie. Martorii au ramas socati cand au vazut-o cu o sticla de benzina intr-o mana si cu bricheta in cealalta. I-a aruncat lichidul inflamabil intre picioare si apoi, in acelasi loc, a azvarlit bricheta aprinsa. O valvataie de foc a cuprins organele genitale ale barbatului, urcandu-se spre abdomen. Williams a inceput sa urle de durere, aruncandu-se pe jos si rostogolindu-se in incercarea disperata de a stinge flacarile. Dupa ce l-a vazut chinuindu-se, Victoria a plecat linistita, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Femeia a aflat ca barbatul, cu care avea o relatie de noua ani, o insela. Faptul ca Andrew nu mai trecuse timp de o saptamana pe la ea a inversunat-o si mai mult, anunta Click.

Cercetatorii spun ca NASA trebuie sa studieze sexul in spatiu. Un capitol intitulat "Sex pe Marte", din "The Journal of Cosmology", dezbate acest subiect, de la conditiile sociale care ar putea impinge astronautii sa faca sex pana la posibilitatea nasterii primului copil pe alta planeta. "The Journal of Cosmology" a publicat un articol referitor la misiunea pe Marte. Astfel, se estimeaza ca o expeditie pe Marte ar dura aproximativ doi ani, noua luni sa calatoresti spre Planeta Rosie, cel putin trei luni raman pentru studiu, noua luni sa revii, daca o intoarcere ar fi posibila. Dr Joseph sustine ca data fiind o calatorie atat de lunga a expeditiei, ar putea sa se stabileasca legaturi emotionale intre astronauti. "Pe Marte lumina este alta, gravitatia este diferita, e o atmosfera complet diferita. Asa ca daca aduci un copil pe Marte se va adapta mediului si dupa mai multe generatii va exista o noua specie", a spus Joseph. Din moment ce nimeni nu a marturisit ca ar fi facut sex in spatiu, cu toate ca Joseph sustine ca ar fi zvonuri ca un cuplu si-ar fi pus pirostriile in spatiu, doctorul se bazeaza doar pe scenarii de pe Pamant in conditii similare, informeaza Cancan.