Si-a inrosit "aripile" de la atata frecus. De 1 minut si 10 secunde de frecus intens are nevoie femeia din imagine pentru a obtine un orgasm la birou. A inceput cu un rasfoit al unei reviste de calitate, a continuat cu niste "insurubari" pe sfarcuri si a incheiat tumultos, dezbracata si inrosita la "bijuterie". Din pacate pentru ea, nu si-a dat seama ca este filmata cu o camera de supraveghere. Imaginile au ajuns sa fie vazute si de portar, dar si de seful cel mare. Frumos sa ai o astfel de colega, scrie Click!.

faze tariFoto: Colaj foto

Doi tigani sinistrati din Dorohoi nu concep sa foloseasca WC-ul din locuinta noua: "Cum sa-ti faci nevoile in casa?". O familie de sinistrati din localitatea botosaneana Dorohoi, grav afectata de inundatiile din vara trecuta, a primit, in urma cu o luna, o casa noua in care sa locuiasca. Acestia nu folosesc toaleta din locuinta, pur si simplu pentru ca nu concep sa-si faca nevoile la cativa metri de bucatarie. Cei doi tigani din Dorohoi, Botosani, ambii in varsta de 75 de ani, s-au mutat in casa noua luna trecuta, in cartierul Drochia. Vasul toaletei din locuinta are inca folia de protectie intacta, pentru ca acestia nu vor sa-si faca nevoile in el, spunand ca asa ceva e "contra firii", scrie Libertatea.

S-a nascut in lift. Nerabdatoare. Natalya Ionna Bunn este o britanica tare grabita. Fetita nu a mai avut rabdare ca mamica ei sa ajunga pana la etajul la care se afla sala de nasteri a spitalului universitar Norfolk and Norwich si a venit pe lume in lift. Atat micuta, cat si mamica ei, care mai are o fiica in varsta de sapte ani, se afla in afara oricarui pericol si au fost externate la doar sase ore de la nastere, noteaza Cancan.

Ea e Miss "Grasa si Frumoasa". Israelianca Tanya Vaiman, de 23 de ani, a fost desemnata cea mai frumoasa grasa a anului 2011, in cea de-a cincea editie a concursului national "Miss Grasa si Frumoasa". Daca la inceput s-au inscris in concurs nu mai putin de 100 de concurente, proba cantarului a eliminat din cursa peste 45 de concurente. Si asta pentru ca frumoasele nu aveau voie sa fie mai slabe de 80 de kilograme, dar nici mai grase de 110. Intrebata in gluma care este secretul formelor ei generoase, Tanya a ras cu gura pana la urechi: "nu refuz niciodata o ciocolata sau o inghetata", informeaza Click.

Un britanic are cate un prenume cu fiecare litera a alfabetului. Un barbat din Marea Britanie nu era multumit de numele sau si a decis sa si-l schimbe. Dar in loc sa aleaga ceva simplu si comun, Barnaby Usansky, a decis ca e mai interesant sa aiba cate un prenume pentru fiecare litera a alfabetului. Ba unele se mai si repeta. Potrivit SWNS News, barbatul in varsta de 36 de ani a obtinut in mod legal, dreptul de a se numi Barnaby Marmaduke Aloysius Benjy Cobweb Dartagnan Egbert Felix Gaspar Humbert Ignatius Jayden Kasper Leroy Maximilian Neddy Obiajulu Pepin Quilliam Rosencrantz Sexton Teddy Upwood Vivatma Wayland Xylon Yardley Zachary Usansky, precizeaza Libertatea.

Socant! Copil "extraterestru" nascut in India. O femeie din provincia indiana Gujarat a refuzat sa isi alapteze copilul din cauza aspectului de "extraterestru" al micutului. Capul bebelusului este disproportionat de mare in comparatie cu restul corpului, cantarind 2,15 kg, informeaza mid-day.com. Mama, Sonal Waghela, a lesinat in momentul in care si-a vazut copilul pentru prima oara. Ulterior, femeia a refuzat sa il priveasca si sa il alapteze. Medicii afirma ca aceasta diformitate este cauzata de retentia apei in creier, informeaza Click.

Un artist german a construit un hotel din 12 tone gunoaie. Inedita cladire va ramane in vazul tuturor intre 19 si 23 ianuarie - pe durata celui mai mare targ de turism din Europa. Artistul german este celebru pentru operele sale realizate din gunoaie. Proiectul actual e finantat de o companie mexicana producatoare de bere. El face parte dintr-o campanie mai larga, lansata in 2008 si intitulata "Salvati Plajele". Initiatorii campaniei isi propun sa atraga atentia asupra pericolelor reprezentate de gunoiele aruncate neglijent pe litoral. De altfel, hotelul din Madrid a fost construit din 12 tone de reziduuri, adunate de pe plajele europene. Anul trecut, inedita cladire a fost expusa la Roma, de ziua internationala a mediului, noteaza Libertatea.