S-a saturat sa fie ironizat ca trage "vanturi" si si-a ucis prietenii. Un tanar de 21 de ani din SUA si-a macelarit prietenii la o petrecere pentru ca radeau de el ca trage "vanturi". Marc Higgins le-a povestit tutror ca a innebunit cand a fost ironizat si ca a vrut sa le dea acestora o lectie. El a plecat de la petrecerea la care era cu amicii si s-a intors cu trei cutite cu care apoi i-a omorat. Marc a fost arestat si i s-a stabilit o cautiune de doua milioane de dolari, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Insarcinata in opt luni, transporta un kilogram de cocaina in stomac si vagin! O nigerianca gravida a fost arestata pentru trafic de droguri, aceasta transportand din Madrid in Palma de Mallorca aproape un kilogram de droguri in organism. Politia Nationala a arestat o femeie ce facea pe "carausul", dupa ce aceasta a suferit convulsii intr-un zbor pe ruta Madrid-Palma de Mallorca. Pasagera a trebuit operata de urgenta imediat dupa aterizare, pentru a salva copilul, care a suferit un stop respirator dupa nastere si acum este internat in Spitalul Son LLatzer, iar starea sa este stabila, anunta Click.

Video: Cum sa furi un Ferrari cu motostivuitorul? Tunisienii au luat-o razna! Dupa ce l-au pus pe fuga pe dictatorul Ben Ali, s-au apucat sa fure bunuri din curtea fostului sau palat. Nemultumiti ca fostul dictator s-a imbogatit furand din averea tarii, multi amarati au decis, ieri, sa ia din resedinta lui Ben Ali tot ce au mai gasit. Astfel, au ajuns sa fure din fosta curte a palatului acestuia o masina Ferrari, dar pentru ca nu au gasit si cheile, au folosit un excavator ca sa o transporte. Masina, modelul 599 GTB de la Ferrari, costa aproximativ 230.000 de euro, informeaza Libertatea.

Au tras pe nas cenusa unui mort. Trei hoti din SUA au intrat intr-o casa ca sa o jefuiasca si au tras pe nas cenusa tatalui proprietarului crezand ca este cocaina. Politia a arestat cinci suspecti, acestia incercasera sa traga pe nas si cenusa cainilor. Waldo Soroa, Matrix Anadaluz si Jose David Diaz Marrero au fost arestati pentru furt, alti doi minori asociati cu acestia fiind acuzati de tentativa de furt in acelasi caz, scrie Cancan.

Bufnita beata, retinuta de politie! O bufnita care parea ca bause prea mult alcool din doua sticle aruncate a fost retinuta de politia germana. "O femeie care-si plimba cainele a anuntat politia ca o bufnita statea pe marginea drumului, fara sa-i pese de masinile care treceau foarte aproape de ea", a declarat pentru Spiegel Online, purtatorul de cuvant al politiei din orasul Pforzheim. Pasarea bruna nu era ranita, dar mirosea a alcool, asa incat politistii si-au dat seama ca bause cam mult. O pleoapa ii era inchisa, ceea ce o facea sa para si mai beata. "Am gasit in apropiere doua sticle de schnapps. Am dus-o la un specialist in pasari, care mai tratase inainte zburatoare in stare de ebrietate si care i-a dat sa bea multa apa", adauga politistul. De indata ce si-a revenit, bufnitei i s-a dat drumul, anunta Click.

Noua lege in China: animalele nu vor mai fi folosite in spectacolele de circ. O noua lege care a intrat in vigoare in aceasta luna in China interzice circurilor sa mai sustina spectacole in care apar animale. Aceeasi lege interzice si comercializarea de animale rare, cum ar fi cea de maimute. Activistii chinezi au reusit sa convinga autoritatile sa dea o lege pentru binele animalelor de la circuri si din gradinile zoologice: in spectacolele de la circ nu vor mai fi incluse animale, iar la zoo, ingrijitorii sunt obligati sa le ingrijeasca mai bine custile. De asemenea, la zoo comerciantii nu vor mai avea voie sa vanda gaini vii vizitatorilor, care apoi le arunca in cusca leilor. Cei de la organizatia pentru protectia animalelor au afirmat ca de mult timp au primit plangeri pentru cruzimea cu care sunt tratate animalele: "La o gradina zoologica din orasul meu, aveau un spectacol in care un leu era fortat sa stea pe spatele unui cal. In alta parte erau si maimute cu rani peste tot pe corp, iar unul dintre ingrijitori mi-a zis ca acestea erau ranite din cauza batailor intre maimute organizate de patroni", informeaza Libertatea.