Nici la Discovery nu vezi asa ceva! Uite cum scot un porc din stomacul unui piton de 5 metri! Un piton de aproape cinci metri este transat, iar din stomacul sau este scos un porc. In stomacul infricosatoarei reptile se afla un animal pe care aceasta nu apucase sa o digere. "Transarea" este realizata de un cunoscator, care este asistat de zeci de curiosi, scrie Cancan.

faze tariFoto: Colaj foto

Au tras pe nas cenusa unui barbat si a unor caini, crezand ca este cocaina. Dupa ce au spart locuinta unei familii plecate in vacanta, furand mai multe bijuterii de valoare, trei hoti din Florida, SUA, au tras pe nas cenusa unui raposat membru al acelei familii dar si a cainilor acestora, aflate in doua urne, crezand ca este cocaina. Acestia s-au autodenuntat in momentul in care s-au dus la spital, speriati ca se pot imbolnavi de la cenusa prizata pe post de cocaina, scrie Libertatea.

Un cocos de lupte si-a omorat stapanul! Un cocos si-a omorat stapanul pentru ca acesta il fortase sa lupte de mai multe ori. Cel putin aceasta a fost explicatia martorilor. Lacom sa mai castige niste bani de pe urma orataniei, Singrai Soren a aruncat cocosul in lupta pentru a cincea oara, dupa ce acesta ii spulberase pe primii patru adeversari. Pasarea, echipata cu lame ascutite, s-a zbatut din mainile antrenorului" si i-a taiat gatul acestuia. Apoi, a fugit mancand pamantul, fapt ce, acum, creeaza spaima prin orasul Mohanpur, scrie Click.

A cerut pe YouTube un milion de dolari si i-a primit! Visul unui american de a deveni milionar s-a implinit joi, dupa ce, acum doua luni, a postat pe YouTube un video in care cerea un milion de dolari de la un bogatas care ar avea de unde sa-I dea. Craig Rowin, un comediant din SUA, a anuntat ca cererea i-a fost indeplinita de un milionar misterios, pe nume Benjamin. Acesta din urma l-a contactat telefonic, i-a dat vestea cea buna si, ca sa ii demonstreze ca nu este o gluma proasta, i-a trimis un document notarial. In actul respectiv era stipulat ca ii ofera milionul de dolari si ca Rowin nu are nicio obligatie fata de el ca urmare a donatiei, scrie Libertatea.

"Casa-popic", busita de 12 ori. Dumitra Bunea din Pitesti isi face cruce ori de cate ori iese pe poarta casei sale si sta cu ochii in patru de frica soferilor neatenti. Aceasta deoarece, numai in ultima luna, in gardul casei s-au oprit 12 masini, toate conduse de soferi prea grabiti. Dupa atatea "incercari" esuate ale soferilor de a intra in curtea Dumitrei Bunea, un Logan condus de Romeo Ghizdavat a reusit zilele trecute performanta de a se infige chiar in zidul casei femeii, dupa ce a spulberat gardul. "La impactul cu zidul din bucatarie mi s-a spart si robotul de facut paine, care se afla pe masa", ni s-a plans femeia. Ghinionul Dumitrei este ca locuinta ei se afla chiar langa o curba de pe strada Smeurei, la numarul 15, loc in care soferii neatenti simt nevoia sa apese pedala de acceleratie, apoi se opresc in gardul femeii, scrie Cancan.

Babuta de 84 de ani a pus hotul pe fuga cu bastonul. Doris, o babuta de 84 de ani, din Anglia, a pus pe fuga un talhar, care incerca sa ii jefuiasca locuinta in care sta cu fiica sa. Femeia l-a prins pe hot in timp ce ii cauta prin lucruri, insa nu s-a lasat intimidata de prezenta acestuia. Mai mult chiar, a luat un baston care i-a apartinut tatalui sau si l-a lovit de nenumarate ori. Auzind zgomotele, i-a sarit in ajutor si fiica ei. Disperat sa scape de cele doua femei, barbatul a iesit printr-o usa de sticla, alegandu-se cu taieturi la cap. El a fost arestat ulterior de politisti, scrie Libertatea.