Mircea Dinescu a vorbit la emisiunea "Tanase si Dinescu" (Realitatea TV) despre vizita lui Marian Vanghelie in Statele Unite creionand un adevarat scenariu care a stat in spatele invitatiei primarului sectorului 5 la Washington. Acesta a spus ca Marian Vanghelie este evreu dupa tata si nu "de etnia de care se stie", dar ca s-a dat tot timpul tigan fiindca romanii mai au un anumit grad de antisemitism. Dinescu spune ca liderul pesedist a fost chemat in State de un oficial american de origine evreiasca tocmai fiindca a aflat "ca este un evreu de-al lui".

Foto:

Daniel Marian Vanghelie se afla la Washington la invitatia fostului ambasador american Richard W. Carlson, vicepresedinte al Fundatiei pentru Apararea Democratiei din SUA. (HotNews.ro)

Daniel Constantin: Obiectivul imediat al PSD-ACD este daramarea Guvernului si suspendarea lui Traian Basescu. Alianta nu trebuie sa declare public ca obiectiv suspendarea

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat joi, la o dezbatere cu bloggerii liberali, ca la nivelul discursului politic opozitia nu o sa declare niciodata ca are ca obiectiv suspendarea presedintelui Traian Basescu. In opinia lui Constantin, Opozitia trebuie sa evite sa comunice electoratului ca are ca scop suspendarea presedintelui ci sa promoveze masurile anticriza. In schimb, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu a vorbit in permanenta despre necesitatea coagularii Opozitiei pentru inlaturarea lui Traian Basescu din functia de sef al statului. (HotNews.ro)

Victor Ponta, pe urmele Perversului de pe Targu Ocna: Ori facem alianta dintre PSD si ACD pana la 1 martie, ori nu o mai facem

Alianta PSD cu Alianta de Centru-dreapta (PNL+PC) trebuie incheiata cel tarziu pana la data de 1 martie, pentru ca, in caz contrar, aceasta risca sa nu se mai realizeze, a afirmat, vineri, liderul social-democrat Victor Ponta, citat de Agerpres: "Boala lunga, moarte sigura. Pana la 1 martie ne hotaram: ori facem alianta, ori nu o mai facem. Daca o tinem mult prea mult, dupa aceea domnul Antonescu o sa fie intrebat mereu de ce a zis Ponta si eu o sa fiu mereu intrebat de ce a zis domnul Antonescu. Asa ca pana la 1 martie cred ca e un termen absolut necesar", spune liderul PSD.