O manea pe versurile lui Vadim Tudor, interpretata de pustiul Lele! Politicianul a spus ca a fost contactat de Dan Bursuc, care i-a cerut permisiunea sa foloseasca versurile unei poezii scrise de tribun. "Mi-am dat acordul dar cu o singura conditie: sa nu spuna ca este o manea, ca nu suport, sa-i zica melodie de petrecere", a explicat Vadim Tudor la Antena 3, scrie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Soferii bucuresteni, printre cei mai "nebuni" din lume. Daca o masina trece pe langa tine ca fulgerul intr-o zona cu restrictii de viteza e clar ca e condusa de un bucurestean. Daca il tragi la raspundere ca ti-a taiat calea, sigur va cobori din masina sa te ia la bataie. Asa sunt vazuti soferii bucuresteni pe site-ul www.opentravel.com, un portal care permite oricui sa-si impartateasca impresiile de calatorie. Bucurestenii fac parte din categoria celor mai agresivi soferi din lume, alaturi de cei din Mumbai (India) Manila (Filipine), Cairo (Egipt) si Shanghai (China), scrie Click.

Un crocodil refuza sa mai manance dupa ce a inghitit un telefon mobil. Gena, un crocodil de 14 ani, pare lipsit de viata de cand a inghitit un telefon mobil, scapat de o femeie care incerca sa-l fotografieze. Se pare ca reptila s-a speriat si nu-si mai revine, deoarece aparatul a sunat in timp ce se afla in burta lui. Potrivit Reuters, incidentul a avut loc luna trecuta, in orasul ucrainean Dnepopetrovsk, iar crocodilul risca sa ajunga pe masa de operatie, deoarece posesoarea mobilului, Rimma Golovko, vrea sa-si recupereze cu orice pret cartela SIM, scrie Libertatea.

Fiat Aurit de 500.000 de euro. Italienii au realizat, la cererea unui bogatas din China, al carui nume nu a fost dezvaluit, un automobil Fiat 500C cu totul deosebit. Masinuta a fost transformata astfel incat este decorata, atat la interior, cat si la exterior, cu aur si diamante. Pretul bijuteriei auto a fost unul pe masura, si anume 500.000 de euro, scrie Cancan.

A aparut cupa L pentru femeile cu sani giganti. Firma Bravissiomo a lansat de curand pe piata primul sutien avand cupa L pentru britanicile cu un bust gigant, dupa ce in urma cu doi ani scosese marimea KK. Statisticile arata ca 80% dintre femei poarta sutiene prea mici sau marimea gresita. "Poate parea un pic deplasat, dar este usor de estimat cat de mult conteaza pentru o femeie sa poarte corect un sutien. Altfel arata sanii si altfel se aseaza hainele pe ea" ,a declarat un purtator de cuvant al firmei, citeaza Click.

Si-a pus artificii in fund si le-a dat foc, la "Germanii au talent". Un englez venit de la Londra la concursul "Germanii au talent", care a vrut sa impresioneze juriul, nu a reusit decat sa starneasca hohote de ras in public si printre membrii care decid castigatorii. Englezul s-a dezbracat imediat ce a urcat pe scena, si-a pus in fund artificii si, fara nicio teama, le-a aprins crezand ca astfel va impresiona juriul. Nu a reusit, ba mai mult, a starnit hohote de ras pentru ceea ce a incercat sa faca, scrie Libertatea.