Si-a tatuat pe penis cuvantul "Mini" si a castigat un automobil. Un neamt pasionat de autoturisme si-a facut un tatuaj pe organul sexual pentru a primi un Mini Cooper. Andreas Muller, in varsta de 39 de ani, a participat la un concurs realizat de un post de radio, in cadrul caruia trebuia sa isi tatueze pe penis numele automobilului pus la bataie. Lipsit de inhibitii, barbatul s-a prezentat in studio, unde i-a fost tatuat cuvantul "MINI" in timp ce era filmat, iar momentele dureroase erau transmise in direct pe internet. Nu a fost usor, operatiunea fiind dificila, Andreas suferind destul de mult pentru marele premiu, dar toate neplacerile au disparut dupa ce a primit cheile automobilului Mini Cooper. "Dupa ce ma asez la volan nu o sa mai conteze. Durerea o sa dispara si totul o sa fie minunat", a declarat neamtul, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

S-au inventat chilotii care iti arata cat esti de bolnav! Cercetatorii din Taiwan au creat chilotii care arata cat este de bolnav cel care imbraca acest obiect vestimentar. Senzorii care detecteaza care este stadiul de imbolnavire al celui care poarta o astfel de pereche de chiloti sunt implantati in elasticul obiectului vestimentar. Acestia mai pot detecta deshidratarea si primele semne ale unui infarct, anunta Cancan.

Elefantii se dau cu tricicleta! Kwanmueng, de 7 ani, si Sarai, de 9 ani, se antreneaza de zor pentru Jocurile Olimpice ale Animalelor. Doi elefanti, Kwanmueng, de 7 ani, si Sarai, de 9 ani, au rupt gura targului dupa ce le-au demonstrat turistilor ca merg fara probleme pe triciclete. Inca de cand erau mici, elefanteii Kwanmueng, acum de 7 ani, si Sarai, acum de 9 ani si-au dorit sa faca lucruri extraordinare. Bafta lor a fost ca au dat peste niste ingrijitori care le-au citit gandurile. "Ne-a luat sase luni, zi de zi, sa-i invatam sa mearga pe triciclete dar efortul a meritat cu varf si indesat", a spus Adul Chaiparb, dresorul elefantilor. Simpaticele animale fac show in centrul orasului Pattaya, din Thailanda, cand isi incep antrenamentele. Ei cutreiera zona cocotati pe doua triciclete imense. Dau din pedale si sunt indragostiti de vehiculele pe trei roti care ii fac sa se deplaseze mai usor, informeaza Click.

Va deveni cel mai tanar bunic, la 29 ani. Un barbat din Marea Britanie, care nu a lucrat nicio zi in viata lui, va deveni cel mai tanar bunic, la varsta de 29 de ani. El a devenit tata la 14 ani, acum si fiica lui va fi mama, la aceeasi varsta. "Aveam 14 ani cand s-a nascut fiica mea, iar acum si ea va avea un copil. Este foarte tanara, dar e determinata sa pastreze bebelusul. Nu o voi forta sa faca altfel, nu vreau sa ma urasca. Nu il invinuiesc pe baiat ca a lasat-o gravida, amandoi au 'participat'", a afirmat tanarul bunic, precizand ca el va avea grija de bebelus, ca fata lui sa-si vada de scoala, scrie Libertatea.

Si-a lasat sotia acasa si a plecat in vacanta cu papusa gonflabila. Un barbat din Canada a cheltuit 16.000 de lire sterline ca sa plece in vacanta cu papusa sa gonflabila. El sustine ca sotia sa nu s-a suparat si ca nu-i este teama ca el o va parasi pentru o bucata de plastic. Pana in prezent acesta s-a plimbat cu papusa gonflabila prin Marea Britanie, Marele Canion din SUA si la cascada Niagara. "Sotia mea intelege ca este un hobby. Nu se simte amenintata de o papusa. Stie ca n-o sa fug in lume cu o bucata de silicon de 40 de kilograme in forma de femeie", a povestit canadianul. Bianca, papusa de silicon, a costat 2.000 de lire are imbracaminte in valoare de 1.270 de lire, 18 peruci si foarte multe perechi de pantofi, anunta Cancan.

S-au lasat calcate de masini si apoi au batut politistii. Doua surori din Suedia au ajuns sa fie vedete pe internet dupa ce au actionat intr-un mod stupid pe o autostrada. Cele doua femei, aflate sub influenta drogurilor, s-au aruncat pur si simplu in fata masinilor care treceau pe autostrada ranindu-se groaznic. In ciuda acestui lucru, femeile au avut puterea sa se ridice de pe jos, sa se ia la harta cu politistii si sa mai incerce odata sa se arunce in fata autovehicolelor. Fortele de ordine au ramas inmarmurite cand au vazut cat de inversunate erau cele doua surori si cat de mult doreau sa isi faca rau. Cu toate ca au suferit grave leziuni, se pare ca au supravietuit, informeaza Click.

Japonezii refuza sa se pensioneze chiar si la 100 de ani. Un respectat medic de 99 ani, o scriitoare care este pe punctul sa implineasca o suta de ani si chiar si un actor porno septuagenar simbolizeaza, in Japonia, rezistenta la pensionare in cea mai imbatranita societate din lume. Peste 29 de milioane de japonezi au peste 65 de ani si au contribuit la "miracolul economic" care a scos Japonia din mizerie dupa cel de-al doilea razboi mondial si a transformat-o intr-una din principalele puteri economice ale planetei. Pentru acesti oameni, centrul vietii lor era compania, in timp ce majoritatea femeilor se ocupau de cresterea copiilor, motiv pentru care pensionarea era perceputa nu ca un obiectiv mult dorit, ci ca un branci care-i excludea din angrenajul societatii nipone, scrie Libertatea.