Pentru ca i-a ros Biblia, i-a dat foc catelei. O femeie din SUA a fost pusa sub acuzare pentru cruzime fata de animale. Ea si-a spanzurat catelusa, pe nume Diamond, si apoi i-a dat foc, dupa ce a prins-o rontaind paginile unei Biblii. Femeia a chinuit-o pe Diamond, a udat-o cu kerosen si apoi i-a dat foc, spunand incantatii pentru a scoate, sustine ea, diavolul din patruped, scrie Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

Cercetatorii au descoperit de ce cresc sanii femeilor. Soc! Sanii femeilor sunt din ce in ce mai mari si le creeaza probleme, avertizeaza cercetatorii britanici. De vina sunt expunerea la estrogeni (hormoni feminini), cresterea consumului de alcool, stilul de viata pasiv. Tot mai multe femei se plang ca le cresc sanii prea mult si, pe langa faptul ca nu gasesc sutiene care sa aiba cupe atat de mari, le deranjeaza si ajung la boli si suferinte din cauza volumului lor exagerat, scrie Click.

Fac sauna in tramvai. Compania italiana QC Termemilano a realizat un vagon de tramvai echipat cu tot ce trebuie pentru o sauna ultramoderna. In Italia, la Milano, un centru de intretinere si frumusete si-a instalat in curte, pe o sina de cativa metri, un vagon de tramvai. Ce este si mai interesant este ca acesta a fost transformat in sauna. Vagonul a fost captusit cu lemn, scaunele au disparut, lasand loc unor bancute comode, scrie Cancan.

Un roi de albine a lasat fara lumina un cartier intreg. Un roi de albine de padure a provocat o pana de curent intr-un cartier rezidential din orasul brazilian Porto Alegre, informeaza Agerpres. Albinele si-au facut stup intr-un stalp de electricitate, fapt care a dus la deteriorarea materialului folosit pentru izolarea cablurilor. Ca urmare, s-a produs un scurt-circuit care a lasat fara curent electric un cartier intreg al orasului. Pompierii chemati la fata locului au fost nevoiti sa apeleze la un insecticid care sa tina albinele la distanta pentru ca echipa de electricieni sa poata restabili furnizarea energiei electrice, scrie Libertatea.

Uite cea mai tare faza pe care o vei vedea astazi. De data aceasta, cea mai tare faza are ca personaj principal un pui de leu care doarme de mama focului intr-o pozitie incredibil de amuzanta. Micutul leu este vizibil deranjat de lumina din camera asa ca isi acopera ochii cu labutele. La un moment dat se trezeste si ii arunca o privire lenesa celui care-l filmeaza, scrie Click.

Un rus a gasit o comoara de un milion de euro. Gennady Zimin, un fermier rus de 51 de ani, si-a cumparat un detector de metale pentru a cauta comori ascunse si norocul i-a suras cand a descoperit un tezaur. Gennady a crezut insa ca acesta este lipsit de valoare si l-a scos la vanzare pe un site, cerand pe el 60 de euro. Dar comoara a fost vazuta de directorul unui muzeu de antichitati din Moscova, care a alertat autoritatile. Politia a confiscat tezaurul datand din secolul al V-lea, care s-a dovedit a valora mai mult de un milion de euro, scrie Libertatea.

A imblanzit un crocodil de 5,2 metri. Un pescar in varsta de 53 de ani se joaca cu crocodilul in apa, in timp ce 500 de spectatori se uita mai mult speriati la cuplul inedit. Chito, cunoscut drept Tarzan Tico, bate cu mainile la suprafata apei, chemandu-si prietenul. Reptila de cinci metri si aproape o tona iese afara rapid, in aplauzele multimii, scrie Click.

Suc cu marijuana in SUA. Un antreprenor american, Clay Butler, va lansa in curand pe piata bauturi racoritoare ce contin intre 35 si 65 de miligrame de marijuana, sub sigla CannaCola. Acestea vor fi produse in cinci arome si nu vor fi destinate publicului larg. Sucul cu marijuana se va vinde doar in farmacii, iar cumparatorul trebuie sa prezinte o reteta de la medic pe care sa se mentioneze ca marijuna este recomandata pentru ameliorarea unei boli. Pretul unei sticle variaza intre 10 si 15 dolari, scrie Libertatea.