Ea este fetita-lup. Supatra Sasuphan, din Thailanda, are 11 ani si sustine ca a fost oficial recunoscuta drept cea mai paroasa fata din lume. I se mai spune "fetita-lup" sau "fata de maimuta". Desi se confrunta zilnic cu tachinarile colegilor, Supatra spune ca parul a ajutat-o sa devina foarte populara. "Erau persoane care ma necajeau si imi spuneau maimuta, dar acum nu mai imi spun asa. Sunt obisnuita. Nu-mi simt parul pentru ca a fost mereu asa. Cand creste imi este insa destul de greu sa vad. Sper sa ma vindec intr-o zi", spune Supatra, citata de Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Ia uite Grasul de Plastilina! Canadianul Matt Alaeddine este cel mai gras contorsionist al planetei, informeaza Daily Mail. Barbatul de 30 de ani cantareste 180 de kilograme si reuseste sa-si puna picioarele dupa ceafa, face spagatul si isi contorsioneaza trupul in cele mai dificile ipostaze. El a facut senzatie la festivalul ciudateniilor de la Edmonton, Canada, si a fost botezat de presa de peste ocean "grasul de plastilina", scrie Click.

Iata cele mai scumpe lucruri inutile. Dupa ce Victoria Beckham si-a scos in lume telefonul de 20.000 de lire sterline, ziaristii britanici au inceput sa caute si alte obiecte exorbitant de scumpe si extrem de inutile. De ce inutile? Foarte simplu: pentru ca diamantele nu fac o plasma sa aiba o imagine mai clara, nu fac aspiratorul sa functioneze mai bine si nu influenteaza pozitiv semnalul la telefon. Pian cu cristale - 582.000 euro: daca Elton John nu si-a cumparat inca asa ceva, sigur o va face in curand. Si asta pentru ca fiecare centimetru al acestui instrument este acoperit cu cristale Swarovski. Nu mai putin de un milion de cristale argintii sau aurii sunt atasate pe el. Toaleta cu cristale - 50.000 euro: parca ti-e mai mare dragul sa "stai pe tron" daca sub tine sunt aproape o mie de cristale Swarovski. "Tronul regilor" nu te scapa de hemoroizi, dar iti da impresia de suprematie. WC-ul a fost creat de designerul american Jemal Wright, scrie Click.

Afla care sunt cele mai ciudate nume din lume! Credeai ca nu exista nume mai amuzante decat Strut Modest sau Ramurel Pastrama? Se poate si mai rau. Iata cateva dintre cele mai ciudate nume reale din lume. Cel mai lung nume din lume: de parca nu ar fi fost de ajuns uriasul lor nume de familie, doamna si domnul Wolfeschlegelsteinhausenbergerdorf au decis sa-si numeasca baietelul Adolph Blaine Charles David Earl Frederick Gerald Hubert Irvin John Kenneth Lloyd Martin Nero Oliver Paul Quincy Randolph Sherman Thomas Uncas Victor William Xerxes Yancy. Da, omul are cate un nume pentru fiecare litera a alfabetului. Si, culmea ghinionului, mai este si nascut pe 29 februarie. Domnul cu pricina, nascut in Germania, locuieste astazi in SUA si foloseste o varianta. Sa te cheme Armani, Prada sau Versace - numele chiar exista in mai multe tari - n-ar fi o problema atat de mare. Mai grav e sa te numesti GoldenPalaceDotCom. Baietelul care poarta acest nume ciudat a fost victima unei campanii de marketing desfasurata de un cazinou in 2005. Site-ul GoldenPalace.com s-a oferit sa plateasca 15.000 de dolari familiei care isi boteaza copilul cu numele sau, scrie Libertatea.

La 72 de ani are 13 copii, 36 de nepoti si 9 stranepoti! Are nu mai putin de 36 de nepoti, 9 stranepoti, iar cel mai in varsta copil are 52 de ani. Un pensionar de 72 de ani din Marea Britanie a devenit, luna trecuta, tata pentru a 13-a oara. Richard Roden, 72 de ani, cel mai batran tata de gemeni din Marea Britanie, a devenit din nou parinte, scrie Daily Mail. Sotia lui, 26 de ani, a nascut luna trecuta cel de-al 13-lea prunc al barbatului, o fetita pe care au numit-o Madison. In urma cu 2 ani, Roden devenea cel mai in varsta tata de gemeni, dupa ce partenera lui, Lisa, a dat nastere lui Ruby si Emily. Toti copiii au fost conceputi natural, iar barbatul sustine ca nu a luat niciodata Viagra. Totusi, el le-a spus reporterilor ca 13 copii sunt destui si ca sotia lui nu mai vrea sa mai faca altii, scrie Click.

Iata cum arata Otzi, omul zapezilor. Ochi caprui, o barba lunga si deasa si obosit: asa arata Otzi, omul zapezilor, conform ultimei reconstructii realizate de doi oameni de stiinta olandezi, pe seama cercetarilor din ultimii 20 de ani. Portretul a fost creat de Alfons si Adrie Kennis cu ajutorul celei mai recente tehnologii care se bazeaza pe imagini tridimensionale ale craniului mumiei cat si imagini in infrarosu si tomografice. Desi obosit, omul zapezilor avea ochii vioi, scrie Discovery News. Cercetarile amanuntite efectuate de specialisti pe mumia veche de 5.300 de ani au demonstrat ca omul din Epoca de Piatra nu avea ochi albastri, asa cum se credea anterior. Cercetatorii estimeaza ca Otzi a murit in jurul varstei de 45 de ani, avea o inaltime de doar 1,60 metri si cantarea 50 de kilograme. Exponatul poate fi vizitat incepand cu 1 martie 2011, in Muzeul de Arheologie din Tirolul de Sud din Bolzano, Italia, unde sunt expuse trupul si obiectele sale, scrie Click.

Femeile parcurg 11.748 de km din viata dand cu aspiratorul. Media timpului petrecut de catre barbatii din Marea Britanie de-a lungul vietii in baruri este de 10.585 ore, iar femeile parcurg 11.748 km din viata dand cu aspiratorul, potrivit unui studiu facut de site-ul dailymail.co.uk. Acelasi studiu indica faptul ca barbatii britanici se culca in medie cu noua partenere de-a lungul vietii, stiu sa gateasca doar patru feluri de mancare si pierd aproximativ o luna pentru a-si gasi sosetele. Potrivit studiului o femeie cheltuie in medie 120 euro pe an pentru a-si cumpara pantofi si da cu aspiratorul 11.748 km in timpul vietii, scrie Libertatea.