A vrut sa omoare mai multi oameni dar a intrat cu masina in stalp. Un american din New York a fost impiedicat sa faca un masacru de faptul ca s-a oprit cu masina intr-un stalp. Barbatul era inarmat pana in dinti si se pregatea sa omoare mai multe persoane insa si-a facut masina praf si astfel nu a ajuns la destinatie. Enervat ca nu si-a putut duce planul la capat barbatul a inceput sa traga asupra politistilor veniti la locul accidentului pana unul dintre ofiteri a reusit sa-l impuste, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cel mai lung Martisor din Lume, realizat de doi romani din America. Mirela Harris si Adrian Haiduc sunt doi designeri romania stabiliti in SUA, care au realizat cel Mai lung Martisor din Lume. Recordul lor a fost omologat de World Records Academy (Academia Recordurilor Mondiale). "Dorinta noastra a fost sa exprimam in acest martisor tendintele anilor '60, care sunt reprezentate de dantela, si ale anilor '70 - prin utilizarea penelor. In tara mea de origine, 1 Martie simbolizeaza sosirea primaverii, iar martisoarele oferite sunt considerate aducatoare de noroc. Doresc sa combin arta si traditiile romanesti pentru a le promova in tara mea adoptiva, Statele Unite", a spus Haiduc. "Pentru ca am parasit Romania de multi ani, incerc intotdeauna sa realizez cate ceva care sa creeze o legatura cu familia de acolo", a adaugat Mirela Harris, anunta Click.

A aparut laptopul care poate fi controlat cu ajutorul ochilor. Noua tehnologie se dezvolta intr-un ritm ametitor si nimic din ceea ce am putea crede ca tine de filmele SF nu mai reprezinta imposibilul. A fost creat, de exemplu, laptopul care poate fi controlat cu ajutorul ochilor. Descoperirea revolutionara este, de fapt, un sistem care va fi instalat pe laptop si care va prelua comenzile ochiului uman, fiind invetata pentru oamenii care nu pot vorbi sau scrie, informeaza TG Daily. Laptopul a fost creat de catre Tobii Technology si Lenovo, dar nu se stie inca daca va fi folosit la scara larga, pentru ca preturile de productie sunt ridicate, informeaza Libertatea.

60.000 de caini Chihuahua, abandonati de stapani pentru ca nu mai sunt la moda in America. Incredibil, dar adevarat! 60.000 de caini din rasa Chihuahua au fost abandonati de stapani, fiindca nu mai sunt la moda. Spre norocul animalelor, o organizatie nonguvernamentala se va ocupa de fiintele lasate in voia sortii dupa ce au satisfacut un moft stapanilor lor. Totul se intampla in California, Statele Unite ale Americii. Pana acum au fost abandonati aproximativ 60.000 de Chihuahua, organizatia Air Chihuahua avand foarte multa treaba cu relocarea acestor animalute care au fost un simplu accesoriu pentru cei care le-au cumparat si s-au saturat de ele, scrie Cancan.

Bunica si-a nascut nepotul. Dragostea de mama nu cunoaste margini! Disperata ca fiica ei nu putea face copii, Pamela Butler (57 de ani) s-a oferit sa-i poarte bebelusul in pantece. Astfel, bunica l-a nascut pe nepotel. Pamela Butler din Blackwood, Marea Britanie, a suferit mult vazand-o pe fiica ei, Nichola Pagett (35 de ani), cat era de distrusa pentru ca nu putea sa ramana insarcinata. Vazand ca isi dorea un copil cu orice pret, femeia s-a oferit sa i-l nasca ea insasi. A acceptat ca medicii sa-i introduca in uter embrioni rezultati in urma fecundarii ovulelor Nicholei cu spermatozoizi de la sotul ei, Mathew Pagett. In 2007, in uterul Pamelei au fost introdusi doi embrioni, dar nu s-au prins. Femeia s-a consumat imens. Medicii i-au mai introdus alti embrioni a doua si a treia oara, fara rezultat, anunta Click.

Se joaca de-a sinucigasii. Un filmulet cutremurator de 84 de secunde, care circula pe internet si prezinta niste copii care se joaca de-a kamikaze talibani, a socat intreaga lume. In imagini se poate vedea cum un grup de pustani din Pakistan reconstituie in joaca un atac terorist sinucigas, demonstrand ca sunt fascinati inca din copilarie de actele de terorism. Unul dintre baieti este imbracat in negru si joaca rolul sinucigasului. Acesta este imbratisat de ceilalti copii si primeste incurajari inainte de misiunea sinucigasa. "Teroristul" se apropie de un alt baiat, imbracat in alb, care pare sa fie un membru al fortelor de ordine si care incearca sa il retina, fapt pentru care tanarul kamikaze detoneaza bomba. Unii copii se arunca la pamant, simuland faptul ca au murit, informeaza Libertatea.