Si-a parcat masina in zid. Un sofer a confundat pedala de acceleratie cu frana, intr-o parcare supraetajata, si a iesit prin zid. Masina a ramas atarnata pe jumatate in strada, in perete, la etajul doi al parcarii. Un sofer din orasul chinez Chongqing a avut parte de o experienta ingrozitoare. El a confundat pedala de acceleratie cu frana si a iesit direct prin zidul parcarii supraetajate unde se afla, la etajul doi. Din fericire pentru sofer, automobilul s-a oprit la jumatatea "cursei", atarnand o parte in strada, iar cealalta parte ramanand in interiorul parcarii. In urma impactului, botul masinii a fost facut praf, iar bucati intregi din perete s-au prabusit peste parbriz si plafon, insa chinezul aflat la volan nu a patit nimic, tragand doar o sperietura groaznica. "Am auzit o bubuitura groaznica si apoi am vazut masina infipta in peretele parcarii, cu rotile din fata invartindu-se. Primul gand a fost ca asist la o scena de film, dar dupa aceea am realizat ca nu a fost vorba de o cascadorie", a declarat un martor de la fata locului. Soferul buclucas si-a recuperat automobilul cu ajutorul unor muncitori aflati in zona si al catorva trecatori, care s-au folosit de lanturi si de forta fizica pentru a trage masina inapoi in parcare, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

In Spania au aparut retele sociale exclusiv pentru adulteri. Pentru cei care sunt implicati in relatii stabile, dar vor sa alunge, din cand in cand, rutina, exista diverse retele sociale care ii ajuta sa gaseasca persoane aflate in aceeasi situatie. Site-urile de contact pentru persoanele implicate in relatii, dar care vor sa traiasca si alte experiente, se inmultesc. Infidelitatea si adulterul sunt o piata de exploatat. De aceea, in Spania a ajuns site-ul Second Love, de origine olandeza, o retea sociala dedicata exclusiv barbatilor si femeilor care cauta aventuri extraconjugale. Dupa inregistrare pe site, exista optiunea de a alege intre doua tipuri de conturi: gratuit, care permite crearea unui profil pe site si la care alti utilizatori te pot contacta si "premium", care permite cautarea de persoane in functie de afinitati, accesul la profilul oricarui utilizator si contactarea acestuia, precum si posibilitatea de a raspunde mesajelor primite, anunta Click.

Doi concurenti la emisiunea "Grecii au talent" canta la pian cu penisurile. Unii oameni au talente de nebanuit si intr-atat de ciudte, incat nu stii daca sa le consideri amuzante, extraordinare sau prostesti. Spre exemplu, doi tineri din Grecia s-au evidentiat la emisiunea "Grecii au talent" cu o intrepretare aproape fara gres, la pian. Ciudatenia a venit din faptul ca baietii nu si-au folosit mainile pentru a canta, ci... penisurile. Le-a fost apreciat... talentul si ingeniozitatea si le-a fost sugerat sa... incerce ceva mai dificil, poate un Beethoven, informeaza Libertatea.

Vezi cele mai ieftine rochii de mireasa, facute din hartie igienica. Pe timp de criza miresele apeleza la rochii facute din hartie igienica, care nu costa mai mult de 20 de dolari. Un site dedicat organizarii ieftine de nunti este gazda unui concurs pentru cele mai ieftine rochii de mireasa, conform enational.ro. Majoritatea participantelor aleg sa-si confectioneze rochii din hartie igienica si au voie sa folosesca banda adeziva, lipici, ac si ata. Costul unei astfel de tinute nu depaseste 20 de dolari si se consuma intre 4 si 40 role de hartie, scrie Cancan.

Un copil de 11 ani dirijeaza circulatia intr-un oras din Libia. Cum strazile din Libia sunt goale deoarece protestatarii se afla in estul tarii, un copil de 11 ani s-a gandit sa ajute si el cu ceva. Asa ca s-a imbracat cu haine de politist de circulatie si dirijeaza circulatia in Benghazim, al doilea mare oras din Libia. "Nu sunt politisti de circulatie, asa ca eu controlez traficul. Sustin astfel revolutia pentru a-l rasturna pe Gadaffi.", a declarat Samee. Se pare ca libianul de 11 ani isi face treaba foarte bine, traficul fiind lejer intr-o interesectie de obicei aglomerata a celui de-al doilea oras ca marime din Libia, Benghazim, anunta Click.

Vinde un pietroi de 30 de tone. Phil Johnson, din oraselul Christchurch din Noua Zeelanda, care a fost afectat in urma cu cateva saptamani de un devastator cutremur, a scos la vanzare un pietroi imens, de 30 de tone, care i-a facut tandari casa in urma seismului. Pietroiul a cazut pe acoperisul casei, apoi i-a distrus sufrageria. Phil cere 600 de lire sterline pe cataroi, cumparatorul obligandu-se sa vina sa-si ridice singur "suvenirul", informeaza Cancan.

Demonstratie live de sex in fata studentilor, la Universitatea din Chicago. Un profesor de psihologie de la Universitatea din Chicago a decis ca, pe langa lectiile teoretice predate studentilor despre fetisuri, swinging si sadomasochism, sa lase un cuplu la pupitru, pentru a le arata studentilor si pe viu cele predate in curs. Tema zilei era sadomasochismul, "swinging"-ul (schimbul reciproc de parteneri) si alte practici fetisiste. Apoi, dupa ce lectia a luat sfarsit, studentilor li s-a spus ca mai pot ramane in sala pentru o demonstratie live de jucarii erotice si de orgasm feminin. In jur de 100 de studenti ai Universitatii din Chicago si, se pare, mama unuia dintre ei, care se afla in amfiteatru in acea zi, au constituit publicul unei demonstratii sexuale live pe podimului salii. Un cuplu de exhibitionisti, invitat de profesor, a tinut "demonstratia", scrie Click.