I-a aratat penisul cu capul in jos, in camin. Se stie ca in caminele studentesti se petrec deseori lucruri ciudate si foarte amuzante. Acesta este si cazul tinerilor de mai jos care au considerat ca este cat se poate de amuzant sa il puna pe unul dintre ei sa isi arate penisul unor vecini de palier, scrie Click.

faze tariFoto: Colaj foto

O femeie psiholog ofera sedinte nud. Pentru a castiga cat mai multi clienti, o femeie psiholog a ales sa ofere consiliere pacientilor sai dezbracata. E drept ca pentru un moment, intalnirea nu este face 2 face, ci doar prin intermediul webcam-ului. Sarah White, un psiholog in varsta de 24 de ani din New York a ales sa depaseasca perioada de criza oferind sedinte nud prin intermediul web-camului, fiecare intalnire scotand din buzunarul pacientului 150 de dolari, potrivit Libertatea.

Uite cel mai tare cantec anti-blonde. SoKo, sau Stephanie Sokolinski pe numele ei adevarat este o cantareata franceza care, prin versurile muzicii sale, ar face gelosi compozitorii muzicii heavy metal. Scrise probabil in urma unei despartiri dureroase, versurile melodiei "I'll kill her" socheaza prin violenta limbajului: "O sa o omor, o sa o omor, te-a furat", "Te intalneai cu tarfa aia blonda si daca o gasesc jur ca o omor", "Ti-am zis ca daca o gasesc, vorbesc serios, o omor pe bune, e cel mai sigur lucru, stii ca sunt in stare, o omor", informeaza Click.

Cel mai talentat fotbalist! Se urca pe un stalp cu mingea pe cap si face zeci de scheme la inaltime! Barbatul impresioneaza zeci de oameni cu un show ad-hoc pe care il creaza la inaltime. Sportivul isi arata corpul bine definit la cativa metri inaltime dupa ce in prealabil urca pe stalpul de iluminat public cu o minge de fotbal pe cap. Dupa mai multe figuri care ar putea fi vazute in showrile prestigioase de circ, tanarul incepe sa jongleze cu mingea sustinandu-se doar in maini. Coborarea de pe stalp este in aceeasi idee, mingea fiind parca lipita de piciorul barbatului, informeaza Cancan.

O studenta a folosit vibratorul in timpul orei la indemnul profesorului. Cursul demonstrativ despre sexualitate are mare succes in randul tinerilor, fiind frecventat de peste o suta de studenti. In timp unei prelegeri despre psihicul feminin si legatura acestuia cu viata sexuala, una dintre cursante s-a oferit sa faca o demonstratie practica si, primind acceptul profesorului, a inceput sa foloseasca vibratorul, potrivit Libertatea.

Doarme non stop cate doua saptamani. Caz cu totul iesit din comun in Marea Britanie. Louisa Ball, in varsta de 15 ani, fata care sufera de o boala rara din cauza careia doarme cate doua saptamani fara intrerupere nu are scapare. Condamnata sa doarma pana la sfarsitul vietii cate doua saptamani la rand! Povestea frumoasei Louisa Ball din Worthing, Marea Britanie, a socat intreaga lume, anunta Click.