Ce fac 3 fete singure acasa, fara bani de cheltuiala? Isi cauta barbati dotati, dand in draci din c*r. In lipsa unor barbati, cele trei adolescente dornice de distractie se rup in figuri pe o piesa de "dat din buci". Pentru ca tinerele sa revada prestatia, cele trei au inregistrat miscarile lascive cu ajutorul unui webcam. La auzul primelor acorduri muzicale, una dintre tinere se intoarce cu spatele la camera si incepe sa "dea motoare" incitandu-le prin miscarile sale si pe celelalte doua pitipoance care nu se lasa mai prejos si isi etaleaza tremuratul posterioarelor, scrie Cancan.

faze tariFoto: Colaj foto

Torturile studentilor: Uite la ce-a fost supus ca sa intre intr-o fraternitate. Un student de 19 ani din America a ajuns la spital dupa ce a baut o sticla intreaga de sos de soia si a mancat mancare de caine, intr-o ceremonie de initiere a unei fraternitati din Virginia. Provocarile grupului Zeta Psi au mers cum nu se poate mai prost: tanarul student a inceput sa faca spume la gura si a intrat in stop cardio-respirator cateva ore mai tarziu. Politia a inceput investigatiile dupa ce baiatul a fost internat timp de patru zile si a ajuns la un moment dat la terapie intensiva. Doctorii au descoperit ca baiatul avea o cantitate enorma de sodium in corp, provenita din sosul de soia, dar si mancare de caine in stomac, scrie Click.

Uite cum arata Facebook-ul unui cocalar manelist! E personalizat pentru minoritari! "Ciprian de la Buzau" si-a schimbat pagina de Facebook astfel incat "sa le place la femei". Daca te intrebai cum arata pagina de Facebook a unui cocalar, in ajutor iti vine "Ciprian de la Buzau" care si-a "tunat" pagina cu tot felul de pasaje desprinse din conversatiile de cartier. Astfel, in noua versiune "cocalareasca" avem de-a face cu rubrice precum "Ce-a mai facut tovarasii", "Combinatii", "Ce mai e pa la satra", "Prietenasi", "Dujmani" sau "Filme da pa telefon smecherie", scrie Cancan.

Oua virgine in urina de baieti, o delicatesa chinezeasca. Orice fiert si inmuiat in urina de baietei nu suna deloc gustos, totusi e un loc in lumea asta unde ouale virgine sunt considerate o delicatesa a primaverii. E vorba de provincia Zhejiang din China. In mult locuri, primavara aduce mirosul senzational al florilor, dar in orasul Dongyang strazile duhnesc a pipi. Nu, mirosul nu vine de la betivii care se usureaza la colturi de strada, ci de la marile ulcele pline cu oua virgine. Denumite "tongzi dan", acestea reprezinta o veche traditie culinara care face parte din cultura locala, scrie Click.

Caterinca de la bunica! Uite-o pe cea mai amuzanta batranica de pe net, a fost atacata de un crocodil la ea in sat... era diavolul! O batranica dilie povesteste ca a fost atacata de diavol sub chip de crocodil, dupa cateva pahare de bautura. O femeie le povesteste unor cunostinte o experienta desprinsa din filmele de groaza, batrana fiind convinsa ca a avut o intalnire cu diavolul. "Diavolul se transforma si in crocodil, broasca si sarpe. Mi-a sarit in piept. Mi-am zis "da' ce ma?! mai multa putere ai tu ca mine?". Si i-am dat si cu farasul si cu matura. Pe urma am realizat ca a fost crocodil, ca avea o codita! Arunca din el niste spume. Era clar diavolul si pe urma l-am bagat cu punga in WC. Avea capul si botul lung!", a povestit femeia, scrie Cancan.

Sarah Larry, studenta: "Vreau sa ma culc cu 100 de barbati in trei zile!" Sarah Larry are 21 de ani si este studenta intr-un colegiu american din Seattle. Ea a declarat, pentru un ziar local, ca vrea ca in vacanta de primavara sa faca sex cu o suta de barbati. Sarah s-a autoinvitat la 11 dintre marile petreceri sexuale care au loc in aceasta perioada in SUA. Daca cea mai calduroasa vacanta este cea de vara, "Spring Break" (vacanta de primavara) este recunoscuta peste ocean ca fiind cea mai "fierbinte", anual avand loc sute de orgii prin colegiile americane, scrie Click.

Un caine isi arunca stapanul pe geam pentru ca umbla gol prin casa! Un barbat gol pusca este aspru pedepsit de cainele pe care l-a ingrijit si l-a hranit. Un barbat care se masturba in fata webcam-ului atrage atentia patrupedului care nu intelegea ce se intampla. Dupa ce il impinge de cateva ori, barbatul se duce la fereastra ca sa se bucure de o tigara. Gelos pe stapan ca nu l-a bagat in seama, cainele se impinge in posteriorul barbatului, acesta cazand spectaculos de la geam, scrie Cancan.

"Uite ce buna s-a facut tata". Un antrenor de culturism care avea 100 de kilograme s-a transformat peste noapte intr-un fotomodel de sex feminin. Chrisie Edkins, de 31 de ani, a hotarat ca trebuie sa devina femeie, desi era tatal unei fetite de noua ani. Personajul din Southampton si-a socat vecinii cand a batut la usa lor pentru a le arata teribila transformare. "Doar fiica mea, Chloe, m-a inteles, desi la scoala colegii ei au luat-o peste picior. Este mult mai deschisa la minte decat multi altii. Imi spune in continuare tata", a declarat Chrisie. "Sexul meu nu determina calitatea de parinte. Sunt acelasi om ca si inainte", scrie Click.

Sex la birou?... mai gandeste-te! Uite ce au patit o bruneta excitata si un negru pervers in timpul unei partide! Incalziti peste masura doi tineri patimasi sunt surprinsi cu fanfara in timpul unei partide de sex la birou. Li s-a taiat cand si-au dat seama ca biroul se golise pentru a li se face o surpriza placuta condimentata cu fanfara, confetti si pampoane. Un cuplu iubaret a vrut sa profite de lipsa colegilor din birou si a incins un preludiu incendiar fara sa banuiasca ce urma sa se intample. Dupa ce au incins atmosfera cu sarutari fierbinti, barbatul si-a dat pantalonii jos si in cel mai fierbinte moment al actului, colegii au aparut cu pampoane, alaturi de o fanfara, totul intr-o ploaie de confetti, scrie Cancan.

Uite de ce merg femeile impreuna la baie! Se sparg in figuri care sa fie mai sexy! Cu siguranta v-ati intrebat de ce se duc femeile impreuna la toaleta. Urmariti clipul ca sa va faceti o imagine mai clara. De fiecare data, fie ca este forba de club, restaurant sau bar, femeile s-au grupat ca sa mearga la baie. Iata o mostra de activitate a doua tinere filmate in toaleta. Bunaciunile se admira in toaleta, imediat urmand o masuratoare tactila a sanilor. Dupa ce isi privesc indelung nurii si ii indeasa in sutien pentru o pozitie perfecta, femeile isi verifica ca si slitul fustei sa fie in parametri, scrie Cancan.