Al-Qaeda lanseaza o revista glossy pentru femei: "Femeia Mareata". Al-Qaeda a lansat o revista glossy pentru femei, "Al-Shamikha" ("Femeia Mareata"). Revista are 31 de pagini, iar pe coperta primei editii apare o femeie acoperita de niqab si o mitraliera. "Deoarece femeile alcatuiesc jumatate din populatie - s-ar putea spune ca ele chiar sunt populatia, avand in vedere ca dau nastere la urmatoarea generatie, inamicii Islamului vor sa previna cunoasterea adevarului despre religie si rolul femeii musulmane, fiindca stiu prea bine ce s-ar intampla daca femeile s-ar alatura razboiului sfant" au spus editorii publicatiei. Cititoarele afla din paginile revistei ca este de datoria lor sa-si creasca copiii pentru jihad, iar pentru femeile nemaritate revista contine sfaturi despre cum sa se casatoreasca cu un islamist, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Desi erau in scaun cu rotile, au tras avionul de 67 de tone. 58 de persoane cu dizabilitati au reusit sa intre in Cartea Recordurilor dupa ce au reusit sa traga un avion-cargo de 67 de tone pe un aeroport din Buxelles. Evenimentul a avut ca scop strangerea de fonduri pentru persoanele cu dizabilitati. Barbatii s-au antrenat timp de mai bine de o luna si au reusit sa mute din loc aeronava pe o distanta de 25 de metri. Desi pentru omologarea recordului era nevoie de o distanta de 100 de metri, expertii Guinness au apreciat efortul si faptul ca evenimentul a fost unic in lume, anunta Click.

Noua moda! Cizmele copita unisex! Ai purta asa ceva? Casa de moda Ascot din Anglia a dat lovitura. Designerii britanici au creat cizmele copita, unisex. "Achizitiile, special concepute pentru femeile care vor sa iasa in evidenta marti, in ziua festivalului, sunt facute dintr-o imitatie de fibre de carbon si par de cal", a declarat un oficial. "Sunt foarte confortabile si aproape ca te fac sa o iei la galop pana la linia de sosire", a spus un model de succes, informeaza Cancan.

A scapat dintr-un accident infiorator si a fugit la cazinou sa isi incerce norocul. Un roman de 55 de ani din New York, SUA, a supravietuit in mod miraculos unui accident de autocar, soldat cu 14 morti, cu cateva zile in urma, in timp ce se intorcea de la un cazinou din Connecticut. Theodore Radulescu, un bucatar roman din cartierul newyorkez Bronx, s-a ales doar cu cateva zgarieturi dupa ce autocarul in care se afla a iesit de pe autostrada, s-a rasturnat si s-a oprit intr-un stalp. Astfel, barbatul, convins ca n-a epuizat inca norocul care l-a tinut in viata, a plecat de la spitalul unde fusese dus pentru ingrijiri medicale, in pijama si cu ciorapii inca patati de sange, apoi s-a schimbat in graba si s-a urcat intr-un alt autobuz pentru a merge sa joace o noua runda la acelasi cazinou, scrie Libertatea.

Ultima dorinta a unei britanice care poate muri in orice clipa! S-a maritat ca in "Alice in Tara Minunilor". Paula Brennan, o britanica in varsta de 42 de ani, care sufera de o boala rara din cauza careia plamanii si stomacul ii sunt pline de tumori inoperabile, a visat toata viata la ziua nuntii. Cand a aflat ca afectiunea de care sufera o poate ucide in orice clipa, femeia s-a gandit sa nu mai piarda timpul si sa se casatoreasca. "Am aflat luna trecuta ca soarta imi este pecetluita. Nu mai am mult de trait, asa ca mi-am zis sa organizez o nunta de poveste", a povestit, recent, Paula. Cum si ei, si iubitului ei, Ky, le place la nebunie "Alice in Tara Minunilor", acestia au hotarat sa isi uneasca destinele costumati precum personajele din cartea lor preferata, anunta Cancan.

Cel mai tanar alcoolic din lume are 3 ani. Cel mai tanar alcoolic din lume a fost descoperit in West Midlands, Marea Britanie. Baiatul tremura din toti rarunchii si cade din picioare daca nu consuma portia zilnica de alcool. Cand au simtit miros de whisky si bere in cabinet, doctorii de la spitalul de urgenta din West Midlands au crezut ca acesta vine de la parintii copilului de 3 ani, care tocmai intrase cu dureri de cap. Se inselau ingrozitor. Copilul bause doua beri si un pahar de tarie. Dupa ce l-au supus la analize amanuntite au descoperit socati ca micutul consuma in mod regulat alcool de mai bine de 6 luni. Parintii lui de 18 si respectiv 20 de ani au acceptat ca fiul sa fie studiat de experti. Asa s-a descoperit ca din cauza consumului de alcool, creierul micutului suferise mutatii. Devenise dependent de alcool si trecea dintr-o stare in alta precum un maniaco-depresiv, informeaza Click.

Un catel merge la scoala cot la cot cu copiii. Oscar, un labrador ciocolatiu din Marea Britanie, merge in fiecare zi la scoala, ca un elev constiincios. Pana aici, nimic deosebit, doar ca patruped nu ia lectii de dresaj, asa cum poate v-ati astepta. Oscar merge la o scoala pentru copii, de care a fost angajat sa aiba grija. Mai exact, catelul din localitatea britanica Southampton are rolul de a-i calma pe micutii nervosi din fire. "Oscar este ideal cand vine vorba de copiii cu probleme comportamentale. Este un prieten minunat pentru ei. Cateodata, ne confruntam cu elevi care sunt agitati, suparati, au probleme acasa. Atunci intra in scena Oscar, care il linisteste imediat. Nici nu e de mirare acest lucru pentru ca nu poti fi suparat pe un labrador, mai ales unul atat de frumos si simpatic cum e Oscar", a povestit profesorul Des Anderson. "De cand l-am angajat pe Oscar, problemele comportamentale ale copiilor din scoala s-au diminuat cu 40 la suta", a adaugat cadrul didactic, scrie Cancan.