O femeie a gasit un prezervativ intr-o cutie cu lapte.O suedeza din Gunnilse spune ca in timp ce isi turna o cana de lapte, din cutia de Filmjolk a iesit intai un prezervativ, apoi ambalajul acestuia, o reteta si un inel de plastic relateaza The Local. "Sunt socata si n-am mancat de doua zile" a declarat pentru presa Milica, nefericita consumatoare de lactate, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

O britanica a fost condamnata pentru "sclavie moderna". O fosta directoare de spital, care a obligat o imigranta africana sa lucreze 18 ore pe zi, a fost condamnata in Marea Britanie pentru "scalvie moderna". Saeeda Khan, in varsta de 68 de ani, a fost condamnata sa ii plateasca daune de 25.000 de lire imigrantei Mwanahamisi Mruke, 49 de ani, originara din Tanzania. "Ati fi putut sa ii oferiti o suma rezonabila sub forma de salariu, dar ati ales sa nu ii oferiti nimic. Ati avut un comportament inuman si avar", a declarat judecatorul Geoffrey Rivlin. Initial, Mruke era platita cu zece lire (11,50 euro) pe saptamana, dar salariul nu i-a mai fost acordat dupa primul an, anunta Cancan.

Un bucatar american a furat vibratoarele si peruca sefului sau. Un barbat din Florida care lucra la un restaurant a fost arestat zilele trecute, dupa ce a furat o cutie cu prezervative de-ale sefului sau. Potrivit AOL News, Mitchell Tice, un bucatar, a plecat intr-o zi de la serviciu cu plasa plina. Si nu de bunatati ramase prin bucatarie El a furat o cutie plina cu vibratoare ce apartine sefului sau, o peruca si doua laptopuri. In urma plangerii depusa la Politie de proprietarul restaurantului si al jucariilor sexuale, autoritatile l-au prins pe Mitchell, care a recunoscut ca este autorul furtului. Pus sa isi identifice bunurile, pagubitul a admis ca vibratoarele, percua si laptopurile sunt ale sale. Tice a fost arestat si urmeaza sa fie judecat pentru furt. Barbatului i s-a stabilit o cautiune de 4.000 de dolari, informeaza Libertatea.

Printul Harry, "insurat" din greseala. Conform ziarului "The Telegraph", o firma chineza a confectionat suveniruri pentru nunta printului William, punand in locul fotografiei acestuia o poza a fratelui sau, printul Harry. Se vede ca lucratorii din Guandong o cunosc bine numai pe mireasa printului William, Kate Middleton. Chiar daca pare amuzant, aceasta gafa poate porni un scandal diplomatic de mari proportii, scrie Click.

E model la 71 de ani. Vera Grafin von Lehndorff-Steinort, cunoscuta sub numele de scena Veruschka, este model si actrita. Pana aici, nimic neobisnuit, numai ca doamna cu pricina este manechin la varsta la care alte persoane sunt de mult la pensie. Veruschka este nemtoaica si a fost unul dintre cele mai de succes modele ale anilor '60, lucrand cu mari case de moda. Acum, nemtoaica apare in catalogul noii colectii de haine OVS - Oviesse din Italia. Desi este septuagenara, Veruschka arata impecabil. Nemtoaica a fost descoperita de un fotograf care a initiat-o intr-ale modellingului pe vremea cand avea 20 de ani. Ulterior, a ajuns sa castige chiar si 10.000 de dolari pe zi din prezentarile de moda la care a participat, suma impresionanta in anii '60, anunta Cancan.

Pepsi lanseaza sticla de plastic din plante. Pepsi a anuntat ca a reusit sa produca o sticla de plastic ecologica, ambalajul fiind realizat in totalitate din materiale pe baza de plante. Noua sticla este realizata din scoarta de pin, coji de porumb iar pe viitor inginerii vor sa foloseasca si coji de portocala, de cartofi sau ovaz. In urma cu doi ani, Coca Cola principalul competitor al celor de la Pepsi a realizat o sticla care era realizata din plante in proportie de 30%. Ambalajul va fi lansat pe piata cel mai probabil in 2012, informeaza Libertatea.

O femeie de 83 de ani a fugit din calea tsunamiului pe bicicleta. Suna Kamura, in varsta de 83 de ani, din Japonia, a reusit sa fuga din calea tsunamiului pe biclicleta. Cand a vazut apoi ce dezastru a fost in urma sa, s-a ingrozit. Batrana se afla acasa, unde locuieste singura, cand a auzit sirenele care anuntau tsunamiul. "Am fost foarte speriata.", a spus femeia. "Dupa avertizarea de tsunami, m-am urcat pe bicicleta si am pedalat departe." a mai spus Suna Kamura. Cand a vazut apa inundandu-i orasul, nu i-a venit sa creada: "Am crezut ca Japonia va disparea sub apa." Ca multe dintre casele japonezilor, si casa batranei acum pluteste. Suna Kamura era adolescenta cand americanii au lansat bombele atomice, in 1945, la Hiroshima si Nagasaki: "Asta imi aminteste de acele momente. Foarte mult, chiar." Desi nu are idee ce va face mai departe sau unde va locui, batrana isi pastreaza zambetul pe buze, probabil si datorita curajului care o caracterizeaza si de care a dat dovada fugind de furia tsunamiului pe bicicleta, scrie Cancan.