Uite cum arata omul care seamana leit cu Shrek. Maurice Tillet a fost un luptator profesionist nascut in Franta pe 4 august 1903. El urca in ring sub numele "The French Angel" iar in 1940 a primit titlul de campion monidal de la Asociatia Americana de Wrestling. Maurice stia sa vorbeasca 14 limbi si era totodata actor si poet. Pe la 20 de ani s-a imbolnavit de acromegalie, boala caracterizata prin cresterea exagerata a oaselor fetei, a mandibulei, a oaselor late, in general. In ultimii ani, internautii au gasit o asemnarea izbitoare intre el si personajul de desen animat Shrek, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Scandal. Chinezii au gresit printul pe suvenire - l-au insurat pe Harry cu Kate Middleton. Un mare scandal este pe punctul de a izbucni, doar dintr-o eroare a unei fabrici chineze de suvenire. Conform produsului scos spre comercializare, chinezii o cunosc doar pe viitoarea mireasa regala, nu si pe viitorul mire, altfel nu ne dam seama de ce ar fi schimbat fratii intre ei, scrie Gandul.

Pe role electrice pentru a evita traficul aglomerat. Un tanar din America, Ilya Kaganovich, in varsta de 25 de ani, a gasit o metoda de a evita traficul aglomerat din marile orase, dar si de a face economie, dat fiind ca pretul benzinei creste vertiginos. Ilya a inventat rolele electrice, cu care purtatorii se pot deplasa foarte usor in trafic. Rolele Skataz au atasat un dispozitiv electric, controlat manual, si pot atinge o viteza de 30 de kilometri la ora. Pretul unei perechi de role electrice este de 299 de dolari, scrie Cancan.

O britanica beata i-a smuls testiculele iubitului ei. Potrivit editiei online a cotidianului britanic Daily Mail, Martin Douglas, in varsta de 45 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta in urma unui scandal pe care l-a avut la betie cu iubita lui, Georgina Maria Topp, de 43 de ani. Femeia l-a muscat pe Martin de testicule pana i le-a smuls, deoarece s-a enervat si era beata. Din fericire, medicii au reusit sa salveze "barbatia" englezului, scrie Libertatea.

O gasca de maimute a devastat un Mercedes lasat de izbeliste de un sofer in parcul "Longleat Safari", de langa Londra. Semnul masinii, oglinzile, stergatoarele, capacele rotilor, portbagajul si capota au fost facute praf de animalele carora nu le-a convenit prezenta straina care le polua aerul. Proprietarul masinii, un turist croat, a ignorat indicatorul aflat la acc esul in parc. Acesta avertiza ca accesul cu masina in gradina maimutelor este interzis, scrie Click.

Riscul de la Fukushima, prezentat printr-un personaj de desen animat, "Nuclear Boy" - pe care il doare burtica. Infioratorul nume "Fukushima" - care a capatat aceasta reputatie in lumea larga, din pricina riscului de radiatii - este inlocuit de un simpatic personaj desen animat, "Nuclear Boy", intr-un videoclip menit sa explice riscurile celor mai mici dintre japonezi. Postat pe YouTube, filmul de patru minute si jumatate incepe prin a spune ca "Nuclear Boy" (un personaj sub forma unui baietel cu capul in forma de cub), care locuieste in prefectura Fukushima, sufera de durere de burta in urma "marelui cutremur", scrie Gandul.