Un taximetrist din Bucuresti si-a umplut bordul de masinute de jucarie. Un sofer de taxi bucurestean are o pasiune nebuna pentru masini. El nu numai ca isi castiga existenta conducand un vehicul, dar si colectioneaza masinute. Si daca tot isi petrece tot timpul la volanul unei masini, barbatul s-a gandit sa ia obiectele peste tot cu el. Omul si-a umplut bordul taxiului pe care il conduce cu masinute mici colorate, asezate la dunga, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Pescari norocosi: un rechin de 170 kg a sarit direct in barca lor. Trei pescari au avut recent cea mai norocoasa zi din viata lor: s-au intors de la pescuit cu un rechin cu greutatea de 170 kilograme si cu lungimea de doi metri si jumatate. Si asta fara ca ei sa faca vreun efort! Jason Kresse, 29 de ani, pescuia linistit impreuna cu doi membri ai echipajului in Freeport, Texas, cand au auzit un zgomot ciudat in spatele barcii. "Am auzit deodata cum ceva a lovit in spatele barcii", a spus Jason. Au descoperit astfel ca un rechin mako de 170 kilograme si doi metri si jumatate este captiv in barca lor, scrie Click.

Iti zice lumea ca esti tare-n gura?! Nu esti daca nu poti sa faci asa ceva: Uite cum ia o masa in dinti si o arunca peste cap. Barbatul din imagine vrea sa le arate colegilor sai din armata cat este de tare. Sub incurajarile soldatilor, puternicul tanar apuca o masa cu dintii, ca si cand ar fi din hartie, si o arunca peste cap, scrie Cancan.

Cum sa joci badminton cu sabiile laser din Star Wars. Un clip in care doua echipe de badminton joaca folosind sabii laser a facut inconjurul lumii. Fanii seriei "Star Wars" au reusit sa introduca sabiile laser in jocul de badminton. Filmuletul postat pe Youtube s-a bucurat de un succes instant, adunand in doar cateva zile peste 800.000 de vizualizari, scrie Cancan.

Portretul lui Iisus vechi de 2000 de ani, ascuns intr-o pestera din Iordania. Povestea incredibila a celor 70 de carti antice care au stat ascunse aproape 2000 de ani intr-o pestera de pe taramul sfant continua cu o descoperire uimitoare. Desi greu de identificat, intr-o anumita lumina poate fi vizibil un tablou familiar tuturor crestinilor. Este vorba despre potretul unui barbat tanar, cu barba si plete care poarta o cununa de spini pe cap. Aceasta imagine ar putea fi cel mai vechi portret al lui Isus cunoscut pana acum si e posibil sa fi fost creat chiar de cei care l-au cunoscut, scrie Click.

A vazut 10.000 de meciuri pe 3.000 de terenuri. Cel mai infocat fan al fotbalului ar putea fi Brian Buck. Englezul, in varsta de 59 de ani, spune ca a participat la peste 10.000 de meciuri de fotbal live, pe 3.000 de terenuri. "Voi face asta pana cand voi muri. Sper sa ajung la cifra de 20.000 de meciuri, dar este cam greu. Sper macar sa ajung la 15.000. Cel mai frumos meci pe care l-am vazut vreodata a fost pe stadionul Craven Cottage, in data de 12 martie 1973, cand Fulham a jucat un amical cu Santos. Nu am mai vazut ceva mai frumos decat ceea ce a aratat Santos in acea seara. Nu am vazut pe nimeni atat de bun ca Pele, de la acel meci din 1973", a declarat Buck, citat de Cancan.