Au dezgropat cadavrul unei tinere si i-au mancat picioarele. Doi frati din Pakistan au fost arestati zilele trecute sub acuzatia de canibalism dupa ce au dezgropat cadavrul unei tinere si au facut tocanita din picioarele acesteia. Potrivit cotidianului britanic The Guardian, femeia fusese ingropata de o zi cand rudele acesteia au descoperit ca mormantul fusese vandalizat. In urma investigatiilor autoritatile au descoperit ca trupul neinsufletit fusese furat de Muhammad Arif, 40 de ani, si Farman Ali, 37 de ani, barbati despre care se zvonea prin vecini ca ar manca oameni, dar nimeni nu luase in serios acuzatiile pana acum. Cand au descins la locuinta acestora, autoritatile au gasit cadavrul cu picioarele taiate, iar cei doi frati au recunoscut ca au facut curry din ele si l-au mancat, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Au facut sex in cazarma si s-au filmat. Un scandal sexual imens are loc in Austria. Un maior si-a adus amanta intr-o cazarma din Viena, a facut sex cu ea si a filmat scenele fierbinti. Ernst Bauer, de 45 de ani nu a tinut cont de regulie stricte impuse intr-o institutie militara si a facut amor cu Nadine, amanta sa de 36 de ani, sub "privirile" camerei de luat vederi. Nestingherita, femeia a declarat presei ca i s-a parut un loc extrem de excitant si ca a fost o aventura incredibila, anunta Click.

A cazut de la etaj in timpul unei petreceri. Un director de la bursa americana Wall Street a cazut in gol de la fereastra apartamentului sau, de la etajul cinci, si a murit pe loc. Barbatul sarbatorea alaturi de familie venirea pe lume a celui de-al treilea copil al sau, o fetita. Drama la New York, unde Keith Mastronardi, director la bursa americana Wall Street, si-a incheiat in mod tragic socotelile cu viata, la numai 31 de ani. Barbatul a cazut accidental de la fereastra apartamentului sau situat in cartierul Upper East Side. Keith sarbatorea alaturi de sotia lui, Debra, si de cei doi baieti ai lor venirea pe lume a celui de-al treilea copil, o fetita, informeaza Cancan.

Strazile Madridului, asaltate de zombie. Sange, membre taiate, ochi rosii sau galbeni ca de diavol. Cam aceste caracteristii le au in comun cei care au participat zilele trecute la Marsul Zombilor din Madrid, festival infiorator ce are loc la inceputul fiecarei primaveri, scrie Libertatea.

S-au infipt cu avionul in pamant, dar au supravietuit. Un pilot american si copilotul sau de la United Airlines sunt noii eroi ai Americii, dupa ce au reusit sa aterizeze in siguranta in conditii extreme. Zborul 497, cu 109 pasageri la bord, decolase de 20 de minute de pe aeroportul Louis Armstrong din New Orleans, la 7 dimineata, luni, 4 aprilie, cand toate instrumentele de bord au cedat, iar cabina s-a umplut de fum. Pilotul si copilotul au reusit sa faca o aterizare miraculoasa. Nici un pasager nu a fost ranit, anunta Click.

Descult pe cutite ascutite. Un chinez a facut senzatie la un targ de turism care a avut loc in orasul Fuquan. Tanarul a escaladat descult un stalp plin cu cutite ascutite, pe lama carora a calcat. Chinezul a urcat si a coborat in picioarele goale stalpul de 20 de metri inaltime fara sa-si faca nici macar o singura rana, informeaza Cancan.

25 de pompieri au fost trimisi sa salveze o pisica de pe acoperisul unei case. Platitorii de taxe din Anglia sunt revoltati dupa ce 25 de pompieri au fost trimisi, luni dimineata, sa salveze o pisica ramasa blocata pe acoperisul unei case inalta de 12 metri. Teresa Saunders (49 de ani), din Leiton, a sunat, ieri dimineata, la pompieri si a anuntat ca o pisica plange pe acoperisul unei cladiri de 12 metri inaltime. Cea mai apropiata sectie de pompieri specializati in "lucru la inaltime" se afla in Suffolk, la 65 de kilometri distanta. Nu mai putin de 5 masini si 25 de pompieri au parcurs in graba distanta de 65 de kilometri pentru a salva pisica, spre disperarea platitorilor de taxe. "Daca in aceasta perioada s-ar fi petrecut ceva cu adevarat grav si era nevoie de ajutorul lor?", au intrebat oamenii, intrigati de amploarea operatiunii. Desi pare nejustificata, actiunea are acoperire legala. "Am respectat normele de lucru in siguranta la inaltime", s-au aparat cei 25 de pompieri, scrie Libertatea.