Da 5.000 $ ca sa faca nevasta sex cu el. Un om de afaceri din Palm Beach, Florida, al carui nume nu a fost facut public, a postat pe internet un anunt prin care ofera, prin tragere la sorti, 5.000 de dolari unei persoane, fara sa ceara nimic in schimb. Barbatul vrea sa ofere aceasta suma pentru a putea face din nou sex cu sotia lui. Femeia i-a dat sotului un ultimatum: sa fie generos cu oamenii nevoiasi daca vrea sa-l primeasca inapoi in pat, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

S-a decoperit primul homosexual: a trait acum 5.000 de ani. Arheologii au gasit ramasitele unui om care a trait acum 5.000 de ani. Acestia cred ca au descoperit primul homosexual. Scheletul, datand din anii 2900 - 2500 i.H., a fost gasit intr-un tip de cavou care de obicei era rezervat femeilor. Ramasitele au fost gasite intr-o suburbie din Praga, Republica Ceha, cu capul indreptat spre est si inconjurat de ulcioarer, ritual vazut doar in morminte de sex feminin. "Din istorie si etnologie stim ca oamenii din aceasta perioada au luat foarte in serios riturile funerare, deci este foarte putin probabil ca aceasta pozitionare sa fi fost o greseala", a declarat arheologul Kamila Remisova Vesinova. "Cel mai probabil este ca el a fost un om cu o orientare sexuala diferita, homosexual sau transsexual", a adaugat aceasta, anunta Click.

Risca sa ajunga la inchisoare pentru ca a preparat o prajitura nazista. Ideea unor cofetari austrieci de a prepara o prajitura decorata cu elemente naziste a starnit un adevarat scandal in localitatea Maria Enzersdorf, langa Viena. Decoratinile prajiturii sunt simboluri naziste, printre care si o mana care executa salutul lui Hitler. Dupa ce fotografiile cu neobisnuita prajitura au fost facute publice s-a iscat un adevarat scandal, mai multe organizatii cerand vehement inchiderea cofetariei si pedepsiarea celor vinovati. Proprietarul mgazinului a refuzat sa comenteze situatia, spunand ca a primit o cerere pe care a onorat-o. Autoritatile au pornit o ancheta in acest caz, mai ale in conditiile in care legile din Austria intrezic manifestarile sau expunerea de simboluri naziste, informeaza Libertatea.

Concediata pentru ca si-a comparat salariul cu cel al sefului pe Facebook. Stephanie Bon (37 de ani), angajata in departamentul de resurse umane al bancii, a publicat pe Facebook un mesaj despre diferenta intre salariul ei si cel al noului director executiv de la Loyds Banking Group. "Noul CEO al LBG castiga 4.000 de lire pe ora. Eu castig 7 lire. Asa este corect", a scris femeia pe pagina de Facebook. Mesajul pare cat se poate de rezonabil, mai ales ca angajata nu critica aceasta diferenta de venituri, insa nu a fost interpretat asa de angajatori, iar Stephanie Bon a fost, prin urmare, concediata. Directorul executiv in cauza, a fost angajat de banca pentru un salariu de 13,5 milioane de lire sterline, la care se adauga si bonusuri si alte beneficii, scrie Cancan.

Cainii au avut nunta de 20.000 de lire sterline. Lola, de buna voie si nesilita de nimeni, il iei in casatorie pe Mugly? "Ham!". Felicitari, nunta v-a costat aproape un miliard de lei vechi! 94.197 de lei, adica 20.150 de lire sterline a cheltuit stapana unui patruped ca sa-si vada potaia fericita. Louise Harris dorea ca adorata ei Lola, un terrier, sa nu se mai simta asa de singura. A cautat ce-a cautat si, pana la urma, a gasit un caine care s-o iubeasca pe Lola. In ziua nuntii, "mireasa" a purtat o rochie decorata cu 1.800 de cristale Swarovski si accesorizata cu un colier de perle, iar mirele a fost imbracat in frac negru. Cei doi catei au avut parte de o ceremonie in toata regula si de o petrecere la care au participat 80 de invitati, intr-o sala impodobita cu flori si baloane de 4.000 de lire (18.700 lei), anunta Click.

Rochie din 1.200 de pixuri. Rochia a fost facuta pentru a marca 60 de ani de existenta a unei companii care produce pixuri. Annette Carey, creatoarea rochiei din 1.200 de pixuri si 2.000 de cristale Swarovski, a muncit 640 de ore pentru a o realiza. Tinuta, care este facuta si din tul si matase, costa 11.400 de euro. "Am vrut sa cream ceva incredibil din pixuri, ceva care sa ramana multa vreme in mintea oamenilor. Toti cei care au vazut tinuta s-au declarat placut impresionati, ceea ce ma bucura enorm. Inseamna ca efortul meu a meritat", a declarat designerul Annette Carey. Creatoarea sustine ca inedita rochie este tocmai potrivita pentru Lady Gaga, o cantareata care are un stil vestimentar excentric, informeaza Cancan.