Salariu de 26.000 de euro pe an ca sa munceasca in fundul gol. O firma de programare web din Marea Britanie, al carei patron este un adept al naturismului, a anuntat ca angajeaza femei dispuse sa munceasca dezbracate, la fel ca si ceilalti angajati ai firmei, in prezent majoritatea barbati. Nude House este o companie de software din Buckinghamshire, Marea Britanie, care a anuntat ca angajeaza femei, ca programatori, dispuse sa munceasca in birouri complet dezbracate. Proprietarul companiei, Chris Taylor, de 63 de ani si CEO al firmei, sustine ca Nude House este prima companie din lume in care angajatii muncesc complet goi. Domnul Taylor este "naturist" de peste 20 de ani si urmeaza si la munca principiul conform caruia "naturismul este un mod de viata in armonie cu natura, caracterizat de practicarea nudismului in comun, cu obiectivul de a favoriza respectul de sine, fata de ceilalti si fata de mediul inconjurator", scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un pui de tigru e hranit de o capra si o catelusa. Un pui de tigru de la gradina zoologica din orasul chinez Weifang a fost abandonat la nastere de mamica lui. Ingrijitorii au gasit insa rapid o solutie pentru ca animalutul pe nume Xin Le sa nu moara de foame. Puiul de tigru este hranit atat de o capra, cat si de o catelusa. Lui Xin Le ii merge atat de bine cu cele doua mamici-surogat incat de la 1,8 kilograme, cat cantarea la nastere, a ajuns sa cantareasca trei kilograme, anunta Cancan.

Un adolescent din Noua Zeelanda si-a violat de 20 de ori pisica. Un tanar de 17 ani din Noua Zeelanda a fost arestat recent dupa ce autoritatile au descoperit ca acesta intretinea relatii sexuale cu pisica lui. Potrivit cotidianului The Daily Blitz, baiatul al carui nume nu a fost facut public a recunoscut ca timp de sase luni, cand avea chef de sex si se afla singur acasa isi abuza sexual animalul de companie, in total avand loc 20 de astfel de acte de zoofilie. La un moment dat cand atrocitatea se petrecea in curtea din spatele casei, adolescentul a fost observat de un vecin care a sunat autoritatile. Tanarul va fi judecat pe 2 iunie pentru perversiuni sexuale, informeaza Libertatea.

Stewardesele din Mexic: "Protestam! Ne dezbracam in Playboy!". Insotitoarele de zbor Mexicana Airlines au manifestat pentru libertatea financiara. Frumoasele stewardese s-au dezbracat si au pozat pentru Playboy Mexic in semn de protest. Asta da forma de a protesta si de a te face auzit! Stewardesele au luat atitudine impotriva saraciei si ratei de somaj, care este din ce in ce mai mare, si s-au dezbracat pentru un pictorial sexy in celebra revista Playboy Mexic. Site-ul Egotastic a publicat cateva fotografii cu frumoasele insotitoare de zbor de origine latina. "Nu am putut sa nu observam plansul fierbinte pentru libertatea financiara a bunaciunilor latino", scrie Click.

Ted, catelul care face surf. Un catel pe nume Ted, in varsta de trei ani, este mare pasionat de surfing. Patrupedul a invatat sa se dea cu placa pe valuri alaturi de stapana lui, Karol Steele, o britanica in varsta de 49 de ani din orasul Kent, si baietelul acesteia. "Ori de cate ori mergeam la mare, Ted alerga innebunit dupa surferii aflati pe plaja si se cocota pe placile lor. Baietelul meu a avut ideea sa-l invete sa faca surf, iar acum Ted este principala atractie pe plajele pe unde ajungem", a povestit stapana animalului, anunta Cancan.

Pantofi confectionati din ziare in China, vanduti cu 150 de dolari in SUA. Un tanar din China, proaspat absolevnt de facultate si-a deschis o afacere inedita. Barbatul confectioneaza manual pantofi din ziare. Desi tanarul si-a demarat afacerea in 2008, abia in 2010 a reusit sa vanda prima pereche. Pantofii sunt facuti din ziare si au avantajul ca sunt comozi, biodegradabili si astfel se si recicleaza hartia. Pentru a rezista la umezeala, producatorul a adaugat la exteriorul incaltarilor o substanta ce le face impermeabile. Tanarului i-a venit ideea de la bunica lui care pe vremuri impletea sandale din paie. Din aprilie 2010 de cand a vandut prima pereche de pantofi din ziare, afacerea tanarului a inceput sa se dezvolte. Acum pretul variaza intre 20 si 30 de dolari in China, dar poate ajunge chiar si la 150 de dolari in Statele Unite, informeaza Libertatea.

Vezi cum arata hotelul in forma de paleta de ping-pong! Chinezii vor sa construiasca un complex sportiv in valoare totala de 32 de milioane de euro , care va include un hotel in forma de paleta de ping-pong, dar si arene sportive care vor semana cu mingile de fotbal, baschet si volei. Ferestrele hotelului din Huanian (estul Chinei) vor fi rotunde si dispuse in asa fel incat sa semene cu textura de pe o paleta de ping-pong. De asemenea, "manerul" rachetei va constitui o punte de observatie, de unde se poate vedea panorama orasului, de la o inaltime de 150 de metri. In schita hotelului apare si o cladire in forma de minge de ping-pong, insa nu este clar la ce va servi aceasta, scrie Click.